مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور عنوان کرد؛

واگذاری ۵۰۰۰ تاکسی به فرزندان ایثارگر در انتظار اعلام بنیاد شهید

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور درباره واگذاری تاکسی به فرزندان ایثارگران گفت: شیوه‌نامه واگذاری ۵۰۰۰ خودرو به فرزندان ایثارگران تهیه و سهمیه هر شهر تا سقف ۵۰۰۰ تاکسی در اختیار بنیاد شهید قرار داده شده است؛ بنابراین منتظر معرفی متقاضیان توسط بنیاد شهید طبق شرایط مشخص شده هستیم تا برای تامین خودرو‌های آن‌ها با اولویت اقدام کنیم.
کد خبر: ۲۹۵۷۷۰
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۶ - 16June 2018

واگذاری ۵۰۰۰ تاکسی به فرزندان ایثارگر در انتظار اعلام بنیاد شهیدبه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع پرس، «مرتضی ضامنی» با اشاره به اینکه طبق شاخص‌های حمل و نقلی و جدول توسعه‌ای که سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در اختیار ما قرار داده است، برخی از شهر‌ها هنوز ظرفیت افزایش تاکسی را دارند، اظهار داشت: اگرچه به صورت میانگین سهم تاکسی در حمل و نقل عمومی شهری ۲۰ درصد اعلام می‌شود، اما این ۲۰ درصد در برخی شهر‌ها کمتر و در برخی نیز بیشتر است؛ به طوری که در تهران امکان افزایش تاکسی طبق مصوبه شورای عالی ترافیک و تصمیمات شهرداری وجود ندارد، اما در برخی شهر‌ها این توسعه متناسب با جمعیت اتفاق نیفتاده است.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور اضافه کرد: در برخی شهر‌ها حتی با کمبود تاکسی مواجه هستیم و قاعدتا در این شهر‌ها تاکسی جدید واگذار می‌شود؛ اما در شهر‌هایی مانند تهران که توسعه ناوگان توجیهی ندارد و به نوعی ناوگان اشباع شده و ممنوعیت نیز وجود دارد، مقرر شده است که از تاکسی‌های موجود و فعال در شهر اعم از تاکسی‌های فرسوده و غیر فرسوده که راننده آن قصد واگذاری تاکسی را به شخص جدید دارد، استفاده شود تا به عبارت دیگر جامعه هدف یعنی ایثارگران و کمیته امداد بتوانند جایگزین این افراد شوند. همچنین در برخی شهر‌ها به واسطه ورود شهرداری در راه‌اندازی تاکسی‌های اینترنتی نیاز به ناوگان جدید است و حتی برخی شهر‌ها نیز شهرداری‌ها در حوزه تاکسیرانی با کمبود تاکسی مواجه هستند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به اینکه از حدود ۳۲۰ هزار دستگاه تاکسی در کشور، ۸۰ هزار دستگاه در تهران فعالیت دارند و مابقی آن‌ها در سایر شهر‌ها مشغول فعالیتند، گفت: طبق قانون مدیریت حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت برای هر مد حمل و نقلی از جمله تاکسی، سهمی در نظر گرفته می‌شود. سهمی که برای تاکسی در حمل و نقل عمومی در نظر گرفته شده ۲۰ درصد است و به صورت میانگین در کشور به این ۲۰ درصد رسیده‌ایم؛ البته این درصد در برخی شهر‌ها بیش از ۲۰درصد و برخی نیز کمتر است.

ضامنی در ادامه با بیان اینکه ناوگان اتوبوسرانی به سن فرسودگی نزدیک است، گفت: حدود ۶۰ درصد ناوگان اتوبوسرانی به سن فرسودگی رسیده‌اند و این امر راندمان و استاندارد این مد حمل و نقل را با کاهش روبرو خواهد کرد که در نتیجه بار آن بر دوش تاکسیرانی قرار خواهد گرفت. به همین سبب در برخی شهر‌ها نیاز است که تعداد تاکسی‌ها افزایش یابد و در برخی دیگر نیز نیازمند این هستیم که تعداد تاکسی‌ها کم شود که در این راستا طرح اسقاط بدون جایگزین را فعال کردیم تا در شهر‌هایی که تاکسی نیاز نیست و تعداد آن نیز بسیار است، به واسطه مشوقات ایجاد شده، تاکسی‌ها اسقاط بدون جایگزین شوند.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور ادامه داد: از سال گذشته تاکنون حدود ۱۰ هزار دستگاه تاکسی فرآیند اسقاط بدون جایگزین را طی کرده‌اند و انتظار داریم در سال جاری هم ۱۰ هزار دستگاه دیگر این فرآیند را طی کنند تا به یک تعادل در حوزه تاکسیرانی برسیم. همچنین مد‌های دیگر حمل و نقل نیز بایستی به تناسب اقداماتی که در حوزه تاکسیرانی انجام می‌شوند، پیشرفت کنند تا ناوگان حمل و نقل عمومی بتواند در موثرترین شکل به جابه‌جایی مسافر بپردازد.

منبع: ایسنا

نظر شما
پربیننده ها