به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، نشست کتابخوان ویژه شهدای هفتم تیر صبح امروز (پنجشنبه، ۷تیرماه) با حضور علیرضا مختارپور دبیر کل نهاد کتابخانههای عمومی کشور، حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی دبیرکل جامعه روحانیت، عبدالله جاسبی عضو هیئتامنای دانشگاه آزاد، محمد پیشگاهیفرد، اسدالله بادامچیان و مهدی شادنوش در محل یادمان شهدای انقلاب اسلامی سرچشمه برگزار شد.
«اسدالله بادامچیان» از شخصیتهای مبارز و انقلابی و سیاسی در این نشست اظهار داشت: شهید بهشتی فرزند زمان خود بود، اما فراتر از زمان بود. یعنی محدود در یک زمان نبود و نسبت به زمانهای گذشته اشراف پیدا کرده بود و در تبعیت از امیرالمومنین که فرمود «من به گونهای با گذشته تحقیق میکنم که گویا کی از آنها بودهام».
وی گفت: اشراف شهید بهشتی بر گذشته جهان بسیار موثر بر تعیین استراتژی و برنامههای او بود. ضمن اینکه ایشان تنها در گذشته نبود بلکه گذشته را برای ساختن آینده میخواست. آیندهای که حکومت عدل و قسط الهی توسط امامت عدل و قسط بینجامد. وی خودشان را موظف میدانست در این مسیر کار کند. به همین علت در ابعاد مختلفی که به ایشان نگاه میکنیم نگاه گسترده و گذشته شناسانه و آیندهنگرانه را کاملاً میبینیم. و به همین خاطر بهشتی در زندگی با برنامه کار میکرد و تقسیم اوقات کرده بود وقتش را صرف مسائل فرعی نمیکرد.
این شخصیت مبارز، انقلابی و سیاسی خاطرنشان کرد: کتاب «حکومت در اسلام» از نظر شهید بهشتی درسنامههایی است که ما در محضر شهید بهشتی و پیش از انقلاب اسلامی فراگرفتیم و به خاطر مشکلات پیش از انقلاب نتوانستیم چاپ کنیم. کسی که این کتاب را ببیند نوع کار شهید بهشتی را در 56 سال قبل را متوجه میشود و میفهمد که چگونه یک انسان میتواند اینجور فراتر از زمان فکر کند و مخوصاً نسل جوان ببیند اگر میخواهد ادامه دهنده راه بهشتیها باشد و به زندگی بهشتی دنیا و آخرت برسید باید چگونه کار کند.
بادمچیان خاطرنشان کرد: شهید بهشتی طرح جامعه اسلامی را مطرح و هدف را ساختن جامعه اسلامی بنا میگذارد. برای این کار باید حکومتی ایجاد شود که اگر این حکومت چگونه حکومتی است. بنابراین روی بحث دولت کریمه صحبت شد که اساسنامه هم هست. و برای اینکه ما دچار انحراف نشویم این بحث را میگوید که وظیفه ما بهترین شناختن و شناساندن اسلام است. این موضوعات متعلق به سال ۴۰ است که انقلابی شکل نگرفته است. این یک کار جمعی بود چون تمام کارهای شهید بهشتی جمعی بود همانطور که جالب است که شهادت ایشان نیز یک کار جمعی بود.
وی بیان کرد: حالا که توجهی به افکار خالص بهشتیها میشود ما نیایستیم تا کسانی بگردند بهشتی را به عنوان یک روشنفکر انتلکت معرفی کنند در حالیکه ایشان یک روشن اندیش اسلامی است. دنبال این هستند که افکار چپگرایانه به دیگران بدهند. نگاه خالص بهشتی به اسلام ناب علومی و مهدوی درست است
انتهای پیام/ 121