محمدرضا سرشار:

قلم‌ زرین قدیمی‌ترین جایزه ادبی تاریخ ایران/ هیچ زد و‌ بندی در اهدای جایزه نیست

رئیس انجمن قلم ایران با بیان اینکه قلم زرین قدیمی‌ترین جایزه ادبی تاریخ ایران است، گفت: هیچ زد و‌ بندی در اهدای جایزه قلم زرین نیست چراکه انتخاب برگزیدگان توسط هیئت داوران صورت می‌گیرد.
کد خبر: ۲۹۸۴۳۰
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۲ - 05July 2018

قلم‌ زرین قدیمی‌ترین جایزه ادبی تاریخ ایران/ هیچ زد و‌ بندی در اهدای جایزه نیستبه گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره قلم زرین عصر امروز (پنیج‌شنبه، ۱۴ تیرماه) با حضور غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، محمدرضا سرشار رئیس انجمن قلم ایران، علیرضا مختارپور دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، محسن پرویز، میلاد عرفان‌پور، مصطفی محدثی خراسانی، علی محمد مودب، عباسعلی براتی‌پور، مرضیه تجار، رضا اسماعیلی، کامران پارسی‌نژاد، محمدعلی گودینی و مرتضی امیری‌اسفندقه برگزار شد.

«رضا اسماعیلی» در ابتدای این مراسم با بیان اینکه سال ۱۳۸۱ پیشنهاد روز قلم به شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام شد و سپس روز ۱۴ تیرماه در تقویم به عنوان یک مناسبت ملی ثبت شد، اظهار داشت: هر چند این روز همچنان به عنوان یک روز در جامعه جایگاهی را پیدا نکرده است.

وی گفت: امروز در بین جمعیت ما شخصیت‌ها و مسئولین فرهنگی وجود دارند و طبق روال سال‌های گذشته بنا داریم از یکی از شخصیت‌های برجسته تجلیل کنیم و امسال نیز از «مرضیه تجار» یکی از نویسندگان شاخص ادبیات داستانی انقلاب اسلامی تجلیل می‌کنیم.

در ادامه این مراسم «محمدرضا سرشار» رئیس انجمن قلم ایران ضمن تبریک روز قلم اظهار داشت: خوشحالیم که خداوند توفیقی داد تا برای شانزدهمین سال این جشنواره را بدون وقفه و کوچک‌ترین خدشه برگزار کنیم.

وی گفت: کسانی که در کارهای فرهنگی مشغول‌اند می‌دانند برگزاری چنین جشنواره‌ای با هزینه ۹۰ میلیونی که ما آن را از تنها منبع درآمدی که از حق عضویت اعضایمان تهیه می‌کنیم برگزار می‌کنیم، سخت است.

سرشار بیان کرد: این جایزه پرسابقه‌ترین و خصوصی‌ترین جایزه تاریخ کشورمان در زمینه ادبیات است که امیدوارم بتواند تداوم پیدا کند و تا ظهور دولت حق ادامه پیدا کند تا هر سال بهترین‌های شعر و ادبیات کودک را به جامعه معرفی کنیم و قدردانی مختصری از پدیدآورندگان اثر کنیم.

رئیس انجمن قلم ایران خاطرنشان کرد: برخی از نویسندگان فکر می‌کنند در تولید یک اثر هنری شاهکار کرده‌‌اند به همین دلیل کسی که برنده این جایزه نشود فکر می‌کند حق او ضایع شده است در حالی که ما هیئت داوران داریم. و هیچ زد و بندی در کار نیست و امیدوارم خداوند از حاصل کار ما راضی باشند.

انتهای پیام/ ۱۲۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار