به گزارش گروه اخبار داخلی دفاع پرس، دومین جلسه شورای اقتصاد در سال 97 صبح امروز (دوشنبه یکم مردادماه) با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور برگزار شد.
معاون اول رییس جمهور در این جلسه با اشاره به آثار مثبت اجرای طرحهای عمرانی در مناطق کمتر توسعهیافته کشور اظهار داشت: دستگاههای دولتی، شرکتها و پیمانکارهای مجری طرحهای اقتصادی و صنعتی بهویژه در مناطق محروم باید تمام مساعی خود را بکار گیرند تا ساکنان این مناطق از مزایای احداث صنایع و طرحهای عمرانی بهرهمند شوند.
جهانگیری همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده در جلسه به منظور گاز رسانی به هزار و 200 خانوار روستایی، گفت: خوشبختانه در پایان دولت یازدهم 14 هزار خانوار روستایی از نعمت گاز برخوردار شدهاند و با تخصیص اعتبار لازم از محل هدفمندی یارانهها و صرفهجویی در مصرف سوخت تلاش خواهیم کرد تا همه روستاهای کشور از مزایای گاز برخوردار شوند.
در این جلسه که وزرای اقتصاد و دارایی، نیرو، کار، تعاون و رفاه اجتماعی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و معاون علمی، فناوری رئیسجمهور حضور داشتند پیشنهادات برخی دستگاههای مطرح شد.
اعضا با درخواست وزارت نفت برای بهبود بازیافت، افزایش تولید و بهرهبرداری از میدانهای مشترک نفتی آبان و پایدار غرب، اصلاح مجوز سرمایهگذاری از محل منابع داخلی شرکت ملی نفت ایران برای طرح حفظ ظرفیت و تداوم عملیات پالایشگاه امام خمینی (ره) در شازند، اصلاح مصوبه شورای اقتصاد در خصوص موضوع طرح یکپارچه میدانهای مشترک نفتی غرب کارون، طرح توسعه و بهرهبرداری از میادین نفتی سپهر و جفیر، اصلاح مصوبه شورای اقتصاد در خصوص طرح توسعه جامع و یکپارچه و تکمیل فازهای 11 تا 24 میدان گازی مشترک با الحاق طرح توسعه اولیه بخش شرقی این میدان (میدان گازی بلال) و اصلاح مصوبه شورای اقتصاد در خصوص طرح گاز رسانی به باقیمانده شهرها و روستاها از طریق خط لوله CNG و سایر روش ها موافقت کردند.
همچنین درخواست وزارت راه و شهرسازی برای انتشار اوراق مشارکت به میزان 6 هزار میلیارد ریال جهت ایمنسازی و نگهداری راههای شریانی کشور تصویب و مقرر شد برخی ابهامات موجود در کمیسیون مربوطه مرتفع شود.
در این جلسه دیگر درخواست وزارت نیرو مبنی بر اصلاح مصوبه احداث سد و نیروگاه برق آبی خراسان و تغییر زمان بندی دریافت و بازپرداخت تسهیلات مالی خارجی برای این طرح مورد موافقت قرار گرفت.
همچنین اعضا با اصلاح مصوبه شورای اقتصاد در خصوص احداث نیروگاه های سیکل ترکیبی با راندمان بالا (کلاس F) در اصفهان، تهران، بوئین زهرا، اندیمشک، تبریز، بندرعباس و رامین اهواز موافقت کردند. طرح احیای سد دز به منظور افزایش 100 میلیون متر مکعب حجم آب ذخیره شده و ایجاد ظرفیت برای تولید برق بیشتر با سرمایه گذاری 330 میلیون یورو از دیگر مصوبات این جلسه بود.
انتهای پیام/ 151