پاسداشت «غلامرضا کافی» شاعر و پژوهشگر انقلابی/3

عرفان پور: لزوم ورود شعرا به حوزه پژوهش و دانشگاه/ اختصاص بخشی از خانه غلامرضا کافی به انجمن‌های ادبی

میلاد عرفان پور گفت: کافی از چهره‌های شاعر پژوهشگر است. ایشان هم در حوزه‌ی شعر و هم در حوزه‌ی دانشگاه شناخته شده‌اند و به نظرم نیاز است شاعران ما در حوزه‌ی دانشگاهی و پژوهشی ورود پیدا کنند.
کد خبر: ۳۱۱۰۰
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۳ - 15October 2014

عرفان پور: لزوم ورود شعرا به حوزه پژوهش و دانشگاه/ اختصاص بخشی از خانه غلامرضا کافی به انجمن‌های ادبی

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی خبرگزاری دفاع مقدس، میلاد عرفان پور شاعر انقلابی در پانزدهمین شب شاعر نکوداشت «غلامرضا کافی» شاعر و پژوهشگر ادبیات انقلاب اسلامی که در سازمان هنری رسانهای اوج برگزار شد، اظهار داشت: کافی از چهرههای شاعر پژوهشگر است. ایشان هم در حوزهی شعر و هم در حوزهی دانشگاه شناخته شدهاند و به نظرم نیاز است شاعران ما در حوزهی دانشگاهی و پژوهشی ورود پیدا کنند.

وی ادامه داد: زندگی کافی با شعر و ادبیات پیونده خورده است و خانواده ایشان ادبی هستند و اشتغالش در زمینه ادبیات است. سابقه کافی روشن است و ایشان دو دهه تلاش جدی و مستمر در حوزهی ادبیات انقلاب اسلامی داشتهاند.

عرفانپور تاکید کرد: دکتر کافی قسمتی از خانهشان را به انجمن ادبی آقایان و بانوان اختصاص دادهاند که هفتگی جلساتی برگزار میشود و جلسات بانوان را خانم پروانه نجاتی مدیریت میکنند. انجمن شعر شهرستان ادب در شیراز نیز در خانه ایشان برگزار میشود.

وی در ادامه به بیان یک از ویژگیهای دکتر کافی پرداخت و گفت: ایشان مدیر فرهنگی خوبی هستند. دورانی که در شیراز بودم، ایشان مدیر حوزه هنری استان بود که دوران پرباری برای فارس بود. نتیجهی آن را خودم شاهد بودم و خاطرههای خوبی از آن دوران به یاد دارم. وقتی در آثارشان جستوجو میکنیم کتابهای ارزشمندی میبینیم.

عرفان پور افزود: من مشغول نگارش پایاننامهای در حوزهی ادبیات انقلاب اسلامی هستم که از کتابهای ایشان بسیار استفاده کردهام. ایشان، شکارسری و سنگری خود را وقف این ادبیات کردهاند.

کرونی: کافی شاعر عاشقانههاست

همچنین هاشم کرونی، شاعر شیرازی در این مراسم گفت: من در سنین نوجوانی وارد فضای شعر شدم. اولین دیدار من با کافی زمانی بود که استاد، جوان بودند و من سالها نزد ایشان یاد گرفتم و شاگردی کردم و در این سالها خیلی جاها خدمت آقای کافی بودم.

وی افزود: در دوران مدیریت ایشان در حوزه هنری استان، من معاونشان بودم.

کرونی خاطرنشان کرد: شعر سپید ایشان معطوف به سالهای کذشته نیست و در فضای شعر آزاد و سپید تجربه دارند. کافی در حوزه ادبیات مدرن نیز زیاد مطالعه داشتهاند. هایکوهای ژاپنی زیادی حفظ بودند و شعرهای خیلیها را میشناسند و میخوانند.

وی تصریح کرد: اتفاق تازه این بوده که وقتی خواستند این شعرها را ارائه بدهند با قالب کاری ترانکها آمدند. کافی شاعر دفاع مقدس و عاشورایی است و عاشقانههای بسیار و ماندگاری دارد و این وجهی است که کمتر به آن توجه شده است.

کرونی در پایان اظهار داشت: آن چیزی که الان میبینیم ریشه در گذشته طولانی دارد. کافی سالها کار کرده است و آثارش ممارست یافته و به یکباره عرضه شده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار