به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، کتاب «صد روز کُما» مشتمل بر 16 روایت داستانی و در پایان زندگینامه یکی از مدافعان حرم به نام محسن حججی است که نوع دستگیری و شهادتش و تصاویری که از آن لحظات منتشر شد، صحنههایی از عاشورای 61 هجری را تداعی میکند.
«ذوزنقه»، «برخورد»، «کما»، «ابر و توفان»، «عکس یادگاری»، «انگشتر یادگاری»، «ابرام سیا»، «آقا ضیا»، «تعلیق»، «آشنایی»، «الف، ب»، «شهرک امید»، «جمله کلیدی»، «دفترچه تانک»، «مَخاله» و «کافه 78» عنوانهای 16 داستان این کتاب است.
قسمتی از متن کتاب:
«آدمها میآیند و میروند. مثل مسافران یک ایستگاه. گاهی شادند و گاه پریشان. خیلیهای دیگر هم انگار خستهاند. اینجا هم مثل همان کافهای ست که من با شتاب از آنجا آمدم بیرون. اما نورش خیلی خیلی زیاد است. خودم را میبینم که زیر یک دستگاه، به زورِ کپسول اکسیژن نفس میکشم. خیلیها آمدهاند. کاش بتوانم به نازنین بگویم دنبال کیفم بگردد. کاش نادر اقلا بتواند حرفهایم را بفهمد. میگویند دوقلوها مثل یک روح توی دو تا جسماند. اما نادر انگار فقط توی خودش است نه به اطراف نگاه میکند نه با کسی حرف میزند.
حس کسی را دارم که در حال خداحافظی در فرودگاه باشد و برای عزیزانش پشت شیشههای گیت پرواز دست تکان بدهد و آنها فقط اشک بریزند. چهرههایشان در غم سنگینی فرور فته. انگار هریک برای خودشان رازی دارند. شاید به خاطراتشان با من فکر میکنند. شاید در ناامیدی عمیقی فرو رفتهاند.
حالا به سبکی رسیدهام. دلم میخواهد بار سنگین هستی را روی همین تخت جا بگذارم. همهچیز در سفیدی و مه فرو میرود. حتی آنها که پشت شیشههای مات به بدرقه مسافر آمدهاند.»
نخستین چاپ کتاب «صد روز کُما» در 104 صفحه با شمارگان یکهزار نسخه به بهای 12 هزار بهتازگی از سوی انتشارات مدرسه راهی بازار نشر شده است.
انتهای پیام/ 161