ساخت سریال تلویزیونی براساس خاطرات «اردوگاه اطفال»

نویسنده کتاب «اردوگاه اطفال» از ساخت سریال تلویزیونی براساس این کتاب خبر داد.
کد خبر: ۳۱۳۵۳۲
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۲ - 14October 2018

ساخت سریال تلویزیونی براساس خاطرات «اردوگاه اطفال»به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، احمد یوسف‌زاده، نویسنده کتاب «اردوگاه اطفال»، در گفت‌وگویی از انجام مذاکرات اولیه برای ساخت سریال براساس این کتاب خبر داد و اظهار داشت: اخیراً با تهیه‌کننده‌ای در این زمینه صحبت شد، ایشان نیز نسبت به ساخت این اثر ابراز تمایل کرد و پیشنهاد شد که بنا بر ساختار کتاب، کار در قالب سریال تهیه شود.

وی ادامه داد: «اردوگاه اطفال» داستان زندگی حدود 400 نفر در یک اردوگاه است که بسیاری از این افراد در سنین نوجوانی هستند. اتفاقات خاصی در این ایام برای این افراد رخ می‌دهد که می‌تواند دست‌مایه ساخت یک سریال قرار گیرد.

«اردوگاه اطفال» با جمله‌ای معروف از ابوالفضل بیهقی، صاحب کتاب ارزشمند «تاریخ بیهقی» آغاز می‌شود: «و من که این تاریخ پیش گرفته‌ام التزام این قدر بکرده‌ام تا آنچه می‌نویسم یا از معاینه من است یا از سماع درست از مردی ثقه». یوسف‌زاده برای آنکه روایتی مستند و جامع‌تر در کتاب حاضر ارائه دهد، در کنار ثبت خاطرات خود، به سراغ برخی از اسرایی که در دو سال 1362 تا 1364 در اردوگاه‌های رمادی یک و دو مشهور به «اردوگاه اطفال» بودند، به گفت‌وگو پرداخته است. با این اثر، او سه سال از هشت سال اسارت خود را روایت کرده است.

یوسف‌زاده در جلد دوم خاطرات خود سعی کرده تا با توصیف بیشتر و پرداختن به جزئیات، تصویری روشن‌تر از آنچه بر نوجوانی خود و دوستانش رفته به تصویر بکشد. علاوه بر نوع روایت، زبان راوی نیز بر جذابیت اثر افزوده است. او در خلال خاطرات تلاش دارد تا شیرین‌کاری‌ها و طنازی‌های جبهه را نیز برای مخاطب روایت کند؛ امری که شاید لازمه سن و سال شخصیت‌های کتاب است. بیان جزئیات گفتارها و رفتارهای همرزمان، علاوه بر اینکه جذابیت کتاب را بیشتر می‌کند، پیوند مخاطب را را شخصیت‌های «اردوگاه اطفال» بیشتر می‌کند.

این اثر نیمه نخست امسال از سوی انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده و جلد دوم از سه‌گانه خاطرات یوسف‌زاده را تشکیل می‌دهد.

منبع: تسنیم

نظر شما
پربیننده ها