بررسی موضوع طلاق و تاخیر در ازدواج در کنگره ملی خانواده
به گزارش خبرنگار اجتماعی دفاع پرس، فضه السادات حسینی دبیر علمی کنگره ملی خانواده در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه خانواده مهمترین نهاد اجتماعی است، اظهار داشت: از 10 هزار فعال عرصه خانواده در قالب سازمانهای مردم نهاد مصاحبه شده است و سطح فعالیتها این تعداد مشخص شد و از بین تعداد 700 نفر جهت حضور در این کنگره انتخاب شدند.
وی با بیان اینکه در این کنگره 10 پنل برگزار خواهد شد، گفت: در این کنگره به موضوعات مختلفی از جمله طلاق، تاخیر در ازدواج، تحول در ساختار خانواده، فرزند آوری و اقتصاد خانواده مورد بررسی قرار میگیرد.
حسینی با اشاره به اینکه سازمانهای مردم نهاد بازوان توانمندی در جانعه هستند گفت: در این کنگره از اساتید دانشگاه در عرصه خانواده، مسئولینی که در این حوزه فعالیت می کنند و کسانی که تسهیلگر و موضوع مشاوره خانواده را انجام میدهند استفاده میشود.
انتهای پیام/ 241


