رئیس «راس نفت»:

خودداری از همکاری با ایران به ضرر کل اقتصاد اروپا است

رئیس شرکت «راس نفت» روسیه با انتقاد از سیاست اعمال تحریم‌های یک‌جانبه علیه کشورها، خودداری برخی شرکت‌های اروپایی برای ادامه همکاری و خرید نفت از ایران به‌خاطر ترس از آمریکا را به ضرر کل اقتصاد اروپا دانست.
کد خبر: ۳۱۵۴۶۸
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۴ - 25October 2018

خودداری از همکاری با ایران به ضرر کل اقتصاد اروپا استبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع پرس به نقل از خبرگزاری «نووستی»، «ایگور سچین» رئیس شرکت «راس نفت» روسیه معتقد است که خودداری برخی شرکت‌های اروپایی برای ادامه همکاری با ایران، از جمله ممنوعیت واردات نفت از این کشور، می‌تواند عواقب بسیار جدی برای اقتصاد قاره اروپا داشته باشد.

«سچین» امروز در سخنرانی در اجلاس بین‌المللی اورآسیا در «ورونا»، اظهار داشت: خودداری برخی شرکت‌های بزرگ انرژی اروپایی از ادامه همکاری با شرکای ایرانی، از جمله امکان ممنوعیت کامل واردات نفت ایران از تاریخ 5 نوامبر (14 آبان‌ماه) که در حال حاضر در حال بررسی است، می‌تواند عواقب بسیار جدی برای کل اقتصاد اروپا داشته باشد.

این مقام روس یادآور شد که اعمال تحریم‌های آمریکا علیه جمهوری اسلامی، ممکن است برای برخی شرکای نزدیک آمریکا استثناء قائل شود.

وی افزود: پس از گذشت 10 روز ما شاهد اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران خواهیم بود. هرچند با توجه به پویایی بازار نفت جهانی، بعید نیست که تحریم‌های دولت آمریکا استثنائاتی را برای برخی شرکای خاص ایالات متحده در نظر بگیرد.

رئیس شرکت «راس نفت» همچنین تاکید کرد: سیاست اعمال تحریم‌ها بدون حمایت شورای امنیت سازمان ملل، به ابزاری در دست برخی کشورها تبدیل شده است و دیگر ابزاری در دست جامعه جهانی نیست؛ بدین ترتیب وضعیت برخی عرصه‌ها در بازار جهانی و حتی سرنوشت کل یک کشور ممکن است در گرو این وضعیت قرار بگیرد.

«ایگور سچین» افزود: در چنین شرایطی جایی برای گفت‌وگوی برابر باقی نمی‌ماند و تنها توصیه‌ای که من می توانم به شرکای خود داشته باشم، آمادگی برای انجام گفت‌وگو است. چرا که نتیجه سیاست تحریم‌های یک‌جانبه از بین رفتن بخش قابل توجهی از استقلال و کنترل بر وضعیت اقتصادی و سیاست انرژی بسیاری از شرکت‌کنندگان در بازار جهانی شده و این مسئله غیرقابل قبول است.

این مقام روسی همچنین یادآور شد که سطح کنونی قیمت نفت در بازار جهانی برای شرکت «راس نفت» روسیه مناسب بوده و توازنی بین سطح عرضه و تقاضا به وجود آورده است.

انتهای پیام/ 191

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار