به گزارش دفاع پرس از مشهد، «علی رضا رشیدیان» در جلسه شبکه جامع دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و فناوری استان خراسان رضوی که امروز (دوشنبه) در مشهد برگزار شد با تبریک ایام ربیع الاول و میلاد حضرت رسول (ص) و امام صادق (ع) اظهار داشت: ما برای آنکه پیروان خوبی برای نبی مکرم اسلام (ص) و ائمه طاهرین باشیم باید شناخت درست و صحیحی از آنان داشته باشیم اما گاهی مسیر اشتباه را میرویم.
وی افزود: آنچه در بسیاری از انحرافات تاریخ چون «شیخیه» و «بابیه» و مانند آن شاهدیم ناشی از همین حرکت وارونه در حوزه دینی و عملی است.
استاندار خراسان رضوی کار مخلصانه برای خدا را در واقع تلاش و خدمت به کسانی دانست که خداوند آنها را عیال و خانواده خود خوانده است و انقلاب اسلامی نیز با همین شعار شکل گرفت.
رشیدیان گفت: آنچه که نظام و انقلاب اسلامی برای این ملت به ارمغان آورده خدمت عاشقانه، صادقانه، بیمنت برای این مردم بوده و همه بزرگان از امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب، شهیدان «بهشتی»، «رجایی»، «باهنر»، «مطهری» و غیره در رفتار و کردارشان سیره اصیل انقلاب را محور عمل قرار داده بودند.
وی تأکید کرد: باید همواره مراقبت کنیم تا سرچشمههای اصیل این انقلاب و دین را گم نکرده و در این مسیر حرکت کنیم.
این مسئول با بیان اینکه هر گاه در جامعهای به اهالی علم توجه شده است آن جامعه دوران طلایی و رو به پیشرفتی را طی کرده و هر زمان که به این حوزه بی توجهی شده آن جامعه دوران افول و سیاهی را داشته است؛ تصریح کرد: در واقع ما باید از تاریخ گذشته درس گرفته و علم و فرهنگ را در جایگاه واقعی خود قرار دهیم که پررنگ کردن نقش آن در تمامی بخشها و حوزههاست.
وی با اشاره بر اینکه دین و تفکر اسلامی ما هم پیشرفت را مبتنی بر علم و آگاهی میداند؛ خاطر نشان کرد: در خطهای که به نام نامی امام علی ابن موسی الرضا (ع) است امامی که او را امام علم و آگاهی و عالم آل پیامبر (ص) میشناسیم تلاش شد تا در راستای اعتلای علم، دانش و مراکز علمی و دانشگاهی و تقویت ظرفیتهای ادبی و فرهنگی حرکت کنیم.
رشیدیان ادامه داد: در واقع آنگونه که استان خراسان رضوی در تاریخ خود منشأ علم و ادب و فرهنگ بوده امروز نیز باید جایگاه در خور امام علی ابن موسی الرضا (ع) داشته و در توسعه علم و ادب و فرهنگ ایران زمین پیشرو باشد.
وی افزود: از این رو باید با زمینهسازی، شناسایی استعدادها و حمایت از این حوزه زمینه توسعه علمی شایسته این خطه و این نام مبارک را فراهم آورد که شبکه علمی دانشگاههای استان در این راستا فعال شده و در مدت حدود سه سال فعالیت، نقش مؤثری در این رابطه ایفا کرده است.
استاندار خراسان رضوی بیان داشت: مشارکت در حل مشکلات جامعه مأموریت دیگر این شبکه علمی بود که طی این مدت در چالشهای جدی استان چون بحران آب، محیط زیست، تدوین سند آمایش، سند توسعه زیارت و مباحثی چون اشتغال، حاشیه نشینی، آسیبهای اجتماعی و مانند آن مشارکتی موثر داشتهاند. حضوری که فارغ از توجه به منافع مالی، دستگاهی و یا دانشگاهی و غیره فقط در راستای حل مشکلات استان بوده است.
وی یادآور شد: هر کجا مدیران دستگاههای اجرایی در حوزههای چالشی با بن بست و بحران مواجه شدهاند با کمک عالمان، فرهیختگان و دانشگاهیان توانستهاند مسیرها و راهکارهای جدیدی را برای حل مشکلات پیدا کنند. این نقش، باید امروز که در کار اجرایی درگیر یک مبارزه سنگین هستیم آن هم نه فقط با دشمنان خارجی که برخی از افراد ناآگاه داخلی هم مشکل ایجاد می کنند، تقویت شود.
وی ادامه داد: امروز برخی در داخل به جای آن که آمریکا و صهیونیست را دشمن بدانند این دشمنی را متوجه برادران دینی و انقلابی خود میدانند که تفاوتشان در حد انتخاب رنگ قرمز و آبی است و به نوعی، دشمنی را در حد رنگها پایین میآورند که انرژی زیادی را میگیرد اما با همه اینها خروجی شبکه علمی دانشگاهها در استان برای مدیران اجرایی بسیار ارزشمند و راهگشا بوده است.
استاندار خراسان رضوی در پایان ارتقا جایگاه و رتبههای دانشگاههای استان اعم از دولتی و غیر دولتی را مایه مباهات و فخر دانست و گفت: حوزه دانشگاهی در این تعامل تلاش میکند تا شاهد رشد علمی و فرهنگی در حوزههای مختلف باشیم و در این میان برگزاری هفتههای پژوهش با مشارکت بخشهای دانشگاهی، حوزوی و اجرایی و صنعت و غیره موجب شکل گیری هفته2های پویایی، نشاط و میعادگاه پرشوری در عرصه علمی و اجرایی برای جوانان، صنعتگران و غیره شده است.
انتهای پیام/