به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، سید محبتبی حسینی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در «سمینار علمی پژوهشی تئاتر پس از انقلاب اسلامی» اظهار داشت: یکی از چالشهای امرور تئاتر رشد نامتوازن هنر در نسبت با جامعه است. بر این باور هستم که حمایت انقلاب اسلامی در توجه به انسان و اعتماد به انتخاب جوانان در حوزه آموزش قابل توجه است. این امر سبب رشد هنرمندان و صاحبنظران در حوزه هنر است.
وی در ادامه توضیح داد: اما این نامتوازن بودن زمانی به چشم میآید که زیرساختها را مورد بررسی قرار دهیم. بسترسازی برای حضور دانش آموختگان تئاتر با رشد شهرها همخوان نیست. هر چقدر که کالبد شهری رشد یافته اما فضای حضور و بروز استعدادهای جوان آنچنان رشد پیدا نکرده است. حلقه وصل میان این 2 مقوله یعنی مدینه سازی و مدنیت باعث شده تناسبی بین ارکان شهر بوجود نیاید. هنرمندان انقلابی قطعا به مدنیت فکر میکنند اما باید زیر ساختهای آن بوجود آید.
معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص جشنوارههای کشور گفت: جشنواره ها به لحظ کمی رشد چشمگیری یافته و با برگزاری بیش از ۷۰ جشنواره ملی و بین المللی به جای حرکت در مسیر رشد کیفی مدام بر رشد کمی تاکید میشود.
وی در انتهای بحث خود عنوان کرد: انقلاب اسلامی با آرمانهای بلند مبنی بر آزادی و عدالت خواهی و مفاهیمی از این دست شکل گرفته است و باید به زبان هنر این اندیشهها بازتاب پیدا کند. تئاتر امروز ایران قطعا سرمایه مهمی است. انتظار این است که سمینارهایی مثل تئاتر در انقلاب اسلامی بیشتر رویکرد کاربردی داشته باشند تا ظرفیتها و استعدادهای امروز تئاتر را بشناسیم و بتوانیم از آن بهره برداری کنیم.
انتهای پیام/ ۱۶۱