به گزارش خبرنگار دفاع پرس از خرم آباد، کارگاه یک روزه آموزشی مقاله نویسی «دانشنامه دفاع مقدس» سه شنبه (9 بهمن) با حضور سرهنگ «حجت الله ناصر پور» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان لرستان، «علی میر هاشمی» مسئول علمی دانشنامه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، «عبدالرضا خدادای» کارشناس گروه نظامی و جغرافیایی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و جمعی از پژوهشگران و اساتید استان لرستان برگزار شد.
«علی میرهاشمی» مسئول علمی دانشنامه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس طی سخنانی در این کارگاه اظهار داشت: دانشنامه های امروزی یکی از پیامدهای اختراع ماشین چاپ است چرا که با اختراع ماشین چاپ تولید و تیراژ کتاب ها بیشتر شده و صاحب نظران به دنبال نشر عقاید و افکار خودشان هستند و این تلاش ها منجر به تولید دانشنامه شد.
وی گفت: دانشنامه کتاب مرجعی است که به صورت خلاصه و جامع مسائل مربوط به یک موضوع واحد را بیان میکند و هدف از تدوین و انتشار آن، تولید یک منبع و مرجع معتبر برای پژوهشگران حوزه دفاع مقدس و به نوعی جمع آوری و ثبت آثار و فرهنگ دفاع مقدس است.
میر هاشمی با اشاره به تاریخچه دانشنامه نویسی افزود: دانشنامه نویسی در ایران در سال 1345 شروع شد و در سال 1360 سه جلد ازدانشنامه اولیه به عنوان الگوی اولیه منتشر شد.
وی عنوان کرد: دانشنامههای استانی بیش از سه سال است که در دستور کار بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس قرار گرفته و مهمترین مراحل این کار علمی، تعیین و تصویب مداخل، تشکیل پرونده علمی برای همه مداخل و نگارش مقالات مربوطه است.
مسئول علمی دانشنامه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس تاکنون با بیان اینکه بیش از 400 هزار مدخل در سراسر کشور جمع آوری و مصوب شده است، تصریح کرد: برای تدوین دانشنامه دفاع مقدس هر استان سه الی سه و نیم سال زمان نیاز است.
انتهای پیام/