وال استریت ژورنال:

کشورهای اروپایی قصد به رسمیت شناختن فلسطین را دارند

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال گزارش داد، بعد از سوئد، دیگر کشور های اروپایی در مسیر به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین قرار دارند.
کد خبر: ۳۳۱۲۶
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۹ - 08November 2014

کشورهای اروپایی قصد به رسمیت شناختن فلسطین را دارند

به گزارش گروه بینالملل دفاع پرس، کشورهای اروپایی در مسیر به رسمیت شناختن کشور فلسطین قرار دارند. روزنامه آمریکایی والاستریتژورنال روز جمعه با اعلام این خبر نوشت که با وجود بازنگری در روند صلح میان فلسطینیان و اسرائیل، چندین هم پیمان آمریکا در نظر دارند تا همانند سوئد کشور مستقل فلسطینی را به رسمیت بشناسند. این روزنامه به نقل از یکی از مقامات ارشد اروپایی نوشت:«ما نمیخواهیم تا ابد صبر کنیم و دیگر کشورهای اروپایی هم قصد دارند تا از سوئد پیروی کنند.»

تصمیم سوئد برای به رسمیت شناختن فلسطین با توجه به جایگاه مهم این کشور در سیاست خارجی اتحادیه اروپا توجه زیادی را به خود معطوف کرده است.

در بین کشورهای اتحادیه اروپا نیز مجارستان، لهستان و اسلواکی تاکنون دولت فلسطینی را به رسمیت شناخته اند که این اقدام نیز پیش از پیوستن این کشورها به اتحادیه اروپا بوده است.

انتهایپیام/ک.ف

برچسب ها: اروپا ، دفاع پرس ، سوئد ، فلسطین
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار