بزرگداشت ایام دهه فجر در یگان حفاظت از شخصیتهای سپاه قم
به گزارش دفاع پرس از قم، همزمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی مراسمی با حضور کارکنان یگان حفاظت شخصیتها با موضوع ریشههای انقلاب اسلامی در قرآن و اسلام برگزار شد.
حجت الاسلام موسوی از کارشناسان حوزوی طی سخنانی در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و امام راحل اظهار داشت: انقلاب ما برگرفته از انقلاب و مکتب اهل بیت (ع) است.
وی افزود: هدف پیامبر (ص) در صدر اسلام اصلاح فرهنگ مردم بود و نعمت خدا به مردم توسط اسلام عرضه شد و انقلاب اسلامی ایران نیز از زمان پیامبر و بر مبنای اسلام برنامه ریزی شده است.
موسوی با اشاره به سخن پیامبراکرم (ص) که فرمودند: «مردم بدانید قومی میآیند در برابر مومنین متواضع و در برابر کفار سر فرو نمیآورند» ابراز داشت: این قوم مردم ایران و رهبر این قوم حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری هستند و افرادی در این قوم حضور دارند که میخواهند این انقلاب را زمین بزنند و بگویند سخن پیامبر درست نبوده، ولی اینها بدانند دست خدا همیشه یاری مان نموده است.
وی تاکید کرد: انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی بود و سعی بر این دارد همیشه اسلامی بماند، چون غیر از انقلاب اسلامی هر انقلابی شکست خورده است.
موسوی ادامه داد: هدف انقلاب این بود که مردم را از حفره جهنمی غربگرایی نجات دهد و لذا باید جلوی نفوذ را که از جدیترین آسیبهای انقلاب است، گرفت.
انتهای پیام/


