سردار احمدی مقدم عنوان کرد

کاهش تخلفات اداری در ناجا طی ده سال گذشته

فرمانده نیروی انتظامی گفت: ناجا افتخار دارد که در مسیر سلامت اداری گام های بلندی برداشته است و امروز دست به سوی نخبگان دراز کرده تا بتواند مبارزه علمی و فنی با فساد داشته باشد.
کد خبر: ۳۳۴۶۰
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۸ - 12November 2014

کاهش تخلفات اداری در ناجا طی ده سال گذشته

به گزارش خبرنگار انتظامی دفاع پرس، سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی در همایش ملی پلیس و سلامت اداری که با حضور رئیس کمیسیون اصل 90 و معاون بازرسی وزارت دفاع برگزار شد، اظهار کرد: ناجا در برخورد با تبهکاران، تکیه گاه مردم به حساب می آید و ماموریت های متفاوتی را در این راستا انجام می دهد.

وی ادامه داد: سازمانی از لحاظ سلامت مطلوب است که ماموران آن از قانون تخطی نکنند نه این که برای منافع مالی خود حق را با ناحق جابجا کنند.

فرمانده ناجا تصریح کرد: در تمام دنیا هنگامی که سلامت اداری ارزیابی می شود پلیس در رتبه آخر آن قرار دارد و به دلیل محیطی که در این سازمان حکم فرماست طبیعی ست که دستگاه قضا بیشتر در معرض فساد قرار گیرد تا آموزش و پرورش.

سردار احمدی مقدم خاطرنشان کرد: دو عنصر مهم برای توجیه حکومت ها وجود دارد، یک کارآمدی و دو مبارزه با فساد، هر دوی این مولفه ها باید در کنار هم باشند، مبارزه با فساد یعنی افزایش کارآمدی و سلامت اداری.

وی ادامه داد: من تبریک می گویم به ناجا که خود را پیشگام در مبارزه با فساد قرار داده است اما این را باید پذیرفت که با شعارهای احساسی مبارزه با فساد عملی نمی شود و اگر بر مجموعه ی نظامات و براساس قوانین صورت نگیرد خیلی بدتر از قبل خواهد شد.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان این مطلب که در مبارزه با فساد باید پیگیری جدی داشت، گفت: عزم و اراده باید به گونه ای باشد که سلامت اداری به عنوان یک فرهنگ درون سازمانی شکل بگیرد چرا که محیط و اصلاح محیط در این مسیر تاثیرگذار است و علاوه بر روش های دقیق و قابل سنجش باید ارزیابی مردم را نیز داشته باشیم.

وی ادامه داد: ناجا افتخار دارد که در مسیر سلامت اداری گام های بلندی برداشته است و امروز دست به سوی نخبگان دراز کرده تا بتواند مبارزه علمی و فنی با فساد داشته باشد.

سردار احمدی مقدم انتقاد پذیری در مبارزه با فساد را یکی از مولفه های تاثیرگذار دانست و گفت: مسئولین ما باید انتقاد پذیر باشند و اگر جایی تمجید نشدند یا اسمی از آنها برده نشد، ناراحت نشوند.

وی ادامه داد: سازمان ناجا بسیار از پیشنهادات مردم برای بیرون رفتن از فساد و در مسیر قرار گرفتن سلامت استقبال می کند.

سردار احمدی مقدم با بیان این مطلب که گام های زیادی در راستای سلامت اداری در ناجا برداشته شده است، افزود: در سال 82 طبق آمار ثبت شده در خصوص رسیدگی به تخلفات، چهار هزار و 112 پرونده در کمیسیون ها مطرح شده و 2 هزار و 600 نفر اخراج شده اند. این در حالی است  که در سال 92 ، 2 هزار و 100 پرونده در کمیسیون ها مطرح شده و هزار اخراجی داشته ایم و با فعالیت خوب و موثر پلیس در 6 ماهه نخست سال 93 ، 666 پرونده در کمیسیون ها مطرح و 310 نفر اخراج شده اند که از این تعداد اخراجی 80 درصد آن معاف از خدمت بوده اند.

فرمانده ناجا نظام شایسته سالاری و اصلاح نظام گزینش استخدام را از راهکارهای لازم برای مبارزه با فساد نام برد و گفت: استانداردهای حقوق شهروندی، افزایش آگاهی های کارکنان در پیامدهای هر اقدام، تقویت ارزش های دینی و رفتارهای سازمانی، اصلاح فرایندها از طریق استمرار مدیریت کیفیت، مکانیزه کردن فعالیت ها و تسهیل اعطای خدمات به مردم و کاهش برخورد پلیس با مردم از دیگر راهکارهای لازم در راستای مبارزه با فساد است.

سردار احمدی مقدم نیروی انتظامی را از پیشگامان ارتقای نظارت همگانی نسبت به سایر سازمان ها دانست و گفت: با هدف تشویق کارکنان سالم و سریع العمل و عدم دریافت رشوه، 3800 نفر در 6 ماهه نخست حدود یک میلیارد و 100 میلیون تومان تشویق شدند.

انتهای پیام /

نظر شما
پربیننده ها