به گزارش دفاعپرس از قم، حجتالاسلام محمدحسن مهدویمهر دبیر هیئت امنای جامعةالمصطفی طی سخنانی در نشست قرآنی «قرآن و استقامت»، با گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) بیان کرد: آیه «فَاستَقِم کَما أُمِرتَ وَمَن تابَ مَعَکَ وَ لاتَطغَوا»، دستوری قرآنی برای اهمیت استقامت در راه مأموریت الهی است و استقامت، از مهمترین شروط سرانجامی کارهای بزرگ و مأموریتهای والا است.
وی ادامه داد: در وادی اعمال، توفیق یا عدم توفیق، بر عنصر استقامت استوار است و لذا اگر استقامت وجود داشته باشد، توفیق هم در پس آن به دست خواهد آمد؛ خداوند متعال در آیات قرآن، استقامت را رمز موفقیت و سرانجامی مأموریت و رسالت پیامبر (ص) بیان میکنند.
مهدوی مهر با اشاره به این که استقامت، دشوارترین مرحله در انجام رسالتهاست، تصریح کرد: عمق و گستره دشمنیها غالبا پس از شکلگیری مأموریت آغاز میشود، استقامت در برابر دسیسهها و دشمنیهایی که پیش روی ادامه انجام رسالت الهی ایجاد میشود، مهمترین مرحله سرانجامی مأموریتهاست.
دبیر هیئت امنای جامعةالمصطفی جبهه الله و طاغوت و صفآرایی همآنی و همیشگی جبهه حق و باطل را در برابر یکدیگر مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: بهای پیروزی جبهه حق، در استقامت مومنان نهفته شده است؛ هر چه استقامت بیشتر باشد، موفقیتها گسترده و روزافزون خواهد بود.
مهدویمهر بیان کرد: در بررسی مقاطع مختلف تاریخی از زمان حضرت آدم (ع) تا امروز، همواره شاهد صفآرایی جبهه حق و باطل بودهایم و هر جایی که جبهه حق استقامت را در پیش گرفته، به توفیقات روزافزونی دست یافتهاست.
دبیر هیئت امنای جامعةالمصطفی به ابعاد فردی و اجتماعی استقامت نیز اشاره نمود و یادآوری کرد: استقامت فردی هیچگاه پاسخگوی ابعاد اجتماعی نبوده، تنها برای پاسخ به نیاز ساحتهای فردی استفاده میشود.
وی، استقامت و مقاومت را مهمترین عامل موفقیت و سربلندی دانست و اظهار کرد: استقامت انسان در حوزههای مختلف، به ویژه عرصههای علمی و دانشی، آدمی را به درجات بالا و مراتب بلندمرتبه میرساند؛ استقامت در راه ایمان و عمل صالح، ما را از خسران و زیانکاری رهایی میدهد.
مهدوی مهر تصریح کرد: در زندگی بزرگان اعم از پیامبران و اولیای الهی، آنهایی در عرصه اجتماع توفیق داشتند که همراه و یاور داشتند؛ پیامبران و اولیای الهی اگر یاران مقاوم نداشتند، در عرصه اجتماع به توفیقات چندانی دست نمییافتند.
وی افزود: استقامت مهمترین عنصر ارزشبخشی به عمر آدمی است، زیرا بدون استقامت نمیتوان در انجام رسالت موفق شد و به هدفی که برای آن عمر خویش را معامله کردهایم، دست نخواهیم یافت.
وی حضرت صدیقه طاهره (س) را از بزرگترین مصادیق استقامت و استقامتکنندگان برشمرد و تصریح کرد: درباره حضرت فاطمه زهرا (س) از تعبیر «صابره» استفاده شده است؛ شیرینیهای معنوی امروز، ثمره صبری است که اهلبیت (علیهمالسلام)، به ویژه حضرت فاطمه زهرا (س)، در پیش گرفتند.
دبیر هیئت امنای جامعةالمصطفی پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی را چشمهای از ثمرات استقامت اولیای الهی دانست و یادآور شد: امام خمینی (ره) استقامت مادر بزرگوارشان، حضرت فاطمه زهرا (س) را نصبالعین خویش قرار داده، همچون کوه در برابر بزرگترین فشارهای جباران زمان ایستادگی کردند که با تمام توان و امکانات عالم آمده بودند.
وی ایمان به راه و تردید نداشتن در مسیر پیش رو را از ویژگیهای نهضت روحالله (ره) دانست و افزود: ایران ظرف مکانی انقلاب اسلامی و شرفی برای ملت ایران است که دلدادگانی از سراسر جهان را معطوف به این چشمه جوشان کرده است.
مهدوی مهر استقامت در برابر دسیسهها، مشکلات، معضلات و کاستیها را از ویژگیهای ملت انقلابی ایران عنوان و تصریح کرد: مردم انقلابی ایران از آغازین روزهای نهضت و از چهل سال پیش تاکنون، با مشکلات و دسیسههای گوناگونی مانند جنگ تحمیلی، جنگ اقتصادی، فرهنگی و... روبهرو شدهاند.
وی در بخش پایانی سخنان خود، سختی در برابر دشمنان و مهربانی با دوستان را از ویژگیهای بارز رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی) دانست و افزود: ایشان بارها درس استقامت در برابر زیادهخواهی دشمنان را اصل پیروزی بر آنان دانستهاند؛ این پیروزی، که با صبر و استقامت در هم آمیخته شده است، بیشک به دست الطاف غیبی الهی رقم خواهد خورد.
انتهای پیام/