امام‌ جمعه موقت الشتر:

حفظ روحیه شهادت طلبی باعث مقاومت در برابر دسیسه‌های دشمنان است

حجت‌الاسلام «پرویز صالحی» گفت: حفظ روحیه ایثار، شجاعت و ترویج فرهنگ شهادت طلبی باعث مقاومت در برابر دسیسه‌های دشمنان است.
کد خبر: ۳۳۶۷۶۲
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۶ - 08March 2019

حفظ روحیه شهادت طلبی باعث مقاومت در برابر دسیسه های دشمنان استبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خرم آباد، حجت الاسلام والمسلمین «پرویز صالحی» امام جمعه موقت الشتر در خطبه‌های این هفته نماز جمعه این شهرستان  با اشاره به فرا رسیدن ماه رجب اظهار داشت: ماه رجب یکی از با برکت ترین ماه های سال است که امیدوارم همه ما بتوانیم نهایت استفاده از این ماه سراسر نور را ببریم.

امام جمعه موقت الشتر ضمن تبریک میلاد فرخنده پنجمین اختر تابناک امامت و ولایت، امام محمد باقر (ع) به نامگذاری روز شهید در تقویم کشور اشاره کرد و گفت: شهدا، ایثارگران و خانواده های آنان حق بزرگی به گردن همه ما دارند که نه تنها در روز شهید بلکه در همه ایام باید به  فکر  این عزیزان و خانواده های آنان باشیم.

حجت الاسلام صالحی بیان کرد: با وجودی که وظیفه بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان خدمت به خانواده معظم شهدا و ایثارگران است ولی همه نهادها و ارگان ها باید تا جایی که در توان دارند در برابر این عزیزان احساس مسئولیت کنند.

وی با تأکید بر اینکه دشمنان به فکر کمرنگ کردن روحیه شهادت طلبی هستند، تصریح کرد: حفظ روحیه ایثار، شجاعت و ترویج فرهنگ شهادت طلبی باعث مقاومت در برابر دسیسه های دشمنان است بنابراین زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا وظیفه  همه مردم و مسئولین است.

امام جمعه موقت الشتر در ادامه به فرا رسیدن ایام نوروز اشاره کرد و گفت: برگزاری سنت و جشن نوروز از قدیم الایام در بین ما ایرانیان مرسوم بوده است.

حجت الاسلام صالحی با اشاره به مشکلات اقتصادی ماه های اخیر در کشور یادآور شد: مسئولین باید تمام تلاش خود را به کار بگیرند تا مردم بدون دغدغه بتوانند این آئین همیشگی را پاس بدارند و مردم با حضور در جشن های نیکوکاری نیازمندان را در شادی های خود سهیم کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار