ما پیروزیم- ۱۷۱/

راهیان نور فناوری استفاده از ظرفیت دفاع مقدس است

مدیر آموزشگاه نخبگان شهدای موتلفه اسلامی گفت: راهیان نور باعث آمیخته شدن فرهنگ دفاع مقدس با تفکر نخبگانی-انقلابی شده است.
کد خبر: ۳۳۷۴۳۴
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۷ - 12March 2019

راهیان نور فناوری استفاده از ظرفیت دفاع مقدس استبه گزارش دفاع‌پرس از خوزستان، محمد مهدی استاد اقا مدیر آموزشگاه نخبگان شهدای موتلفه ی اسلامی با اشاره به تأثیر راهیان نور در تقویت فرهنگ جامعه اظهارداشت: راهیان نور باعث آمیخته شدن فرهنگ دفاع مقدس با تفکر نخبگانی-انقلابی شده است.

استاد آقا بیان کرد: حضور نخبگان در راهیان نور و بازدید از یادمان‌های دفاع مقدس تأثیر بسزایی در ارتباط عمیق جامعه با شهدا خواهد داشت؛ چراکه اثر شنیدن روایت‌های دفاع مقدس هیچگاه همچون حضور در این مناطق و لمس از نزدیک وقایع نخواهد بود.

وی افزود: بنا به فرموده مقام معظم رهبری، راهیان نور فناوری استفاده از ظرفیت دفاع مقدس است؛ از این رو برای نخبگان لازم است که وارد این فناوری شوند.

 مدیر آمورشگاه نخبگان شهدای موتلفه اسلامی، در پایان با اشاره به شرایط اقتصادی موجود و محدودیتها برای ارئه اقلام فرهنگی، تصریح کرد: ما به عنوان آموزشگاه نخبگان شهدای موتلفه اسلامی، در حرکتی خودجوش، اقدام به تهیه بسته‌های فرهنگی به صورت رایگان کرده ایم تا بتوانیم ازاین حرکت بیشترین بهره برداری را داشته باشیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها