به بهانه سالروز شهادت شهید زین الدین:

خداوند امروز از ما همت، اراده و شهادت طلبی می‌خواهد

بعد از عملیات‌های پیروز رمضان و خیبر جهت شناسایی منطقه عملیاتی از باختران به سمت سردشت حرکت می‌کند. در آنجا به همرزمانش می‌گوید: من چند ساعت پیش خواب دیدم که خودم و برادرم شهید شده‌ایم.
کد خبر: ۳۳۹۶۶
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۷ - 18November 2014

خداوند امروز از ما همت، اراده و شهادت طلبی می‌خواهد

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، 27 آبان 1363 بود که فرمانده پرصلابت جبهههای جنوب، طراح عملیات رمضان و همان جوانی که با سن کمش توانسته بود خیبرشکن لقب گیرد، شهید مهدی زینالدین فرمانده لشگر 17 علی ابن ابیطالب (ع) به شهادت رسید و به همرزمان شهیدش پیوست.

پیشتاز عرصههای بزرگ 

مهدی زینالدین رتبه چهارم کنکور سراسری سال 59، معلم و اسوه اخلاق بسیاری از رزمندگان جبهههای جنوب در مهرماه 1338 در تهران متولد شد. از کودکی، قرآن را فرا گرفت و در 5 سالگی به دلیل فعالیتهای مبارزاتی پدرش علیه رژیم پهلوی به همراه خانواده به خرم آباد مهاجرت کرد.

فعالیت های سیاسی

فعالیت سیاسی او از زمانی آغاز شد که آیت الله مدنی به خرم آباد تبعید شد. مهدی به شدت جذب ایشان شد و در خدمت او بود و در آنجا شکل سیاست و مبارزه را آموخت. در همان سنین جوانی که به دبیرستان میرفت حزب رستاخیز تشکیل شد و در تمام خرم آباد دو جوان پیدا شدند که عضویت این حزب را نپذیرفتند. یکی از از این دو جوان آقا مهدی بود. بر این اساس آقامهدی از مدرسه اخراج شد. پس از مدتی به همراه خانواده به قم آمد و به واسطه فعالیت های سیاسی، پدرش روانه زندان شد. این در حالی بود که مهدی در دبیرستان امام صادق (ع) قم به تحصیل مشغول شد، پس از پایان تحصیلات و همزمان با تبعید پدرش به سقز، در کنکور شرکت نمود و در دانشگاه شیراز با رتبه چهارم قبول شد.

خدمت در سنگر جهادسازندگی و سپاه

جنگ کردستان که شروع شد به همراه دوستان داوطلبانه به کردستان رفت و از اتوبوسی که آنان را برده بود، تنها شش نفرشان بازگشتند و بقیه دوستانش آسمانی شدند. در آغاز طوفانها و بحرانهای انقلاب در قم در سن 20 سالگی مسؤول اطلاعات سپاه شد و با آغاز جنگ پس از دیدن دورههای نظامی به منطقه اعزام شد. پس از مدتی به فرماندهی اطلاعات سپاه دزفول برگزیده شد. مهدی یکی از عناصر فعال و کارآمد اطلاعات - عملیات قرارگاه بود.

لشگری به نام علی ابن ابی طالب (ع)

سخن از لشگری است که در آن شیرمردانی از جنس ایمان امیرالمومنین (ع) نفس میکشیدند. پس از مدتی شهید زینالدین در سن 23 سالگی فرمانده تیپ 17 علی بن ابیطالب (ع) شد. اندکی سپری نشده بود که مهدی، مدیریت و فرماندهی قوی خود را در عملیات رمضان به نمایش گذاشت. در عملیات محرم، مهدی به عنوان یکی از لایقترین فرماندهان وارد عملیات شد.

طراح عملیات رمضان

پس از مدتی تیپ 17 به لشگر ارتقا یافت و مهدی فرمانده این لشگر شد. عملیات های "والفجر" که سپری شدند، زمزمه آزادسازی جزایر مجنون برخاست. آقا مهدی به عنوان طراح و برنامهریز اصلی عملیات وارد عمل شد. پس از عملیات رمضان نبرد خیبر آغاز شد و مهدی دلاورانه و سرافراز ز جزایر مجنون بیرون آمد و دشمن از فرمانده جوان 23 سالهای که باعث شکستش شده بود، با عنوان «خیبرشکن » نام میبرد. تا آنجا که به گفته فرماندهان عالی رتبه جنگ، مهدی نخستین کسی بود که طلسم نبردها را در روز شکست.

زینالدین از زبان همسر شهید

برخورد اولی که با ایشان داشتم، تمام مسائل را برای من گفته بود. او میگفت: انتهای راه من شهادت است. اگر جنگ هم تمام شود و من شهید نشوم هرکجا که جنگ حق علیه باطل باشد، آنجا میروم تا شهید شوم. مشکلات نبودن در خانه را چون قبلا برایم گفته بود، پذیرش و تحمل آن برای من راحتبود. برای اینکه سراپا محبتبود. دوست داشت همه از دستش راضی باشند. با این وجود هیچگونه وابستگی به خانه نداشت.»

فرماندهای که پر کشید

در آبان سال 1363 شهید زین الدین به همراه برادرش مجید که مسئول اطلاعات و عملیات تیپ 2 لشکر علی بن ابیطالب(ع) بود؛ جهت شناسایی منطقه عملیاتی از باختران به سمت سردشت حرکت می کنند. در آنجا به رزمندگان میگوید: من چند ساعت پیش خواب دیدم که خودم و برادرم شهید شدیم!

موقعی که عازم منطقه می شوند، رانندهشان را پیاده کرده و میگویند: خودمان میرویم. حتی در مقابل درخواست یکی از برادران، مبنی بر همراه شدن با آنها، مهدی به او میگوید: تو اگر شهید بشوی، جواب عمویت را نمی توانیم بدهیم، اما ما دو برادر اگر شهید بشویم جواب پدرمان را می توانیم بدهیم.

فرمانده محبوب دلها، سرانجام پس از سالیان طولانی دفاع در جبههها و شرکت در عملیات و صحنههای افتخارآفرین، در درگیری با ضدانقلاب به آرزوی دیرینش رسید و روح بلندش را از این جسم خاکی به پرواز درآورد.

بخشی از وصیت نامه شهید مهدی زینالدین

بسمه تعالی

اولین شرط لازم برای پاسداری از اسلام، اعتقاد داشتن به امام حسین(ع) است. هیچ کس نمیتواند از اسلام پاسداری کند در حالی که ایمان و یقین به اباعبدالله الحسین(ع) نداشته باشد. اگر امروز ما در صحنههای پیکار میرزمیم و اگر امروز ما پاسدار انقلابمان هستیم و اگر امروز پاسدار خون شهدا هستیم و اگر مشیت الهی بر این قرار گرفته که به دست شما رزمندگان و ملت ایران، اسلام در جهان پیاده شود و زمینه ظهور حضرت امام زمان(عج) فراهم گردد، به واسطه عشق، علاقه و محبت به امام حسین(ع) است. من تکلیف میکنم شما رزمندگان را به وظیفه عمل کردن و حسینوار زندگی کردن.

در زمان غیبت کبری به کسی منتظر گفته میشود و کسی میتواند زندگی کند که منتظر باشد، منتظر شهادت، منتظر ظهور امام زمان(عج). خداوند امروز از ما همت، اراده و شهادت طلبی میخواهد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار