معاون هماهنگ‌کننده سپاه «کربلا» مازندران:

سپاه «کربلا» تا ساخت منازل در کنار مردم سیل‌زده مازندران خواهد بود

«جواد بخشی» گفت: سپاه کربلا در کنار مردم و مستضعفین تا ساخت منازل به شرط مشارکت همه مردم و همه دستگاه‌های اجرایی و امدادی خواهد بود.
کد خبر: ۳۳۹۹۳۳
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۸ - 03April 2019

سپاه کربلا تا ساخت منازل در کنار مردم سیل‌زده مازندران خواهد بودبه گزارش دفاع‌پرس از ساری به نقل از روابط عمومی سپاه «کربلا» مازندران، «جواد بخشی» معاون هماهنگ‌کننده سپاه «کربلا» مازندران با بیان اینکه سپاه مازندران با اعلام خبر وقوع سیل در این استان با مرکزیت و کانون شهرستان سیمرغ در ظهر روز ۲۷ اسفندماه سال ۹۷ در این شهرستان حضور یافت، اظهار داشت: در لحظات اولیه با وجود حجم بارش‌های فراوانی به میزان یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون متر مکعب روبه‌رو شدیم.

وی افزود: بعد از ۱۲ ساعت در ارتفاعات و همچنین پایین‌تر، ۱۰ شهرستان از جمله سوادکوه، قائمشهر، سیمرغ، بابلکنار، بخش‌هایی از بابلسر و بهنمیر و جویبار تا گلوگاه با این حجم بارش خسارت‌ها و آسیب‌هایی که وارد کرده در دوره آبی ۵۰ ساله اخیر در این چند شهرستان حوزه مرکزی کاملا حجم بارش بی‌نظیر بود.

بخشی ادامه داد: بعد از وقوع سیل و حضور در جلسه ستاد بحران در سیمرغ از ظهر روز ۲۷ اسفندماه ستاد بحران سپاه کربلا در دور میدان شهید کشوری با حضور معاونین مهندسی، آماد، سازمان بسیج سازندگی و فاوای سپاه استان تشکیل دادیم.

این مسئول از حضور اولیه بسیجیان استان با تمامی امکانات و بضاعت دم دست جهت کمک رسانی و امدادرسانی به سیل‌زدگان خبر داد و گفت: ابتدا کمک به مردم را با حفظ جان و مال در دستور کارمان قرار دادیم و با کمک سپاه و بسیج شهر‌های اطراف، رانندگان جت اسکی و قایق و تراکتوری، شهر سیمرغ و اطراف شهر را از سکنه، زنان و مردان و بچه‌ها خالی کرده و در نقاط امن روستا‌ها و حسینیه‌ها سکونت دادیم.

وی ادامه داد: پس از اطمینان از حفظ جان مردم، بلافاصله از همان روز ۲۷ اسفندماه خدمات‌رسانی به مردم را آغاز کردیم و معاونت آماد سپاه کربلا اقدام به توزیع اقلام زیستی اعم از پتو و کیسه خواب و توزیع غذای گرم کرد.

این مسئول به سیل شهر‌های جویبار، بهنمیر، میاندورود، رودپی شمالی ساری و جنوب شهرستان نکا و بهشهر اشاره کرد و گفت: قریب به ۱۸۰ روستا درگیر سیلاب شدند و در پایین دست و در بالادست نیز برف بی‌سابقه بالای یک متر را تجربه کردیم که در ارتفاعات گلوگاه، هزارجریب نکا، بخش یانه سر بهشهر، دودانگه و چهاردانگه ساری قریب به ۷۵۲ روستا درگیر برف شدند و در ارتفاعات منطقه سوادکوه و ارتفاعات بخش لفور سوادکوه شمالی رانش‌ها و حرکت زمین را داشتیم.

بخشی خاطرنشان کرد: از ظهر ۲۷ اسفند تا سیزدهم فروردین ماه سپاه و بسیج بر اساس قولی که روز اول به مردم داد که تا عادی شدن وضعیت کنار مردم است، بعد از خدمات رسانی و اسکان اولیه و اعزام گروه‌های جهادی و کمک به مردم در تمام بخش‌ها و روستا‌ها و گروه‌های جهادی جانانه پای کار آمدند تا مردم گذر از سیلاب را داشته باشند.

وی با اشاره به تخریب ۱۰۰ درصدی قریب به ۵۰۰ واحد مسکونی، و تخریب جزئی بین ده تا ۹۰ درصدی شش هزار و ۲۰۰ واحد، گفت: آمار خرابی‌ها خیلی بالاست و سپاه هم آمادگی خود را برای ساخت و بازسازی منازل اعلام کرده که به شرط انجام قرارداد‌ها و دریافت مجوز‌های لازم و تخصیص منابع لازم و پاکسازی رودخانه‌ها و سردهنه‌های کشاورزی هم سپاه اعلام همکاری کرده که با همکاری سازمان‌های مرتبط نسبت به کمک رسانی اقدام خواهد کرد.

بخشی افزود: علاوه بر امدادرسانی و توزیع اقلام زیستی و غذایی و اعزام گروه‌های پزشکی و دامپزشکی و... و توزیع دام و علوفه را در بخش‌های مختلف داشته و داریم که سپاه است‌های تهران، زنجان، اردبیل، گیلان و سمنان به عنوان استان‌های معین پای کار آمدند و همچنان در بحث امدادرسانی پای کار هستند

این مسئول افزود: از غروب ۱۲ فروردین ماه با بارندگی شدید ارتفاعات سوادکوه و طغیان رودخانه تلار مجددا حالت ویژه را در شهرستان سوادکوه و سیمرغ داشتیم که در این شهرستان در جلسه مدیریت بحران حضور پیدا کردیم.

وی با بیان اینکه علاوه بر سیلاب سهمگین، درختان زیادی از ارتفاعات سوادکوه سرازیر شدند که بلافاصله سه دستگاه بیل مکانیکی با همکاری فرماندار سیمرغ روی پل روستای برج خیل که ارتفاع پایین داشت، مستقر کردیم، ادامه داد: همچنین کامیون‌هایی را با کمک سازمان سازندگی و مهندسی و لشکر ۲۵ کربلا پای کار آوردیم و بلافاصله اقدام به خروج درختان با تنه‌های قطور بیش از ۴ و ۵ متر کردیم.

این مسئول با بیان اینکه قریب به هزار سرویس چوب از این رودخانه خارج شد، گفت: عزیزان ما بدون چشم بهم زدنی ۱۴ ساعت ایثار و جهاد کردند؛ چرا که ممکن بود با تجمع تنه درختان در دهانه پل شاهد سیل خطرناک‌تر و سخت‌تر را در سیمرغ و روستا‌های اطراف باشیم که ضرر جبران ناپذیری را ایجاد می‌کرد.

بخشی این اقدام جهادی را باعث بازگشت آرامش به سیمرغ و جویبار دانست و افزود: دبی آب همچنان بالاست و سپاه در کنار مردم و مستضعفین تا ساخت منازل به شرط مشارکت همه مردم و همه دستگاه‌های اجرایی و امدادی خواهد بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها