معاون علمی بسیج:

سه پژوهشکده بسیج عنوان پژوهشکده‌های برتر را در جشنواره مالک اشتر کسب کردند

سه پژوهشکده بیوتکنولوژی بسیج جامعه پزشکی، عفاف و حجاب بسیج جامعه زنان و تربیت اسلامی (بنیان) معاونت تربیت و آموزش سازمان بسیج مستضعفین در جشنواره مالک اشتر، به‌عنوان پژوهشکده های برتر بسیج معرفی شدند.
کد خبر: ۳۴۳۱۲
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۷ - 22November 2014

سه پژوهشکده بسیج عنوان پژوهشکده‌های برتر را در جشنواره مالک اشتر کسب کردند

دکتر محمود تولایی معاون علمی سازمان بسیج مستضعفین در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی دفاع پرس، با بیان اینکه پژوهشکدههای بسیج وظیفه نظریهپردازی در قشر خود را به عهده دارند، گفت: در اقشار مختلف بسیج، پژوهشکدههایی در فضای مجازی فعالیت میکنند که اعضای آنها را متخصصین و صاحبنظران تشکیل میدهند و به ارایه نقطه نظرات و پیشنهاداتی که بتوان ذیل موضوع مورد نظر عنوان کرد، میپردازند.

وی با معرفی تعدادی از این پژوهشکدهها، افزود: پژوهشکدههای بیوتکنولوژی، سلامت، ایمنی و محیط زیست، حوادث و بلایا و سلامت پایدار، زنان و عفاف، حقوق بینالملل، حقوق بشر آمریکا، حقوق در کشورهای اسلامی و صهیونیستمپژوهی بخشی از این پژوهشکدهها هستند که از نظر پشتیبانی ذیل سازمان بسیج علمی محسوب میشوند و معاونت علمی بسیج نیز هدایت فعالیت آنها را در انتشار مطالب بر عهده دارد.

تولایی با بیان اینکه پژوهشکدههای مجازی بسیج مخاطبین خاص خود را دارند، به نحوی که پژوهشکده بیوتکنولوژی بسیج جامعه پزشکی روزانه پنج هزار بازدید کننده دارد، اظهار کرد: این شبکه از پژوهشگاهها به عنوان کانال ارتباطی میان آحاد جامعه تخصصی کشور، سازمانهای مسئول و دستگاههای تقنینی به ایفای نقش میپردازند.

وی در ادامه درباره نگارش سند زیستفناوری کشور که در بسیج جامعه پزشکی توسط کارگروهی در حال نگارش قرار دارد، نیز بیان داشت: متأسفانه خلایی که در کشور وجود داشته و دارد این است که بسیاری از مسایل صنفی و حرفهای ناظر به فعالیت زیستفناوران، در کشور نظاممند نشده به همین خاطر حقوق فنآور و مصرفکننده و بهرهبردار رعایت نمیشود.

معاون علمی سازمان بسیج مستضعفین خاطر نشان کرد: این در حالی بود که حدود ده سال چند بار تلاشهایی برای تهیه چنین سندی صورت گرفت و حتی دو سال هم فعالیتهایی توسط انجمن بیوتکنولوژی و سایر مجموعهها در این زمینه انجام شد، اما میان بیوتکنولوژیستها اجماعی بهوجود نیامد.

وی تصریح کرد: تا اینکه بسیج جامعه پزشکی و پژوهشکده مجازی بیوتکنولوژی با گرد هم آوردن متخصصین و انجمنهای علمی سازمانهای تخصصی و فعالین عرصه بیوتکنولوژی و با انجام بیش از ۳۰۰ نفر ساعت کار کارشناسی، نسخه اول پیشنهادی سند نظام زیستفناوری را آماده کردند که امیدواریم باهمکاری مسئولان دولتی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی این سند، به سرانجام برسد.

تولایی سپس به زمینه کاری بیوتکنولوژی در بخشهای مختلف اشاره کرد و بیان داشت: کارکرد بیوتکنولوژی را در صنایع مختلف میتوان مشاهده کرد که به عنوان مثال بیوتکنولوژی دارویی در زمینه تولید دارو و واکسن، بیوتکنولوژی کشاورزی در زمینه تولید غذاهای سالم و عاری از سم، بیوتکنولوژی محیط زیست در زمینه بازیافت زیستی و بیوتکنولوژی صنعت و معدن در زمینه بهره برداری بهینه از معادت و کانیها، فعالیت دارند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار