مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس خراسان رضوی:

ظرفیت­‌های مردمی، بهترین بستر برای تقویت روحیه انقلابی در جامعه است

سردار یوسفعلی‌­زاده گفت: شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌­های دفاع مقدس در شهرستان­‌ها باید با بهره­‌گیری از ظرفیت­‌های مردمی، تقویت کننده برنامه­‌هایی باشد که روحیه ایثار و انقلابی­‌گری را به جامعه تزریق می­‌کند.
کد خبر: ۳۴۴۶۶۱
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۳ - 02May 2019

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مشهد، جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار دفاع مقدس شهرستان «فیروزه» با حضور سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلی‌­زاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌­های دفاع مقدس استان خراسان رضوی امروز (پنجشنبه 12 اردیبهشت) در فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

سردار یوسفعلی‌زاده در این نشست اظهار داشت: شهدا زنده هستند و اعمال و رفتار ما را نظاره­ می­‌کنند. ما باید دائماً نسبت به حفظ و نشر ارزش‌­ها دغدغه داشته باشیم و دقت کنیم که در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دچار غفلت نشویم.

وی با بیان اینکه شهیدان و مجاهدان در زمان خود بهترین کارها را انجام دادند و خداوند نیز به آنها فضیلت داد، خاطر نشان کرد: جهاد و شهادت از صدر خلقت بوده، اما در این برهه تاریخی باب آن گشوده‌تر شده است. باب جهاد بسته نیست بلکه شکل آن فرق کرده است. امروز در حوزه‌­های مختلف می‌­توان جهاد کرد. پیگیری بیانیه گام دوم انقلاب در جهت عملیاتی شدن آن نیز، جهاد محسوب می‌­شود.

یوسفعلی­‌زاده افزود: راه شهدا با پایان دفاع مقدس قطع نشد و شهدای مدافع حرم و شهدای مدافع حریم ادامه دهنده راه شهدای انقلاب و دفاع مقدس بودند و شهدای عرصه خدمت تداوم بخش این راه شدند.

این مسئوول در ادامه دفاع مقدس را یکی از مقاطع مهم تاریخ کشورمان دانست و بیان داشت: دفاع مقدس استمرار یک خط نورانی است. ایران اسلامی هنوز از گنجینه دفاع مقدس استفاده می‌­کند و پشتوانه عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی است، بر همین اساس باید حافظ این گنجینه عظیم باشیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌­های دفاع مقدس تأکید کرد: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی به دنبال آن هستند تا ملت ایران اسلامی را از مسیر جهاد و مبارزه به راه مُصالحه بکشانند و در اجرای این سیاست خصمانه، برخی در داخل کشور راه را برای دشمن هموار می­‌کنند.

این مسئوول بیان داشت: همانطور که مردم خالق حماسه ماندگار دفاع مقدس شدند باید حافظ آثار و ناشر ارزش‌­های آن نیز باشند. آحاد جامعه باید با تکیه بر فضای رسانه‌­ای و ظرفیت­‌های تبلیغی پاسخگوی شبهات مطرح شده در خصوص دفاع مقدس باشند و نسبت به نشر معارف دفاع مقدس گام بردارند.

وی تصریح کرد: شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش­‌های دفاع مقدس در شهرستان­‌ها باید با بهره­‌گیری از ظرفیت­‌های مردمی، تقویت کننده برنامه‌­هایی باشد که روحیه ایثار و انقلابی­‌گری را به جامعه تزریق می­‌کند.

یوسفعلی‌­زاده در بخش دیگری از سخنانش، ظرفیت­‌سازی و ایجاد فرصت برای حضور مردم، تشکل­‌ها و دستگاه‌ها در حفظ و نشر ارزش‌­های دفاع مقدس را وظیفه اداره‌­کل حفظ آثار استان دانست و تصریح کرد: وظیفه دفاتر نمایندگی حفظ آثار در شهرستان­‌ها انسجام بخشی و هماهنگی برای فعالیت‌­هایی است که وظیفه همگانی به شمار می­‌رود.

وی در ادامه به بیان ضرورت­‌های تشکیل دفاتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزش‌­های دفاع مقدس در سطح شهرستان‌­ها و بهره‌­گیری از پیشکسوتان و ایثارگران در اداره این دفاتر پرداخت و محورهای مهم تلاش­ دفتر نمایندگی را بر شمرد.

سردار یوسفعلی­‌زاده در پایان تقویت دفتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزش‌­های دفاع مقدس توسط مسئولین شهرستان، فعال کردن ظرفیت­‌های فرهنگی و تبلیغی شهرستان در راستای حفظ آثار و نشر ارزش‌­های دفاع مقدس، تشکیل هیئت امنای شهدای گمنام، تکمیل یادمان­ شهدای گمنام شهرستان «فیروزه» در کنار دیگر پروژه‌­های عمرانی، برگزاری مستمر جلسات شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش­‌های دفاع مقدس را ضروری دانست.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار