«حجتالله عبدالملکی» معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی دفاعپرس، با بیان اینکه سعی بر این شده مدل اشتغالزایی در کمیته امداد مبتنی بر الگوی اقتصاد مقاومتی بازتعریف شود، اظهار داشت: از ویژگیهای الگوی اقتصاد مقاومتی این است که موضوع اشتغال را مردمی کنیم؛ لذا در حوزه اشتغال از کارآفرینان حرفهای درخواست میکنیم که در این حوزه ورود کنند.
وی ادامه داد: خوشبختانه مدل استفاده از کارآفرین برتر در کمیته امداد به خوبی جواب داده و ما به دنبال این هستیم این مدل را در جامعه گسترش دهیم.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با بیان اینکه از دو گروه جهادگران کارآفرین و خیرین کارآفرین در راستای اشتغالزایی استفاده خواهیم کرد، گفت: خیرین کارآفرین به صورت سازمانهای مردمنهاد هستند که نیات خیرخواهانه دارند و میخواهند برای زکات کسب و کارشان توسعه اشتغال محرومین را پیگیری کنند.
عبدالملکی ادامه داد: دو سازمان مردمنهاد در استانهای سمنان و البرز کار خود را شروع کردند و تا پایان سال در دیگر استانها این طرح گسترش پیدا خواهد کرد. گروهای جهادی از طریق توسعه اشتغالزایی به دنبال ریشهکن کردن محرومیت هستند و در کمیته امداد شرایطی ایجاد شده که این گروهها میتوانند با استفاده از کانالها و منابع کمیته امداد برنامههای خود را پیاده کنند.
وی با بیان اینکه دانشبنیان کردن مشاغل کمیته امداد از برنامههای مهم ما است، خاطرنشان کرد: در گذشته مشاغل دانشبنیان در کمیته امداد پیگیری نمیشد و طبق بررسیهای انجام شده حدود 200 هزار نفر مستعد اشتغال در کمیته امداد، استعداد فعالیت در حوزه دانشبنیان را دارند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با اشاره به تأسیس مدیریت مختص مشاغل نوین، نوآور و دانشبنیان در کمیته امداد گفت: در هر استانی دو نفر مسؤول آموزش و تربیت متخصص مشاغل دانشبنیان شدند تا بتوانند مددجویان نخبه را هدایت کنند. در این زمینه با معاونت علمی ریاست جمهوری و ستادهای فناوری تفاهمنامه همکاری امضاء شد و آنها متولی برنامه اشتغال کمیته امداد شدند.
انتهای پیام/ 241