دیدار کارکنان اداره کل حفظ آثار کرمان با خانواده شهید «حاج حسین بادپا»

به مناسبت دهه کرامت، کارکنان اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمان با خانواده شهید جاویدالاثر، مدافع حرم «حاج حسین بادپا» دیدار کردند.
کد خبر: ۳۵۳۶۴۳
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۷ - 11July 2019

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرمان، به مناسبت دهه کرامت، کارکنان اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و اداره اوقاف و امور خیریه استان کرمان با خانواده شهید جاویدالاثر مدافع حرم «حاج حسین بادپا» دیدار کردند.

در این دیدار همسر بزرگوار شهید به ذکر خاطراتی از همسر شهیدش پرداخت و اظهار داشت: حسین در آخرین اعزامی که به شهادت ختم شد، از گمنام زیاد صحبت می‌کرد و می‌گفت: دوست دارم گمنام باشم.

وی با بیان اینکه شهدا خود جایگاهشان را می‌دیدند، افزود: حسین عاشق فرزندانش بود، به خصوص که پسرم کوچکم خیلی به پدرش وابسته بود و به خاطر سن کمش خیلی جویای احوال پدر شهیدش می‌شود، ولی شهید راهش را انتخاب کرده بود و از همه چیز دل کند و می‌گفت: «این دفعه که  می‌روم، دیگر برنمی‌گردم» و این جملات من را نگران می‌کرد.

دیدار کارکنان اداره کل حفظ آثار و اداره اوقاف و امورخیریه استان کرمان با خانواده شهید«حاج حسین بادپا»///ر حال ویرایش

همسر شهید مدافع حرم در پایان گفت: امیدواریم بتوانیم پیرو راه شهدا باشیم و به سفارش‌هایی که کردند، عمل کنیم و آن‌ها شفیع ما در آخرت باشند.

سردار «حاج حسین بادپا» در تاریخ 30 فروردین سال 1394 در منطقه درعا سوریه توسط تكفيری‌های داعش به درجه رفيع شهادت نائل شد و پیکر پاکش هنوز به کشور بازنگشته است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها