
به گزارش خبرنگار پارلمانی دفاع پرس ، کمال الدین پیر موذن نماینده مردم اردبیل به مناسبت روز دانشجو در بیانیه ای مطرح کرد: آغاز سال تحصیلی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور فرصتی مغتنم برای ادای احترام و تکریم نسبت به منزلت والای خرد ورزی و دانش اندوزی و آگاهی بخشی در جامعه است.
وی در ادامه شروع خجسته تحصیلی دانشگاه ها را به تمامی دانشگاهیان تبریک گفت و پیشاپیش سالی پربار برای تلاش گران عرصه دانایی و آگاهی در مراکز آموزش عالی کشور دانست و گفت: بی تردید دانشگاه هموراه در عرصه مقدرات جامعه جایگاهی برجسته و تاثیر گذار داشته و البته این نقش در برهه های حساس و سرنوشت ساز همچون پیروزی انقلاب اسالمی دوران دفاع مقدس و خلق حماسه های سیاسی در انتخابات نمایان تر است و این مصداق بارز تعبیر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) که دانشگاه را مبدا تحولات قلمداد کرده اند.
وی در بخش دیگری از بیانیه خود آورده است: دانشگاه همواره می بایست کانون دانش پژوهی خردورزی ژرف اندیشی و نقد و روشنگری اندیشمندانه باشد و هر عامل محدود کننده و اخلال گر در این نقش آفرینی مغایر مصالح نظام و منافع ملی قلمداد می شود.
در پایان بیانیه آودره شوده امیدوارم مجلس شورای اسلامی با وضع و اصلاح قوانین به توسعه علمی کشور و دستیابی دانشگاه ها و عموم اساتید، محققان و دانشجویان به حقوق و جایگاه شایسته این قشر یاری رساند.
انتهای پیام/