با رای نمایندگان صورت می گیرد

پرداخت 7 درصد حق بیمه کارگری توسط کارگران ساختمانی

نمایندگان مجلس امروز مصوب کردند که سازمان تامین اجتماعی مکلف است با دریافت 7 درصد ازحق بیمه سهم بیمه شدگان( از کارگر) و 15 درصد عوارض صدور پروانه از مالک، کارگران ساختمانی را بیمه کند.
کد خبر: ۳۵۶۶۷
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۹ - 07December 2014

پرداخت 7 درصد حق بیمه کارگری توسط کارگران ساختمانی

به گزارش خبرنگارپارلمانی دفاع پرس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در صحن علنی امروزدر ماد ه  5 قانون بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی را اصلاح کردند.

نمایندگان در اصلاحیه این ماده آورده اند که سازمان تامین اجتماعی مکلف است با دریافت 7 درصد از حق بیمه سهم بیمه شده ( از کارگر) و 15 درصد مجموع عوارض صدور پروانه( از مالک) نسبت به تداوم پوشش بیمه تمام کارگران ساختمانی اقدام نمایند درصورت عدم تامین منابع لازم جهت گسترش پوشش بیمه ای کارگران با تصویب هیات وزیران، افزایش سقف مجموع عوارض تا 20 درصد بلا مانع است.

از مجموع 229 نماینده حاضر 172 نماینده به این اصلاحیه رای موافق و 5 نماینده مخالف و 7 نماینده رای ممتنع دادند.

لازم به ذکر است نمایدگان هم چنین تبصره 4 ماده 5 قانون بیمه اجتماعی کارگارن ساختمانی را اصلاح کردند. در اصلاحیه نمایندگان درتبصره 4 ماده 5 آورده شده مراکز بیمه ای ازقبیل مساجد و تکایا حسینیه ها دارالقران ها از پرداخت سهم کارفرما معاف بوده و سهم کارفرما از محل ماده 5 قانون تامین می شود.

از مجموع 229 نماینده مجلس 163 نماینده به این اصلاحیه رای موافق 3 نماینده مخالف و 8 نماینده رای ممتنع دادند.

انتهای پیام/ ب.ص

نظر شما
پربیننده ها