دفاع پرس گزارش می دهد/

لندن حامی 40 ساله آل خلیفه/ شکنجه مردم بحرین زیر نظر افسران انگلیسی

دخالت انگلیس در بحرین سابقه طولانی دارد و به 40 سال پیش برمی گردد در هفته های اخیر همزمان با امضای تفاهم نامه نظامی منامه لندن ابعاد دخالت انگلیس گسترده شده است.
کد خبر: ۳۵۸۸۴
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۲ - 16December 2014

لندن حامی 40 ساله آل خلیفه/ شکنجه مردم بحرین زیر نظر افسران انگلیسی

به گزارش خبرنگاربین الملل دفاع پرس، دخالت های 40 ساله انگلیسی ها را می توان در همکاری های تسلیحاتی و نظامی مستمر منامه لندن از یک سو و استقرار پایگاه نظامی در بحرین و حمایت های مقامات انگلیسی از جنایات آل خلیفه عنوان کرد.

امضای توافقنامه نظامی منامه-لندن

 توافقنامه نظامی بحرین انگلیس در حاشیه نشست "گفتوگوهای منامه" بین وزرای خارجه دو کشور امضا شد و براساس آن یک پایگاه لجستیکی برای حمایت و پشتیبانی از نیروی دریایی انگلیس در خلیج فارس، در بحرین احداث می شود.

فلیپ هاموند، وزیر امور خارجه انگلیس نیز با ابراز خرسندی از امضای این توافقنامه عنوان داشت: احداث این پایگاه و امضای توافقنامه نشان دهنده تصمیم راسخ کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس برای رویارویی با تهدیدات منطقهای است.

آنچه وزیر امورخارجه انگلیس از آن به عنوان تهدیدات منطقه ای نام می برد قدرت جمهوری اسلامی ایران در مدیریت بحران های منطقه با همکاری حامیان مقاومت اسلامی است.

به طوری که فیلیپ هاموند وزیر امورخارجه انگلیس برای توجیه امضای این توافق نامه نظامی با حاکم بحرین، به مذاکرات ایران و گروه 1+5 اشاره ای کرد و خطاب به مقام های بحرینی گفت: نگرانی های امنیتی شما نگرانی ماست.

توافقنامه نظامی بحرین انگلیس ماهیت سیاسی، اطلاعاتی، و امنیتی دارد

در حالی انگلیس در بحرین پایگاه نظامی احداث می کند که به طور همزمان امریکا به دنبال انتقال ناوگان خود از بحرین به پایگاه سوکوترا در جنوب یمن است. این دو اقدام به طور همزمان حاوی پیام می باشد و آن تقسیم وظایف میان آمریکا و انگلیس برای مهار ویدادهای منطقه ای است .

تحولات مناطق عربی، به ویژه بحرین و آنچه برای ناوگان آمریکا در این کشور رخ داد، آمریکاییها را برای خروج از بحرین مصممتر کرد.

از سوی دیگر انگلیسیها وانمود میکنند که به دنبال گسترش حضور نظامی خود در منطقه هستند، اما میدانیم که انگلیسیها این توان و ظرفیت را ندارند که بتوانند از نیروهای نظامی خود در منطقه پشتیبانی لازم را انجام دهند.

 به اعتقاد کارشناسان مسائل منطقه و غرب آسیا ، آنچه در قرارداد نظامی بین وزیر خارجه انگلیس و وزیر خارجه بحرین امضا شد، عمدتاً ماهیت سیاسی، اطلاعاتی، و امنیتی داشته باشد تا ماهیت نظامی. انگلیسیها ظرفیتی برای حضور گسترده و طولانیمدت نظامی در منطقه ما را ندارند.

مخالفت معارضان بحرینی با دخالت های انگلیسی

مخالفان حکومت بحرین که در طی چهار سال انقلاب مردمی خود به دنبال تحقق خواسته های و تحقق  دموکراسی در کشور شان هستند و از سوی دیگر خواهان اخراج بیگانگان از بحرین اند ماه گذشته همه پرسی با شکوهی را در بحرین برگزار کردند و در ان همه پرسی اعلام کردند که خواهان تعیین سرنوشت خود با حاکمیت جدید زیر نظر سازمان های بین المللی هستند.

 قتل ، بازداشت ، حمله به منازل و شکنجه در بحرین زیر نظر افسران انگلیسی همچنان ادامه دارد افسرانی که همچون ایان هندرسون (مشاور نظامی انگلیسی رژیم آل خلیفه) با پول مزدوری مرتکب هر جرم و جنایتی می شوند .

ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوریه در اعتراض به دخالت های انگلیس در امور بحرین و حمایت آنها از استبداد آل خلیفه اعلام کرد: ما مطمئن هستیم که دولت انگلیس با کمک خبیثانۀ ایان لیندسی  مانع ورود گزارشگر ویژه شکنجه سازمان ملل متحد به بحرین می شود، تا از آغاز تحقیقات درباره استفاده رژیم آل خلیفه از سلاح های غیرقانونی در سرکوب معترضان بی دفاع و مخالفان ظلم و دیکتاتوری و زندانی شدن هزاران فعال سیاسی جلوگیری کند.

همکاری تسلیحاتی انگلیس و بحرین


انگلیس یکی از مهم ترین متحدان بحرین بوده و برای حفظ منافع خود در منطقه حمایت های مالی نظامی گسترده ای از آل خلیفه انجام داده است، بر اساس گزارشی از روزنامه انگلیسی 'گاردین' انگلیس طی یک سال نزدیک به یک میلیارد پوند سلاح به منامه فروخته است.

رضایت انگلیسی ها از حقوق بشر آل خلیفه

با وجود سرکوب روزانه مردم توسط آل خلیفه مقامات انگلیسی از اقدامات آل خلیفه تقدیر کردند.ایان لیندسی سفیر انگلیس در منامه مدعی است که رژیم آل خلیفه پیشرفت خوبی در تأمین حقوق مردم بحرین داشته است .


نتیجه:

انگلیسی ها سابقه حضور در منطقه خاورمیانه را دارند و آمریکا و بسیاری از کشورهای دیگر اروپایی هم در قالب نیروهای ائتلاف حضور متعدد و متنوعی در منطقه داشتند. به نظر نمی رسد با کاری که انگلیسی ها شروع کردند اتفاق جدید رخ دهد مگر اینکه آنها بخواهند حضور نظامی خود را در منطقه پررنگ کنند و از سوی دیگر با همکاری شیخ نشین های خلیج فارس پیامی علیه مقاومت در منطقه دارند.

منابع: 

بی بی سی فارسی

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/369497

http://tnews.ir/news/CA8834222450.html

http://islam14.com/arabic/?p=5884

انتهای پیام/ح

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار