رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر خبر داد

گنجانده شدن 2 واحد درسی مدیریت بحران و کمک‌های اولیه در مقاطع تحصیلی

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، از پیشنهاد گنجانده شدن ۲ واحد درسی مدیریت بحران و کمک‌های اولیه در دروس دانشگاه‌ها و مدارس خبر داد.
کد خبر: ۳۷۵۰۱
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۵ - 31December 2014

گنجانده شدن 2 واحد درسی مدیریت بحران و کمک‌های اولیه در مقاطع تحصیلی

به گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس به نقل از اداره کل روابطعمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر، ۱۴ کارگروه تخصصی مدیریت بحران از سوی وزارت کشور ایجاد شده است که موظفند به منظور کاهش خطرات و آسیبپذیری مردم در زمان حوادث و بحران، برنامهریزی لازم را برای ایجاد آمادگی و کاهش خطرپذیری جامعه انجام دهد.

پیرحسین کولیوند، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر همسو با مصوبه شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور و مفاد ۱-۵ از شرح وظایف کارگروه تخصصی امداد و نجات و آموزش همگانی کشور پیشنهاد کرده است تا ۲ واحد درسی مدیریت بحران و کمکهای اولیه در همه مقاطع تحصیلی دانشگاهی و همچنین مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش گنجانده شود.

وی در نامههای جداگانه به علیاصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش و محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از آنها خواست تا با توجه به امکان بروز حوادث مختلف در کشور و همچنین حفظ آمادگی و نهادینه کردن فرهنگ خود امدادی و مدیریت بحران، نسبت به عملیاتیکردن مصوبه شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور اقدام کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار