به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، «عباس زارع» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران امروز در گفتوگو با خبرنگاران با بیان اینکه تاکنون ۱۱۹ هزار و ۶۹۲ مازندرانی به طرح فهما پیوستند، اظهار داشت: کانونهای فرهنگی و هنری اخلاص با ۱۴ هزار و ۷۴ امتیاز و شهید علی گرائیلی با امتیاز ۱۳ هزار و ۸۵۰، هر دو از قائمشهر در رتبههای اول و دوم کسب عنوان پایتختی فهما قرار دارند.
«زارع» که با نامنویسی در سامانه بچههای مسجد و انتخاب کانون فرهنگی هنری علی بن موسیالرضا (علیهالسلام) ساری به زیستبوم مجازی بچههای مسجد کشور پیوست و از این طریق رویداد ملی فهما را همراهی میکند، امروز (23 دی) اجرای این طرح ملی را رویدادی سازنده و درخور تحسین دانست و گفت: اجرای این طرح سبب میشود تا فعالیتهای کوچک و بزرگ کانونها در یک حرکت جمعی قرار گیرد و با تعهد و مشارکتهای جدی شاهد رشد و شکوفایی کانونهای مساجد باشیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران به فعالیت یک هزار و 164 کانون فرهنگی هنری در مساجد استان مازندران اشاره کرد و افزود: 713 کانون از این تعداد در مساجد روستایی و 45 کانون دیگر نیز در مساجد شهری فعالیتهای دینی، آموزشی، قرآنی، فرهنگی، هنری، کتابخانهای و... به مردم شریف دیار علویان ارائه میکنند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون 119 هزار و 692 نفر از مازندرانیها با ورود به سامانه بچههای مسجد به طرح ملی فهما(فرهنگ و هنر مساجد ایران) پیوستند، یادآور شد: کانونهای مساجد استان تاکنون یکمیلیون و 975 هزار و 694 امتیاز از سامانه بچههای مسجد کسب کردند.
دبیر شورای هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان مازندران به درخشش فعالان کانونهای مساجد استان در حوزههای مختلف فرهنگی هنری چه در عرصه استانی و چه سراسری اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که با اجرای دقیق رویداد فهما و پیادهسازی اهداف این طرح، این ظرفیتها به یک حرکت واحد تبدیلشده و شاهد افتخارآفرینیهای بیشتری از بچههای مساجد استان باشیم.
وی بابیان اینکه دو روز تا ارزیابی برای رویداد ملی فهما، باقیمانده و کانونهای فرهنگی و هنری اخلاص مسجد امیرالمؤمنین (علیهالسلام) با امتیاز 14 هزار و 74 و شهید علی گرائیلی مسجدالنبی (ص) با امتیاز 13 هزار و 850، هر دو از شهرستان قائمشهر در رتبههای اول و دوم کشور قرار دارند، افزود: تاکنون 27 هزار و 238 نفر از 94 کانون فرهنگی هنری مساجد شهرستان نکا در سامانه بچههای مساجد کشور نامنویسی کردند که این امر نکا را در بین سایر شهرستانهای استان صدرنشین کرده است.
زارع اشتراکگذاری تجارب فعالان مساجد، فرصت بروز استعدادها و ایدههای خلاق و ایجاد بستری جهت رقابت سالم و تقویت تعامل کانونها را ازجمله اهداف مهم طرح ملی فهما دانست و خطاب به فعالان مسجدی استان گفت: الگوسازی از فعالیتهای ارزنده کانونهای دیگر استانها نیز میتواند راهنمای خوبی برای ما باشد و امیدواریم با تبیین و اجرایی شدن کامل نظام فهما در این استان شاهد رشد چشمگیر فعالیتهای کانونهای مساجد باشیم.
وی به تعامل خوب رابطین طرح فهما در ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستانهای مازندران با کارشناسان ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان اشاره کرد و افزود: برگزاری جلسات شهرستانی و نشستهای چهره به چهره بهصورت فردی برای آشنایی هرچه بیشتر مردم با این طرح و نحوه ارتباطگیری با مدیران و اعضای کانونها و نیز آموزش مراحل ثبت فعالیتهای کانون در سامانه بچههای مسجد برای رابطین این طرح موردتوجه بوده است.
زارع، ثبت اعضاء جدید و بهروزرسانی مشخصات اعضاء قدیم، تقویت فعالیتهای هنری و ارتقاء گروههای سرود، نمایش و فیلمسازی، ثبت این گروهها و تولیدات آنها و نیز ثبت فعالیتها و اقدامات متناسب با فعالیتهای تعیینشده در سایت بچههای مسجد را از اولویتهای کاری رابطین اصلی و شهرستانی در جهت تبیین رویداد فهما در استان مازندران برشمرد.
انتهای پیام/