دفاع پرس از آخرین تحولات عراق گزارش می دهد/

ائتلاف بین‌المللی عامل بقای داعش درعراق/ پیوستن 4500 داوطلب مردمی به ارتش عراق

عضو شورای استانداری «صلاح‌الدین» اعلام کرد که 4500 داوطلب برای مبارزه با داعش و پیوستن به صفوف نیروهای بسیج مردمی اعلام آمادگی کرده‌اند و دو پایگاه نظامی «الدجیل» و «الطوز» نیز برای استقبال و ثبت نام از داوطلبان باز شده است.
کد خبر: ۳۸۳۸۶
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۷ - 17January 2015

ائتلاف بین‌المللی عامل بقای داعش درعراق/ پیوستن 4500 داوطلب مردمی به ارتش عراق

به گزارش گروه بین الملل دفاع پرس، ارسال سلاح به داعش توسط هواپیماهای آمریکایی، ائتلاف بینالمللی عامل بقای داعش درعراق، تحویل اولین محموله خودروهای زرهی ضد مین آمریکا به عراق، نزدیکی آزادی عراق از دست داعش، هلاکت 55 داعشی و پیوستن 4500 داوطلب مردمی به ارتش عراق، تشکیل کمیته بررسی علل سقوط موصل در پارلمان عراق، خاتمه کار داعش نیمه 2015، واکنش مقتدا صدر به ماجرای قبرستان انگلیسی درعراق وحضور ایران در عراق به عنوان مشاوران نظامی از آخرین تحولات یک هفته گذشته عراق است.

ارسال سلاح به داعش توسط هواپیماهای آمریکایی: طبق گزارش پایگاه خبری «گلوبال ریسرچ»، «مجید القرائی»، عضو کمیته امنیت و دفاع در پارلمان عراق گفت: یک هواپیمای آمریکایی برای نیروهای داعش در جنوب شرق تکریت محموله سلاح و تجهیزات پرتاب کرده است . این برای اولین بار نیست که چنین اتفاقی روی میدهد و در دیگر مناطق درگیری نیز شبیه این حادثه، روی داده است. آمریکا در تلاش است تا با بدست آوردن امتیاز دولت را وادار به پذیرش احداث پایگاه نظامی در عراق کند.


ائتلاف بینالمللی عامل بقای داعش درعراق: «جمعه دیوان»، نماینده فراکسیون الاحرار وابسته به جریان صدر در پارلمان عراق در گفتوگو با فارس تاکید کرد: ائتلاف بین المللی بد نام شده چرا که تنها بهانهای برای حفظ داعش و کمک رسانی با سلاح و تجهیزات به این گروهک تروریستی است. ائتلاف بین المللی هیچ گام مثبتی برای عراق برنداشته است، و موجب به تاخیر افتادن حملات ارتش عراق در مبارزه با داعش شده است چرا که میگوید ما خودمان مواضع داعش را در مناطقی معین بمباران میکنیم.

تحویل اولین محموله خودروهای زرهی ضد مین آمریکا به عراق: پایگاه خبری «المصدر نیوز» اعلام کرد که نخستین مرحله تحویل خودروهای زرهی (MRAP ) آمریکا به عراق تحویل داده شد تا به زودی در جنگ با داعش از آن استفاده شود. این خودروها در چارچوب قرارداد تسلیحاتی امضا شده میان عراق و آمریکا تحویل بغداد شده است.


آزادی عراق از دست داعش نزدیک است:
بر اساس گزارش پایگاه خبری شبکه «العربیه»، نخستوزیر عراق اعلام کرد که عراق با یک جنگ وحشیانه و بربری مواجه شده که هدف از آن به عقب کشاندن این کشور بود. ما از تمام کسانی که به عراق در مبارزه با داعش کمک کردند، قدردانی میکنیم و زمان آزادی عراق از دست داعش نزدیک است. فاسدان هیچ جایگاهی در نهاد نظامی کشور ندارند و روند پاکسازی فاسدان از ارتش و سایر نهادهای کشوری ادامه خواهد یافت.

 داعش 40 عضو عشیره «الجبور» را ربود: شبکه «المیادین» گزارش داد که عناصر تکفیری داعش بیش از 40 نفر از اعضای عشیره «الجبور» در شهرستان «الشرقاط» واقع در شمال تکریت را ربودند. عناصر تکفیری داعش تا کنون دهها نفر از اعضای قبیله الجبور در را به دلیل بیم از پیشروی نیروهای عراقی ربوده و به اهالی منطقه هشدار داده است که ماجرای کشتار قبیله «البونمر» را تکرار خواهد کرد.

هلاکت 55 داعشی وپیوستن 4500 داوطلب مردمی به ارتش عراق: یک منبع امنیتی در استان «صلاحالدین» عراق، اعلام کرد که در نبرد میان نیروهای امنیتی و بسیج مردمی عراق با تکفیریهای داعش در نزدیکی «الدجیل» واقع در جنوب شهر «تکریت» دستکم 55 نفر از تروریستها کشته شدند. از سوی دیگر مرکز خبری «IMN» عراق، نوشت که «منیر حسین» عضو شورای استانداری «صلاحالدین» اعلام کرد که 4500 داوطلب برای مبارزه با داعش و پیوستن به صفوف نیروهای بسیج مردمی اعلام آمادگی کردهاند و دو پایگاه نظامی «الدجیل» و «الطوز» نیز برای استقبال و ثبت نام از داوطلبان باز شده است.

تشکیل کمیته بررسی علل سقوط موصل در پارلمان عراق: به نوشته پایگاه «الوقت» عراق، «حاتم الزاملی» نماینده پارلمان عراق اظهار داشت: پارلمان عراق تشکیل کمیته تحقیق و تفحص برای بررسی علل سقوط موصل به دست تروریست های داعش را تصویب کرده و این کمیته متشکل از 20 نماینده خواهد بود. از هفته آینده کار تحقیق و تفحص را شروع خواهیم کرد.


واکنش صدر به ماجرای قبرستان انگلیسی درعراق:
پایگاه دبیرخانه فراکسیون آزادگان (در مجلس عراق) با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که مقتدا صدر ضمن اعلام مخالفت با اقدام انگلستان برای ایجاد قبرستانی برای کشته های خود در عراق، تهدید کرد که اگر این طرح فوراً متوقف نشود، شخصاً اقدام لازم را در این زمینه انجام خواهد داد و به آن ها دستور داد  که این تصمیم خود را لغو کنند و جنازه های خود را ببرند و در خاک خود، میان نزدیکان و خانواده هایشان دفن کنند، زیرا آن ها در سرزمین عراق جایی ندارند.


حفر خندق توسط داعش در مرز عراق و سوریه: روزنامه «الشرق الاوسط» نوشت: عناصر داعش در دیرالزور سوریه در منطقه مرزی با عراق در شهر بوکمال، شروع به کندن خندق کرده اند. زیرا از نفوذ عناصر مسلح از عراق به مناطق تحت اشغال این گروه در سوریه بیمناکند. داعش، با صدور بیانیه ای شماری از مبارزانِ وابسته به دیگر گروه های مسلح را که پیش از این آن ها را از منطقه تحت نفوذ خود بیرون رانده بود، بخشید؛ و این امر نشان می دهد که داعش بیم آن دارد که بر اثر حملات ائتلاف بین المللی، نفوذ خود را در منطقه از دست دهد و دچار کمبود نیرو شود.


قائله داعش نیمه 2015 به پایان میرسد:
سپهبد «حامد المالکی» فرمانده نیروی هوایی ارتش عراق در گفتوگو با روزنامه الوطن اعلام کرد که قائله وجود داعش در خاک عراق و استانهای عراق تا نیمه 2015 به پایان میرسد. نیروهای هوایی عراق اخیرا جنگندههای پیشرفته با قابلیت حمله شبانه دریافت کرده و طی چند روز آینده نبرد ارتش علیه داعش شاهد پیروزیهای چشمگیری برای ارتش عراق خواهد بود.

تأکید عراق و مصر بر لزوم وحدت شیعیان و اهل سنت در برابر دیدگاههای تکفیری: نخست وزیر مصر و عراق در نشست خبری مشترکی در قاهره حضور پیدا کردند و دو طرف بر لزوم همکاری الازهر و نجف الاشرف برای ایجاد وحدت میان شیعیان و اهل سنت تأکید کردند. «حیدر العبادی» نخست وزیر عراق همچنین گفت که مصر و عراق باید برای در زمینههای مختلف از جمله نظامی و اطلاعاتی همکاری کنند و از همتای مصری خود دعوت کرد تا به بغداد سفر کند.

بازسازی ارتش عراق ممکن است 3 سال طول بکشد: «العبادی در گفتوگو با خبرگزاری «رویترز»،اعلام کرد در حالی که نیروهای مسلح عراق در حال نبرد با داعش هستند، بازسازی ارتش این کشور سه سال به طول خواهد انجامید. بازسازی ارتش در وضعیت جنگ یک اقدام بسیار دشوار است با این حال در بودجه سال جدید عراق مسأله بازسازی ارتش و نبرد با داعش لحاظ شده است.

ایران درعراق نیروی نظامی ندارد:
نماینده پارلمان عراق و دبیر کل سازمان بدر به حمایت های ایران از عراق در مقابله با داعش پرداخت و گفت که ارتش ایران کمک های تسلیحاتی و مشاوره ای به عراق می کند و همه مسئولان عراقی اعتراف می کنند که اگر این کمک ها نبود اکنون خبری از عراق نبود. وی حضور هر گونه نیروی نظامی ایرانی در عراق را به شدت تکذیب کرد و اعلام کرد که حضور ایران در عراق تنها محدود به مستشاران این کشور و پشتیبانی تسلیحاتی از عراق است و شهدای ایران در عراق -مانند سردار تقوی- مستشار بودند، نه رزمنده.

انتهای پیام/ف
 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار