به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، «جواد محدثی» که کتاب «کتاب حکمتهای نقوی، ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام هادی (ع)» از او به عنوان یکی از ۱۲ منبع دهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در بخش بزرگسال، انتخاب و معرفی شده، در این باره اظهار داشت: اینکه اثر تألیفی هر نویسندهای مورد توجه و مورد استفاده قرار بگیرد بسیار خوشحال کننده است، چراکه مولف میتواند نتیجه کار خود را ببیند.
از این جهت بنده هم از اینکه کتاب «حکمتهای نقوی» در دهمین جشنواره کتابخوانی رضوی به عنوان منبع انتخاب و معرفی شده، و زمینه دسترسی به آن در سراسر کشور فراهم شده بسیار خوشحال و شاکر خداوند هستم.
وی موفقیت جشنواره کتابخوانی رضوی در به مشارکت طلبیدن مردم به امر کتابخوانی را قابل تقدیر دانست و گفت: در کنار گلایههای موجود از سطح پایین کتابخوانی در کشور، پیمودن راه و روشی ابتکاری که بتواند مخاطب را جذب کند و بین او و کتاب انس و الفت ایجاد کند، بسیار مغتنم است و باید به افرادی که در این زمینه موفق هستند، تبریک گفت. یکی از این راهها که با موفقیتهای چشمگیری همراه بوده، برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی است که موجب تقویت فرهنگ کتابخوانی و ترمیم گسست ایجاد شده میان نسل امروز و کتاب که بواسطه فضای مجازی به وجود آمده بود، شده است.
محدثی ادامه داد: در مجموع این حرکت را یک حرکت مثبت میبینم و هم ضمن آرزوی توفیق برای دست اندرکاران و همچنین برای شرکت کنندگان در این جشنواره، امیدوارم که با استمرار و تکامل این حرکت فرهنگ در سالهای آینده، موجبات رقم خوردن آینده بهتری برای مردم کشور فراهم آید.
این پژوهشگر دینی درباره کتاب «حکمتهای نقوی» نیز توضیح داد: هدف من از نگارش این کتاب این بوده که ما با معارف ناب و زیبای اهل بیت(ع) آشنا شویم و آن را به نسل جوان هم منتقل کنیم. این کتاب تک نگاری نیست و یکی از ۱۴ جلد کتابی است که تحت عناوین حکمتهای نبوی، علوی، فاطمی، حسنی، حسینی تا حکمتهای مهدوی نگارش شده است؛ که در هر کتاب چهل سخن ناب از هریک از معصومین(ع) همراه با توضیح مختصری که بتواند پیام آن را منتقل کند، آورده شده است. الحمدالله به دلیل اینکه این مجموعه با زبان عموم جامعه نگارش شده، با استقبال خوبی همراه شده است و امیدوارم نگارش این کتاب که به نوعی خدمت به فرهنگ اهل بیت(ع) است، مقبول درگاه خداوند واقع شود.
جواد محدثی در ادامه به شرایط ویژه حاکم بر کشور بواسطه شیوع بیماری کرونا که بسیاری از مردم را مجبور به خانهنشینی کرده اشاره کرد و گفت: استفاده از فرصت نشانه خردمندی است و یک جمله معروفی وجود دارد که میگوید فرصت به دست آمدنی نیست، بلکه به دست آوردنی هست؛ یعنی انسان باید در پی تولید فرصت باشد. به هرحال امروز به دلیل قرنطینه خانگی، توفیقی پیش آمده که افراد بیشتر وقت خود را در خانه بگذرانند و این بهترین فرصت برای مطالعه و انس با کتاب را پیش روی مردم گذاشته است.
این پژوهشگر دینی افزود: بنده هم به دلیل اینکه تردد بیرونی و کارهای بیرون از خانه را فعلا متوقف کردهام، بیشترین فرصتی که در این ایام در خانه هستم را به خواندن کتاب اختصاص دادهام و احساس میکنم این اقدام بهترین استفاده از زمان است. به همه عزیزان پیشنهاد میکنم که این فرصت را غنیمت شمرده و برای استفاده بهینه در این ایام و مطالعه کتابهای مناسب و مفید، در جشنواره کتابخوانی رضوی شرکت کنند.
وی درباره ثمرات و برکات شرکت در جشنواره کتابخوانی رضوی توضیح داد: یکی از وظایف ما این است که با پیشوایان دینی و با مکتب اهل بیت آشنا شویم و این آشنایی و معرفت ما را به محبت و این محبت ما را به همسویی و اطاعت میکشاند. اگر این فرصت را ایجاد کنیم که اهل بیت(ع) و جایگاه ایشان را از طریق کلمات و جملات حکمت آمیز بشناسیم، بر محبت ما افزوده میشود و این بزرگواران در نظر ما به عنوان الگوهای ناب ثبت میشوند که این موضوع تضمینی است که به فرهنگ خودی و مکتبیمان اتکای بیشتری داشته باشیم.
منبع: فارس
انتهای پیام/ 900