وی تصریح کرد: سردار سلگی فرمانده گردان ۱۵۵ ابوالفضل لشکر انصارالحسین (ع) بود و بیشتر به آن شناخته میشد البته مسؤولیتهای دیگری نیز بر عهده داشتند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه هر یک از فرماندهان ما هر یک جلوهای از شهادت حضرت ابوالفضل (ع) را داشتند افزود: سردار سلیمانی با دست قطع شده به شهادت رسید و سردار سلگی نیز همچون ابوالفضلالعباس (ع) در تنهایی به خاک سپرده شد و تشییع جنازهای برای ایشان برگزار نشد.
وی با بیان اینکه سردار سلگی به دلیل استعدادها و تواناییهای خود سلسلهمراتب فرماندهی را طی کرد تصریح کرد: در اواخر جنگ، ما حمله میکردیم، ولی ۱۰ تا ۲۰ درصد موفقیت نداشتیم، بنابراین عملیات خطیر و بزرگ با ریسک بالا عملیات والفجر ۸ در فاو را اجرا کردیم.
رضایی در تشریح این موضوع گفت: چندین شبانهروز میجنگیدیم، دشمن از چند منطقه ناامید شده بود و نیروهای خود را به منتهیالیه خلیج فارس، امالقصر برد که آتش ما کمتر به آن جا میرسید، در آنجا سردار سلگی نگذاشت که فاو سقوط کند و این امر در پیروزی در جنگ بسیار موثر بود.
وی با اشاره به اینکه در عملیات ماموت سردار سلگی دو پای خود را از دست داد ادامه داد: البته او پس از درمان به جبههها بازگشت و در تنگه چهارزبر مستقر شده بود که قرار بود به خرمشهر بیایند، در آن زمان منافقین با یک نقشه هولناک به دنبال حمله بودند تا به بیت امام برسند، اما سردار سلگی مقاومت کرد تا سردار شهید همدانی، مظاهری و سالکی به او رسیدند تا جلوی منافقین را گرفتند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه کتاب «آب هرگز نمیمیرد» با روایتگری سردار سلگی یکی از آینههای خوبی است که میتوان همه جنگ را در آن دید خاطرنشان کرد: آخرین تماس را سه هفته پیش با سردار سلگی داشتم، بسیار مخلص بود، او مجاهد عارفی بود که مقام بزرگی داشت، انسان بسیار متشرعی بود که به خاطر تدین پدرش از همان ابتدا با احکام اسلام آشنا شد.
وی با بیان اینکه سردار از صمیم قلب عاشق حضرت ابوالفضل (ع) بود و نام گردانش را نیز به همین نام مقدس نامگذاری کرده است اظهار کرد: آرامگاه ایشان از آرامگاههای پرازدحام کشور خواهد شد، در فرصت مناسب به همدان خواهیم آمد و تکلیف خود در حق ایشان را ادا خواهیم کرد.
انتهای پیام/ 231