ذاکر:

برنامه‌های رمضانی مساجد مجازی برگزار می‌شود

معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: شاید نماز جماعات در مساجد تعطیل شده باشد، اما کارکرد‌های مساجد همچون محرومیت‌زدایی و خدمت‌رسانی به مردم را در این ایام داشته‌ایم. بر همین اساس دو پویش همزمان با ماه مبارک رمضان برای کمک به نیازمندان داریم.
کد خبر: ۳۹۳۱۸۵
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۱ - 23April 2020

برنامه‌های رمضانی مسجد‌های مجازی برگزار می‌شودبه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، حجه‌الاسلام ذاکر معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به فعالیت‌های مسجدها از زمان اعلام ویروس کرونا تاکنون اظهار داشت: از همان ابتدایی که علایم این ویروس در کشور مشاهده شد مساجد تهران و نمازگزاران به صورت خودجوش به میدان آمدند و در تهیه اقلام بهداشتی نظیر تولید ماسک و گان، تامین بسته‌های بهداشتی برای نیازمندان، تولید آبمیوه و... فعالیت کردند. همچنین جوانان به صورت خودجوش در ضدعفونی معابر و سطوح فعالیت کردند و پس از تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی فعالیت مسجدی‌ها شدت و رونق بیشتری گرفت.

وی خاطر نشان کرد: از جمله مشارکت مسجدی‌ها و به خصوص ائمه جماعات در امر غسل دادن و تدفین اموات کرونایی بود و در یکی از نواحی امور مساجد ۱۰ امام جماعت در این زمینه مشغول به فعالیت هستند. همچنین برخی از مساجد نیز با آموزش‌های جمعی به جوانان از آنها در حوزه‌های بهیاری و کادر درمانی بهره برده‌اند. همچنین برخی از ائمه جماعات ما به صورت خودجوش در بیمارستان‌ها به عنوان خدمه حضور پیدا کرده‌اند.

۶۰ درصد از مسجدهای تهران در ایام ویروس کرونا فعالیت داشته‌اند

معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد عنوان کرد: در حدود ۶۰ درصد از مساجد با توان کامل در این ایام حضور داشته‌اند و مابقی هم اگرچه نماز جماعت تعطیل شده است اما در مساجد حضور یافته و برای از بین بردن این ویروس فعالیت داشتند به نوعی می‌توانیم بگوییم کرونا مساجد را تعطیل نکرد بلکه آنها را فعال‌تر و پویاتر از گذشته کرده است، چراکه مسجدی‌ها فعال‌تر از همیشه در مسجد حضور یافته و با این ویروس مبارزه می‌کنند.

ذاکر در ادامه با اشاره به «رزمایش همدلی» تصریح کرد: مسجدها، پایگاه‌های رزمایش، همدلی و مواسات و کمک مومنانه بودند. ائمه جماعات ایده‌ها و پیشنهادهایی دارند که از این طریق بتوانند بیشتر با مردم و نیازمندان ارتباط داشته باشند. از جمله این پویش‌ها راه‌اندازی «هر مسجد یک قربانی» است که در این طرح حداقل دو هزار و ۵۰۰ قربانی خواهیم داشت که گوشت آن را در میان نیازمندان توزیع می‌کنیم.

هزینه افطاری مساجد را به خانواده‌های نیازمند می‌دهیم

معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد ادامه داد: دومین پویش ما پویش «هر مسجد ۱۰۰ خانواده» است که بنا داریم در این طرح افطاری‌های ماه رمضان را به همراه کمک‌های مردمی برای حداقل ۱۰۰ خانواده ارسال کنیم. در این طرح ۲۵ هزار خانواده نیازمند شهر تهران تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

مسجدها از طریق فضای مجازی با نمازگزاران ارتباط می‌گیرند

ذاکر با تاکید بر این موضوع که در ایام ماه مبارک رمضان درصدد هستیم که در فضای مجازی با نمازگزاران ارتباط برقرار کنیم، اظهار کرد: پیش‌بینی شده است که سخنرانی، قرائت قرآن، تفسیر قرآن و ... به صورت مجازی در کانال‌هایی که از سوی ائمه جماعات بارگذاری شود و در اختیار نمازگزاران قرار بگیرد. این تولیدات در پایگاه اطلاع‌رسانی masjed.ir و شبکه‌های اجتماعی قرار می‌گیرد.

منبع:‌ ایسنا

انتهای پیام/ 141

نظر شما
پربیننده ها