به گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس، حجتالاسلام و المسلمین معزی نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر در جمع مدیران سازمان امداد و نجات با اشاره به این که فعالیت در امداد و نجات، حرکتی دائمی است، اظهار کرد: خدمت در سازمان امداد و نجات تلاش گستردهای را میطلبد و هرچند در افکار عمومی بیشتر نگاهها به جمعیتهای هلالاحمر و صلیبسرخ بر این مبنا باشد که نهادهایی برای ارائه خدمات امداد و نجات به مردم هستند، اما در واقع سطح فعالیت جمعیتها، بسیار گستردهتر از این میزان است.
وی با اشاره به این که ذات فعالیت در حوزه امداد و نجات برپایه عشق و علاقهای است که در نجات مردم وجود دارد، اظهار کرد: ریشه این فعالیتهای مردمی در قرآن، معارف، اهل بیت، پیامبر(ص) و تاریخ اسلام بوده و به کرات اشاره شده است.
حجتالاسلام و المسلمین معزی با اشاره به این که از منظر اسلام و قرآن، خدمت رسانی به مردم، جزو فرهنگ ایرانیان است، گفت: کار در هلالاحمر به ویژه در حوزه امداد و نجات بر مبنای خدامحوری و قیامت محوری است و جهت کار ما حرکت به سمت خدا است.
وی با بیان این که باید خدمت به مردم در هلالاحمر را فعالیتی جهادی انگاشت، تصریح کرد: نباید تصور کرد که فقط در عرصههای جنگ و پیکار میتوان حماسه آفرید.
نماینده ولیفقیه در جمعیت هلالاحمر با تاکید بر این که باید اعتماد مردم را افزایش داد، افزود: بر این اساس ضروری است تا از لطمه زدن به افکار عمومی جلوگیری و فرهنگ تعاون را تقویت کرد و افکار مردم را به سمت تعاون و مشارکت هدایت کرد.
به گفته وی فرهنگسازی از ضروریات است، چرا که اگر فرهنگسازی نکنیم، امدادگری مطلوب هم نخواهیم داشت و لذا برای داشتن امدادگران با اخلاص و ایثارگر نیاز به فرهنگسازی قوی داریم.
حجتالاسلام و المسلمین معزی تاکید کرد: سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر هم با ظرفیت های بالقوهای که دارد باید به بازوان قوی برای سازمان امداد و نجات تبدیل شود و جوانان را برای ادامه فعالیت در حوزه امداد و نجات تربیت کند.
نیاز سازمان امداد و نجات به نمایندگی ولیفقیه همیشگی و دائمی است
ناصر چرخساز، سرپرست سازمان امداد و نجات هم در این دیدار با بیان این که شخصیت فرهیختهای نصیب جمعیت هلالاحمر شده است، عنوان کرد: نیاز ما به نمایندگی ولیفقیه همیشگی و دائمی است، چراکه مباحث مختلفی در حوزههای امداد و نجات وجود دارد که برای حل آنها نیازمند نظارتهای شرعی و تمرکز حوزه نمایندگی ولیفقیه هستیم.
وی با اشاره به این که از اصلیترین حوزههای هلالاحمر با توجه به نوع ماموریتها سازمان امداد و نجات است، افزود: هماکنون ۴۰۰ پایگاه امداد و نجات جادهای بینشهری در کشور فعال است که به صورت شبانهروزی فعالیت میکنند. ۱۰۰ پایگاه ثابت کوهستان و ساحلی و دریایی هم داریم و در ایام مختلف و شلوغ سال تعداد این پایگاهها به یکهزار و ۲۰۰ عدد میرسد.
سرپرست سازمان امداد و نجات با تاکید بر اینکه بیشتر فعالیتهای ما از سوی نجاتگران این سازمان انجام میشود، افزود: در این زمینه نجاتگران خود را رتبهبندی کردیم و از درجه ۳ تا ایثارگر که بالاترین درجه است، آنها را رتبهبندی کرده و هم اکنون ۵۰ هزار امدادگر رتبهبندی و وارد سامانه امداد و نجات شده اند.
وی گفت: در حال حاضر ۱۷ فروند بالگرد در اختیار جمعیت هلال احمر قرار دارد و تصمیم جمعیت این است که این تعداد را افزایش دهد تا در هر استان یک فروند بالگرد داشته باشیم.
چرخساز با اشاره به فعالیت و راهاندازی شماره تلفن ۱۱۲ در کشور، افزود: بر این اساس همه شهروندان امکان تماس رایگان با سازمان امداد و نجات را دارند و در این زمینه نیز مراکز کنترل و هماهنگی عملیات این سازمان در کشور فعال است.
انتهای پیام/