به گزارش دفاعپرس از ساری، «احمد حسینزادگان» رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران بر ضرورت هزینه هدفمند اعتبارات اجتماعی برای کاهش آسیبهای اجتماعی تاکید کرد و اظهار داشت: اجرای طرح یاریگران زندگی باید با قوت و کیفیت بهتر عملیاتی و اجرا شود و آموزش و پرورش در این زمینه نقش مهمی دارد.
استاندار مازندران بر اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و گفت: در حوزه کاهش آسیب و ساماندهی مناطق آلوده و آسیب زا اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و در این راستا دستگاههای اجرایی به وظایف خود در حوزه مناطق آسیب زا عمل کنند.
حسین زادگان آغاز فعالیت انجمن معتادان گمنام و کنگره 60 با شیب ملایم و رعایت پروتکلهای بهداشتی ویروس کرونا و استفاده از فضاهای مناسبتر و بزرگتر را یادآور شد و اظهار داشـت: پنجم تیرماه سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر در پیش است و هفته مباررزه با مواد مخدر فرصت ارزشمندی برای بهره گیری از ظرفیت سمنها، رسانهها و شبکههای مجازی برای آگاهی بخشی و افزایش آگاهی و اطلاعات مردم در این حوزه است.
استاندار مازندران تقویت فعالیت سازمانهای مردم نهاد و مشارکت و حضور جدی مردم در پیشگیری از اعتیاد را یادآور شد و گفت: کمیتههای زیر مجموعه شورا به کارهای اساسی و مهم بپردازند و ارزیابی شهرستانها برای شناسایی کارهای موثر مورد توجه قرار گیرد.
حسین زادگان خواستار افزایش ظرفیت مرکز ماده 16، هماهنگی لازم برای جمع آوری معتادان متجاهر با تشکیل کمیته تخصصی برای تصمیم گیری در این موضوع، توجه ویژه به مقوله پیشگیری، توجه ویژه صدا و سیما به مقوله پیشگیری از اعتیاد، تبلیغات محیطی مناسب توسط شهرداران و کمک شهرداران با تقویت پایش تصویری در مراکز آسیبزا شد و ابراز امیدواری کرد با تلاش و همت همه اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی در مازندران باشیم.
«احمد مظفری» دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران در این جلسه با ارائه گزارشی از کشف 453 کیلو انواع مواد مخدر در دوماه گذشته در استان و رشد 10 درصدی کشفیات مواد مخدر در اردیبهشت 99 خبر داد و گفت: در دو ماه گذشته با اجرای 502 طرح و عملیات 10 باند قاچاق مواد مخدر در مازندران شناسایی و متلاشی شد و 2027 نفر هم در این رابطه دستگیر شدند که 57 نفر آنان زن بودند.
انتهای پیام/