نماینده یزد در مجلس:

انقلابی‌گری به‌معنای عدالت گستری و رفع ویژه‌خواری مسئولان است

محمدصالح جوکار گفت: با قاطعیت می توان گفت از این پس ملاک انقلابی بودن، اعتنا به عدالت‌گرایی، به‌معنای توزیع عادلانه سرمایه‌ها و خدمات و تلاش هدفمند و شفاف برای رفع انواع تبعیضات و ویژه‌خواری‌ها و اشرافی‌گری مسئولان است.
کد خبر: ۴۰۰۳۰۱
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۵ - 08June 2020

انقلابی‌گری به‌معنای عدالت گستری و رفع ویژه‌خواری مسئولان استبه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‎پرس، محمدصالح جوکار نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اظهار داشت: فرمایش‌های آرمانی و واقع‌بینانه رهبر عزیزمان در سالگرد رحلت امام دل‌ها الگویی برای همه تصمیم گیران و تحلیل گران است تا هم دشمنی‌ها را دست کم نگیرند، هم در برابر دشمنی‌ها مرعوب و منفعل نشوند، هم ضعف‌ها و ناکامی‌های خود را شناسایی کنند و هم برای جبران عقب ماندگی‌ها، غفلت‌ها و رفع موانع، عزم و امید و حرکت داشته باشند.

وی افزود: تاکید موکد و مکرر معظم له بر عقب ماندگی در امر عدالت گرایی باید به عنوان یک «تهدید راهبردی»، در اسرع وقت، در اندیشکده‌ها و مراکز پژوهش‌های راهبردی مورد بررسی و چاره اندیشی قرار گیرد تا رنج کشور و ملت از ناعدالتی‌ها و تبعیض‌ها کمتر شود.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی گفت: وقتی از مناسبات ناعادلانه سخن به میان می آید، از نهادهای حاکمیتی تا دولتی، از بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه گرفته تا وزارت خانه‌های صمت و اقتصاد و حتی وزارت خارجه و ورزش و جوانان، همه باید عملکرد خود را با معیارهای عدالت محور بسنجند و به ریل گذاری جدید، متناسب با توقع رهبری و مردم، مبادرت کنند.

جوکار خاطرنشان کرد: با قاطعیت می توان گفت از این پس ملاک انقلابی بودن، اعتنا به عدالت گرایی، به معنای توزیع عادلانه سرمایه‌ها و خدمات و تلاش هدفمند و شفاف برای رفع انواع تبعیضات و ویژه خواری‌ها و اشرافی گری مسئولان است.

وی افزود: افراد معترض و منتقد به سیاست‌ها و عملکردهای تبعیض آمیز و آلودگی‌های مالی بعضی مدیران و اطرافیان شان را نه تنها نباید ضدانقلاب دانست بلکه لازمه حفظ انقلاب، نقد مستمر سیاست‌ها و عملکردها بر اساس آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی است.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اگر جوانان کشور در برابر غفلت‌ها و کجروی‌ها و آلودگی‌های ما مسئولان سکوت کنند، باید برای آینده کشور و نظام بیمناک شویم، وگرنه اعتراض هایی که از خواب زدگی ما جلوگیری می کند مایه مباهات است و باید آن را قدر دانست.

جوکار خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از خشونت‌ها و شورش‌ها در دنیا در نتیجه تبعیض و نابرابری است. چنانچه درصد خشونت‌های ناشی از تبعیض در کشورهای دنیا بیش از خشونت‌های ناشی از فقر است.

وی افزود: اینکه رهبر حکیم انقلاب بر ضرورت قوی شدن تاکید می فرمایند معنایش اعتنای مبنایی و جدی به منابع قدرت درون زا در حوزه‌های فرهنگی و اقتصادی و تقویت روحیه خود باوری است وگرنه چنانچه تجربه نیز نشان داده، با شیفتگی و خودباختگی در برابر کدخداهای زورگو و خودخواه کمترین نفعی حاصل نخواهد شد.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: در دنیایی که تعارض منافع وجود دارد و هر کس منفعت خود را دنبال می کند، راهبردهای روابط و همکاری‌های خارجی باید به گونه‌ای تدوین شود که منافع و امنیت ملی حفظ و تقویت شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/ 341

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار