به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، روزنامه واشنگتن پست در مطلبی با اشاره به شکست کامل آمریکا در مبارزه با شیوع کرونا آورده است: کارشناسان امور بهداشتی در بیشتر کشورهایی که در کاهش تعداد آمار ابتلا به کرونا، موفق عمل کردهاند از افزایش موارد ابتلا به کرونا در آمریکا نگران هستند و این پرسش را مطرح میکنند که دلایل اصرار واشنگتن بر بازگشایی فعالیتهای اقتصادی و نادیده گرفتن توصیههای دانشمندان چیست؟
این رسانه آمریکایی به نقل از «سواکسی ویلز» متخصص بیماریهای واگیر دانشگاه اوکلند در نیوزیلند -یعنی کشوری که در کاهش موارد ابتلا به کرونا و رساندن آن به صفر موفق عمل کرده- نوشته است: احساس میکنم که آمریکا امید خود را برای مقابله با ویروس از دست داده است. نمیتوان تصور کرد که چگونه میتوان به سرکار رفت در حالی که تو میدانی که محل کار امن نیست (اشاره به بازگشایی فعالیتهای اقتصادی در آمریکا با وجود شیوع گسترده کرونا). اینکه اوضاع چگونه به پایان خواهد رسید، دشوار است، زیرا افزایش شمار مبتلایان و فوتیهای ناشی از کرونا، مصیبت بار خواهد بود.
واشنگتن پست در ادامه مینویسد: اقدامات چین طی هفته گذشته به شکل آشکاری با اقدامات آمریکا در تناقض بوده است؛ زیرا مقامات پکن برخی مناطق را در پایتخت چین پس از مشاهده موارد جدید ابتلا به کرونا بستهاند و آزمایش همگانی شروع کرده و محدودیتهایی برای سفر ایجاد کردهاند در حالی که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با وجود افزایش شمار مبتلایان به کرونا، اعلام کرده است که آمریکا مجدداً تعطیل نخواهد شد.
این رسانه آورده است: برخی از تحلیلگران اروپایی از شیوه واکنش آمریکا به شدت بیمناک هستند به طوری که سایت رادیو آلمان گزارشی با عنوان آیا آمریکا از جنگ با ویروس کرونا دست کشیده است؟ را نوشته است. یک رسانه سوئیسی معروف هم از افزایش آمار ابتلا به کرونا در آمریکا گزارش داده است. تحلیلگران اروپایی از سواحل شلوغ در آمریکا حرف میزنند.
واشنگتن پست نوشته است: کارشناسان امور بهداشتی میان افزایش شمار مبتلایان و نادیده گرفتن توصیههای دانشمندان از سوی کاخ سفید ارتباط قائل شدهاند به طوری که توماس جرلینگر استاد علوم بهداشتی در دانشگاه بیله فیلد میگوید که دانشمندان به ارزیابی مناسب اوضاع به شکل زودهنگام در آمریکا رسیدند، اما این در قالب برنامه کاری سیاسی (از سوی دولت آمریکا) درنیامد.
این رسانه آمریکایی در پایان مینویسد: واقعیت قابل توجه این است که برخی کشورهای اروپایی موفق به کاستن از شدت شیوع کرونا به سبب پژوهش و مطالعات آمریکایی به ویژه در زمینه استفاده از ماسک در اماکن عمومی و دیگر اقدامات شدند، اما خود آمریکا به شکل خوبی این اقدامات را اجرا نکرد. کارشناسان در تیم کاخ سفید که مسئولیت مبارزه با بیماری را دارند الگوهایی را برگزیدند که به شکل اساسی با حجم و میزان مشکل همخوانی ندارد و واکنش دولت ترامپ به بیماری نمایانگر، برداشت دانشمندان نیست.
انتهای پیام/ 411