به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاعپرس، در این جلسه آیت الله «رضا رمضانی» دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع)، آیت الله «محمدحسن اختری» رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت (ع) و رئیس بنیاد بین المللی عاشورا، حجت الاسلام والمسلمین «احمدی تبار» قائم مقام دبیرکل و معاون امور فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین «محمدجواد زارعان» معاون امور بین الملل، دکتر «عبدالرضا راشد» معاون امور اجرایی، آقای «جعفر شمسیان» معاون امور اقتصادی و آقای «غلامرضا شریفی» مدیرکل حوزه ریاست مجمع جهانی اهل بیت (ع)، حجت الاسلام والمسلمین «حسینی عارف» مدیرکل فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی مجمع جهانی اهل بیت (ع) و مدیرعامل خبرگزاری ابنا، حجت الاسلام والمسلمین «منصور میراحمدی» رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، «محمدکاظم کاظمی» مدیر شبکه ماهوارهای الثقلین و دکتر «محمدحسین نیکنام» دبیرکل بنیاد خیریه بین المللی پزشکان مسلمان و محبّ اهل بیت (ع) حضور داشتند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) در آغاز این نشست با بیان اینکه با مجموعهای از ظرفیتهای مختلف مواجه هستیم گفت: معاونتهای مجمع. بخشی از این ظرفیتها هستند. خبرگزاری ابنا، دانشگاه اهل بیت (ع)، بنیاد عاشورا، بنیاد پزشکان محبّ اهل بیت (ع) و شبکه ماهوارهای الثقلین هم ظرفیتهای مهم دیگر هستند. این شورا که به نام "شورای هماهنگی و هم افزایی مجمع" تأسیس و آیین نامه آن تدوین شده است، باید این ظرفیتها را تجمیع کند؛ و محور شناخت، تفاهم و تعامل این بخشها باشد؛ تا به تبع آن هم افزایی صورت بگیرد.
آیت الله رمضانی ادامه داد: به عنوان مثال، در شرایط فعلی که اکثر رسانههای جهان در اختیار صهیونیست هاست اگر تدبیر دقیق و عمیقی داشته باشیم وجود شبکه ماهوارهای الثقلین برای تبیین گفتمان انقلاب، مدرسه تشیع و مکتب اهل بیت (ع) ضرورت دارد. حال در این شورا باید ببینیم که دانشگاه اهل بیت (ع) چقدر میتواند به شبکه الثقلین خدمت ارائه دهد؟ معاونت امور فرهنگی که تولید محتوایی مجمع را عهده دار است چقدر میتواند در زمینه سبک زندگی و مسائل و مباحث دیگر به این شبکه کمک کند؟ معاونت امور بین الملل مجمع با توجه به اینکه در سطح جهان حضور دارند و مجامع محلی متعدد دارد چقدر میتواند مستندهای بروزی را - که شاید این ظرفیت حتی در اختیار صداوسیما نباشد - به شبکه ارائه دهد؟ یا خبرگزاری ابنا چقدر میتواند به شبکه الثقلین کمک کند؟ و بنیاد عاشورا چه کمکی میتواد به شبکه انجام دهد؟
وی افزود: در مقابل، شبکه الثقلین هم باید ببیند که چه خدمتی به بخشهای مختلف مجمع میتواند ارائه دهد؟ مثلاً برای معرفی مجامع محلی چه نقشی میتواند ایفاء کند؟
رمضانی با تأکید بر اینکه "در شورای هماهنگی و هم افزایی مجمع به دنبال برگزاری دو یا سه جلسه نیستیم" تصریح کرد: نیازها، چالش ها، موضوعات و تحولات جهان در حال تغییر مداوم است و با تحولات بروز در دنیا مواجه هستیم؛ لذا کار این شورا هم نباید تعطیل شود و همه مجموعهها باید خود را با آن تطبیق دهند.
وی با اشاره به اینکه "کار شورای هماهنگی و هم افزایی در تمام طول سال ادامه دارد" گفت: ما در طی سال با مناسبتهای دینی، مذهبی، سیاسی و اجتماعی مختلفی مانند اعیاد، اربعین، روز قدس و ... مواجه هستیم؛ بنابراین در طول سال نیازمند برگزاری این جلسات به صورت مستمر و بروز خواهیم بود.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با تأکید بر اینکه "فعالیت این شورا، به معنی دخالت بخشها در کار یکدیگر نیست" اظهار داشت: وظایف هر کدام از بخشها و دستگاههای مجمع مشخص است. اما این شورا میتواند بین این بخشها و دستگاهها هم افزایی خیلی خوبی ایجاد کند.
آقای رمضانی همچنین از معاونتها و بخشهای مختلف مجمع خواست: همه قسمتها و مجموعههای مجمع باید چشم انداز داشته باشند؛ چشم اندازی که در آن نگاه تحول گرا و سند فکری وجود داشته باشد.
در ادامه این جلسه، اعضای "شورای هماهنگی و هم افزایی مجمع جهانی اهل بیت (ع) " به بحث درباره ضرورت وجود این شورا پرداخته و نظرات و پیشنهادهایی درباره آن ارائه دادند. همه اعضاء، تشکیل این شورا را امری مبارک دانسته و بر استمرار جلسات آن تأکید کردند.
انتهای پیام/ 113