نویسنده کتاب «از شوق پرکشیدن»:

«استقامت» و «ثبات» برای حفظ عقیده در وجود شهید «اسدالله ذوالقدر» موج می‌زد

«لیلا خجسته‌راد» گفت: بیشتر از هر چیزی استقامت و ثبات یک انسان برای حفظ عقیده، ارزش‌ها و ایمان مهم است که این خصوصیات در وجود شهید «اسدالله ذوالقدر» بزرگوار موج می‌زد و در کتاب «از شوق پرکشیدن» نیز به صورت واضح به آن نکات اخلاقی پرداخته شده است.
کد خبر: ۴۰۵۸۵۶
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۷ - 14July 2020

«استقامت» و «ثبات» برای حفظ عقیده در وجود شهید «اسدالله ذوالقدر» موج می‌زدبه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «لیلا خجسته‌راد» نویسنده کتاب «از شوق پرکشیدن»، در گفت‌وگویی پیرامون مضمون این کتاب، اظهار داشت: کتاب «از شوق پرکشیدن» با موضوع زندگی شهید «اسدالله ذوالقدر» از فرماندهان گردان «مالک اشتر» لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله (ص) به رشته تحریر در آمده است که یازدهمین جلد از مجموعه بیست و هفت فرمانده لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله (ص) محسوب می‌شود.

وی افزود: کتاب «از شوق پرکشیدن» دارای 20 فصل است که به زندگی شهید «اسدالله ذوالقدر» پرداخته، از دوران کودکی تا زمان شهادت که هر بخش جذابیت خاص خود را دارد، این کتاب را به سفارش انتشارات ۲۷ بعثت به رشته تحریر در آوردم.

این نویسنده کتاب با بیان این‌که شهید «اسدالله ذوالقدر» اهل مطالعه و ورزش بود و در طول زندگی‌اش نیز به فردی کتاب‌خوان مشهور بود، گفت: اطلاعات موجود در کتاب به صورت مصاحبه در اختیارم قرار گرفت و کتاب را به سبک نثر روایی و داستانی به رشته تحریر در آوردم. این سبک برای جذاب کردن زندگی‌نامه‌های مستند کاربرد خوبی دارد و در سال‌های اخیر به این سبک تا حدودی زیاد پرداخته شده است و مورد توجه نویسندگان قرار گرفته است.

وی ادامه داد: بیشتر از هر چیزی استقامت و ثبات یک انسان برای حفظ عقیده، ارزش‌ها و ایمان مهم است که این خصوصیات در وجود این شهید بزرگوار موج می‌زد و در کتاب «از شوق پرکشیدن» نیز به صورت واضح به آن نکات اخلاقی پرداخته شده است؛ از سوی دیگر حفظ روحیه در بدترین شرایط و داشتن حال و هوایی شاد و پر از زندگی که سبب می‌شد که شهید اسد الله ذوالقدر به اطرافیانش این نیرو را انتقال دهد، از دیگر ویژگی‌های اخلاقی ارزنده بود که در کتاب «از شوق پرکشیدن» به آن پرداخته شده است.

خجسته‌راد به فصل‌های جذاب کتاب «از شوق پرکشیدن» اشاره و بیان کرد: من به شخصه دوران کودکی شهید اسدالله ذوالقدر را در کتاب «از شوق پرکشیدن» دوست دارم و به نظر کودکی او زیبایی خاصی دارد و مخاطب باخواندن آن بخش به دوران کودکی خود باز می‌گردد و حس همزاد پنداری مخاطب را بر می‌انگیزد، البته باید تاکید کنم قسمت‌های پایانی کتاب هم جذابیت خاص خود را دارد، رویداد‌هایی که در انتهای کتاب منجر به شهادت اسدالله ذوالقدر می‌شود، بسیار تأثیرگذار است.

وی در مورد شهادت «اسدالله ذوالقدر» اظهار داشت: این شهید بزرگوار سرانجام در آخرین عملیات خود با نام «غدیر» همزمان با عید غدیرخم و عملیات مرصاد روز بعد از قطعنامه، در منطقه شلمچه با عنوان فرمانده گروهان «سیدالشهداء (ع)» و جانشین گردان مالک اشتر، پس از بازپس‌گیری پاسگاه، بر اثر اثابت ترکش به شهادت رسید.

این نویسنده کتاب به نامگذاری کتاب «از شوق پرکشیدن» اشاره و خاطرنشان کرد: شهید اسدالله ذوالقدر بعد از قطعنامه ۵۹۸ بسیار غمگین و غصه‌دار بود؛ زیرا او امیدوار بود که در جنگ به شهادت می‌رسد؛ ولی با شکل‌گیری قطعنامه راه را برای شهادت بسته دید؛ اما به محض در گرفتن عملیات در برابر منافقین، امیدی دوباره گرفت و شوق پر کشیدن تمام وجودش را پر کرد، اشتیاق وی به شهادت نام کتاب را به ذهن من متبادر کرد و سپس این کتاب «از شوق پرکشیدن» نامگذاری شد.

منبع: میزان

انتهای پیام/ 113

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار