شهیدی که منافقان را آرزو به دل گذاشت

شهیدی که منافقان را آرزو به دل گذاشت شهید عطاءالله ملکیان شهیدی است که در هنگام اسارت چندين بار قصد حمله بر منافقين کرد و ليکن موفق نشد و منافقین بارها از او خواستند تا عليه اسلام و امام حرفی بزند اما مقاومت کرد و با صدای الله اکبر و خمينی رهبر پاسخ می‌داد.
کد خبر: ۴۰۶۷۸۵
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۱ - 20July 2020

شهیدی که منافقان را آرزو به دل گذاشتبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ارومیه، عطاءالله ملکيان، فرزند توفیق در تاریخ اول فروردین ۳۸ در یلقون‌آغاج تکاب به دنیا آمد و در تاریخ دهم دی سال ۶۱ در تکاب پس از اسارت به دست دشمنان به شهادت رسید.

وی در دامان خانواده‌ای پرورش يافت که ايمان و تقوا و معرفت از اصول بنيادين زندگی آنها بود و اين فخر و مردانگی را از همان خانواده به ارث برد و چه ميراث شيرينی که تا آخرين لحظه های زندگيش پايبندی به اسلام و استواری در راه رسيدن به آرمان‌های بلند، پيوندی ناگسستنی با او داشت.

شهيد هوش و زکاوتی عميق داشت و بسيار پرتلاش بود و موفق به اخذ مدرک ديپلم گشت و در آزمون ورودی تربيت معلم پذيرفته شد و جهت ثبت نام با عده ای از دوستان به اروميه عازم بودند که در بين راه به اسارت کوردلان منافق درمی آيند و به شهادت می‌رسند.

پيکر اين شهيد فرزانه و ديگر ياران او بر دست‌های مردم تشييع و به خاک سپرده شد و مزارش نيز در کنار ديگر عاشقان در گلزار شهدای تکاب است.

شهيد غيرتمند اين فرزانه آگاه قبل از انقلاب و همزمان با جريان انقلاب در توزيع اعلاميه های ضد حکومت نقشی به سزا داشت و از اولين افراد دبيرستانی بود که در تظاهرات و راهپيمايی ها شرکت می کرد.

پس از پيروزی انقلاب عضو انجمن اسلامی مدرسه بود و در مباحثه هاط علمی سياسی حضور می يافت و در کنار سنگر پاک مدرسه در عمليات پاکسازی مناطق هم به رغبتی تمام حاضر می شد و شهيد قهرمان ورزش کشتی بود.

به روايت بعضی همراهان در هنگام اسارت چندين بار قصد حمله بر منافقين کرد و ليکن موفق نشد و بارها از او خواستند تا عليه اسلام و امام حرفی بزند اما مقاومت کرد و با صدای الله اکبر و خمينی رهبر پاسخ می داد تا عاقبت از رشادت و شجاعت بی نظير او خسته گشتند و گلوله را سوی دهانش نشانه رفتند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین