دیپلماسی حماس فعال است؛

رایزنی هنیه و مفتی لبنان درباره خطرات تهدید کننده آرمان فلسطین

رئیس دفتر سیاسی حماس که در بیروت به سر می‌برد، در دیدار با مفتی لبنان، خطراتی که آرمان فلسطین را تهدید می‌کند، مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.
کد خبر: ۴۱۴۳۲۵
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۱ - 05September 2020

رایزنی هنیه و مفتی لبنان درباره خطرات تهدید کننده آرمان فلسطینبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‎پرس، اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس که در لبنان به سر می‌برد؛ در دیدار با شیخ عبداللطیف دریان مفتی لبنان راه‌های مقابله با طرح‌ها علیه آرمان فلسطین را مورد رایزنی قرار داد و بر خطرناک بودن مرحله‌ای که فلسطین با آن روبرو است، تاکید کرد.

در این دیدار که در محل دارالفتوی بیروت برگزار شد؛ طرفین توافق کردند که حساسیت مرحله کنونی و خطرناک بودن آن، فعال شدن نقش امت عربی و اسلامی در حمایت از مساله فلسطین را می‌طلبد.

طرفین در این دیدار بحران‌هایی که منطقه با آن روبرو است و مقابله با طرح‌هایی که هدفش نابودی آرمان فلسطین است و در راس آن‌ها معامله قرن و طرح الحاق کرانه باختری به رژیم صهیونیستی قرار دارد، را مورد رایزنی قرار دادند.

هنیه در این دیدار گفت که اجماع در مخالفت با اسکان و آوارگی فلسطینی‌ها وجود دارد و هیچ راهکاری برای موضوع آوارگان فلسطین جز با بازگشت آن‌ها به سرزمین شان نیست.

رئیس دفتر سیاسی حماس نقش دارالفتوی لبنان در زمینه موضوع فلسطین را مورد تمجید قرار داد.

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس پس از دیدار با عبداللطیف دریان مفتی لبنان گفت: قدس بخش عمده گفتگوی ما را تشکیل داد و ما از وی، موضعی اسلامی و لبنانی ثابت و اصیل در پایبندی به قدس به عنوان پایتخت کشور فلسطین شنیدیم.

هنیه گفت: همچنین وی بر مخالفت با طرح‌های رژیم صهیونیستی در قدس و مسجد الاقصی تاکید کرد.

رئیس دفتر سیاسی حماس بیان کرد: ما رنج‌هایی که ملت فلسطین چه در غزه و چه در کرانه باختری متحمل می‌شوند و نیز تحولات مربوط به معامله قرن و طرح الحاق و تلاش‌ها برای ضربه زدن به موضوع فلسطین را مورد رایزنی قرار دادیم.

اسماعیل هنیه برای انجام سفری شش روزه، سه شنبه گذشته وارد لبنان شده است و در نشست گروه‌های فلسطینی در روز پنجشنبه مشارکت کرد.

این سفر در حالی رخ می‌دهد که فلسطینی‌ها با چالش‌های مهمی از جمله معامله قرن که طرحی سیاسی و ظالمانه است و از سوی آمریکا اعلام شده است، و نیز طرح الحاق که صهیونیست‌ها به دنبال ملحق کردن یک سوم اراضی کرانه باختری به رژیم صهیونیستی هستند و پس از آن توافق تل آویو و ابوظبی در زمینه عادی سازی روابط میان آن‌ها در ۱۳ آگوست گذشته، دست و پنجه نرم می‌کنند.

انتهای پیام/ 341

نظر شما
پربیننده ها