به گزارش گروه بین الملل دفاع پرس، پایگاه الوطن نوشت که سخنگوی وزارت خارجه ترکیه گفت: ارتش آمریکا مصمم است بیش از 400 نظامی خود از جمله شماری نیروی عملیات ویژه برای آموزش مخالفان به اصطلاح «میانه رو» سوری در خارج از سوریه، اعزام کند.
«تانگو بلگیج» سخنگوی وزارت خارجه ترکیه در آنکارا به خبرنگاران گفت که مقامات ترک و آمریکایی مذاکرات لازم را در این زمینه نهایی کرده اند و توافقنامه آموزش و تجهیز گروه موسوم به ارتش آزاد سوریه در چند روز آینده امضا و جزئیات آن به زودی اعلام خواهد شد.
دولت ترکیه گروه مسلح موسوم به ارتش آزاد سوریه را طرف اساسی درگیری های این کشور می داند. این درحالی است که این گروه دچار چند دستگی شده و به دست نیروهای ارتش سوریه و دیگر گروه های مسلح شکست های متعددی متحمل شده است.
از سوی دیگر، مسولان آمریکایی تصریح کرده اند که در چارچوب طرح حمایت از به اصطلاح مخالفان میانه رو سوری به مدت 3 سال، هر سال حدود 5000 مسلح سوری را آموزش خواهند داد. این درحالی است که ترکیه، قطر و عربستان پادگان های آموزش نظامی را برای میزبانی مخالفان مسلح سوری پیشنهاد کرده اند.
براساس این گزارش، سه مقام آمریکایی به شرط ناشناس ماندن به خبرگزاری رویترز گفته اند که این آموزشها از اواسط ماه مارس آغاز خواهد شد. این مقامات میگویند که تجهیز معارضان سوری به خودروهای مجهز به مسلسل، سیستمهای رادیویی و موقعیت یاب جهانی نیز بررسی و نهایی شده است.
انتهای پیام/ک.ف