به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، "وحید شاکری" در پاسخ به این که چقدر در حوزه انیمشین میتوانیم از آموزههای دینی استفاده ببریم؟ گفت: باید قبول کنیم انیمیشن در مرحله اول مورد توجه کودکان قرار میگیرد و آنها مخاطبان اصلی فیلمهای انیمیشن هستند؛ گرچه در سالهای اخیر بزرگسالان نیز جذب این هنر شدهاند و همان طور که شاهد هستید آمار بالای فروش فیلمهای سینمایی انیمیشن در جهان در صدر مجموع فیلمهای اکران شده قرار میگیرد. به نظرم ما نیز باید از این پتانسیل استفاده کنیم و آثار دینی خوبی را در حوزه انیمیشن به وجود بیاوریم. خوشالم در این دوره از جشنواره حضور دارم؛ رویش یک حس خوب است.
سیاست هالیوود القای تفکراتش از طریق انیمیشن است
شاکری در ادامه گفت: با کمک فیلمهای انیمیشن دینی میتوانیم در کودکان که در حال تعلیم و تربیت هستند تاثیرات خوبی بگذاریم. باید دقت داشته باشیم که سینمای هالیوود با آثار فرهنگی هنری تفکرات خود را به جهانیان القا میکند. ما نیز باید از این فرصت استفاده کنیم و دغدغهها و آموزههای دینی خود را از طریق فیلمهایمان با مخاطبان درمیان بگذاریم و آنها را به این حوزه علاقهمند کنیم. این واقعیت وجود دارد که با انیمیشن میتوانیم تاثیرات دینی و فرهنگی خوبی را در میان کودکان و بزرگسالان بگذاریم؛ اما یک سوال وجود دارد و آن هم این است که چرا شرایط را برای استفاده از این ابزار تاثیرگذار فراهم نمیکنیم؟!
حوزه هنری فیلم ساز ارزشی دغدغهمند پرورش دهد
این فیلم ساز با اشاره به حمایت ارگانها از جشنوارههای اینچنینی گفت: فیلم سازهایی که دغدغه سینمای دینی و آثاری در این زمینه را دارند خودشان استقبال خواهند کرد. جشنواره رویش خانه سینماگران دغدغهمند در عرصه مسائل دینی است. حوزه هنری به عنوان ارگانی که از رویدادهایی از این قبیل حمایت میکند قطعاً باعث جذب سینماگرانی خواهد شد که موضعشان را مشخص کردهاند. حوزه هنری این توانایی را دارد با حمایت و برگزاری از جشنوارههایی از این قبیل، فیلم سازان متدین و دینی پرورش دهد تا وارد بدنه سینمای حرفهای شوند. اگر این رویه ادامه داشته باشد، دیگر فیلم ساز دینی احساس تنهایی در بدنه سینما نخواهد داشت تا شبه روشنفکران مسیر روند آثار سینمایی را مشخص کنند. حضور در جشنورهای همچون رویش یک ارزش است.
انتهای پیام/