محسن رضایی:

اگر مشکلات اقتصادی مردم پس از دوارن دفاع مقدس حل می شد، وارد عرصه سیاسی نمی شدم

دبیر تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مشکلات اقتصادی مردم پس از دوران جنگ تحمیلی گفت: اگر مشکلات اقتصادی در دوران پس از جنگ حل می شد، وارد عرصه سیاسی نمی شدم.
کد خبر: ۴۱۶۳
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۷ - 04October 2013

اگر مشکلات اقتصادی مردم پس از دوارن دفاع مقدس حل می شد، وارد عرصه سیاسی نمی شدم

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، دکتر محسن رضایی فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس در برنامه شناسنامه شبکه سه، در پاسخ به این سوال که در انتخابات سال 92 از چه زمانی مطمئن شدید که دیگر رای نیاورده اید، اظهار داشت: تا 48 ساعت قبل از انتخابات در نظر سنجی ها نفر بودم و به میزان 7 میلیون رای مخفی داشتم.


وی افزود: اما به دلایلی این آرا از روز پنج شنبه قبل از انتخابات شروع به انتقال کرد و از حدود ساعت 8 شب روز جمعه با اطلاعاتی که از استان ها می آمد، مطمئن شدم فرد دیگری به عنوان رئیس جمهور منتخب انتخاب شده است.


رضایی ادامه داد: در صورتی که مشکلات اقتصادی مردم در دوران پس از جنگ حل می شد، هرگز وارد عرصه سیاسی نمی شدم؛ زیرا معتقدم اقتصاد به عنوان یک اهرم فشار بر مردم بوده و باعث آسیب رسیدن به نظام خواهد شد.

رشد اخلاق در سیاست امروز کشور

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد انتخابات 92 و تفاوت آن با انتخابات 88، گفت: مردم و دولتمردان در انتخابات 92 یک رشد فوق العاده ای داشتند و حوادث 88 تکرار نشد و در این بار برای اولین مرتبه بود که نامزدها برای تبریک در دفتر نامزد پیروز حاضر می شدند و من خوشحالم که اخلاق در سیاست جاری شده است.

محسن رضایی در مورد احتمال حضورش در انتخابات ریاست جمهوری دوره آینده، ابراز داشت: نگرانی من اقتصاد است، ولی منتظر انتخابات نمی مانم و امیدوارم این دولت نیز به اقتصاد توجه داشته باشد. البته توجه من به اقتصاد سبب غفلت از فرهنگ و سایر مسایل نمی شود؛ بلکه همه آنها مرتبط با یکدیگر هستند.

وی در مورد احتمال حضور در دولت فعلی، تصریح کرد: اگر با این دولت در مورد انجام مسایل اقتصادی و عمرانی به نتیجه برسم، حاضر به همکاری با دولت خواهم بود. هرچند تاکنون به صورت مستقیم از طرف آقای روحانی بامن صحبتی نشده ولی غیرمستقیم پیشنهادهایی داشته ام.

اصول گرایی و اصلاح طلبی بعد از جنگ مفهوم دیگری پیدا کرد

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس با بیان اتحاد اصول گرایان و اصلاح طلبان در مقابل بنی صدر در دوران دفاع مقدس، گفت: اصول گرایان و اصلاح طلبان در مورد مسأله بنی صدر در یک جبهه بودند و این دو گروه در کنار یکدیگر مقابل بنی صدر قرار داشتند؛ اما بعد از جنگ این اتحاد برهم ریخت و تغییر پیدا کرد.

رضایی در بیان جایگاه جمهوری اسلامی در شرایط فعلی، افزود: کشور در آستانه یک خیزش بلند است تا عقب ماندگی و برنامه ریزی هایی که علیه ما صورت گرفته را رفع نماید. ما برای انجام این جهش موانعی داریم، مانند فرهنگ وارداتی، اندیشه سیاسی به معنی اصول گرایی و اصلاح طلبی جدید.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوالی در خصوص نحوه تأسیس سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در ابتدای انقلاب گفت: در سال 57 با مشورت شهید بروجردی و با احتمالی که در مورد سازمان مجاهدین خلق می دادم تصمیم بر آن شد که چریک های انقلابی و انقلابیون، سازمانی مستقل در راستای خط امام تشکیل دهند. در اولین بیانیه ای که صادر کردیم نیز رجوی علیه ما موضع گرفت و گفت که اینها اسم سازمان ما را دزدیده اند.

گفتنی است رنجبران مجری برنامه در معرفی محسن رضایی گفت: وی 59 ساله از مسجد سلیمان و کاندیدای دوره دهم و یازدهم ریاست جمهوری بوده است. آقا محسن دوران دفاع مقدس در حال حاضر دبیر تشخیص مصلحت نظام فعالیت می نمایند. 

محسن رضایی همچنین در مورد جداشدنش از سازمان مجاهدین، تصریح کرد: بعد از اختلافاتی که در سازمان مجاهدین انقلاب به وجود آمد از این سازمان خارج شدم؛ چرا که برخی افراد به رهبری بهزاد نبوی می گفتند که نماینده امام در این سازمان (راستی کاشانی) تنها باید یک عضو باشد و حق اظهارنظر ندارد ولی برخی مخالف بودند که من نیز به این دلیل از این مجموعه خارج شدم.

شهید باقری را مقام معظم رهبری به من معرفی کرد

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس در مورد ورود به اطلاعات سپاه و جذب افراد در این حوزه، عنوان کرد: انتخاب افراد در این حوزه و به ویژه در این زمان بسیار مشکل بود. به طورمثال، شهید باقری را مقام معظم رهبری معرفی کردند و ما نیز با یک تحقیق مختصر از ایشان متوجه شخصیت و پتانسیل وی شدیم. سایر فرماندهان نیز به همین گونه انتخاب شدند.   

وی همچنین در مورد لو رفتن عملیات کربلای 4 گفت: علت لو رفتن عملیات کربلای 4 تصاویر شفاف ماهواره ای بود که آمریکایی ها در اختیار عراق قرار داده بودند.

قطعنامه 598 را در موضع ضعف نپذیرفتیم

رضایی با بیان اینکه اگر قطعنامه و پذیرش آتش بس قبل از قطعنامه 598 صورت می گرفت، فاجعه رخ می داد، افزود: بعد از 598 مرزها مشخص شد و ما شکست نخوردیم ولی درمقابل شعارهایی که دادیم موفق نبودیم و همچنین پذیرش قطعنامه نیز در یک موضع ضعف بود درحالیکه صدور قطعنامه در زمان قدرت و توانمندی ما صورت گرفت.

وی گفت: اگر تاریخ به عقب برگردد و دو مرتبه جنگ ایران و عراق رخ دهد باید در مورد عملیات های والفجر مقدماتی و کربلای 4 تجدید نظر صورت گیرد.

پسرم فریب ضدانقلاب را خورد

محسن رضایی در مورد چگونگی قتل پسر خود نیز توضیحاتی داد و گفت: پسرم به دلیل مشکلات ایام جنگ و تنهایی آن زمان دچار ناراحتی هایی شد و حتی می گفت که پدر من یا شهید شود و یا برگردد. او توسط فردی به نام توانا که از کلاه سبزی های ارتش شاه بود مورد اغفال قرار می گیرد و درنهایت به خارج کشور منتقل می شود و از آنجا نیز به آمریکا می رود. در آمریکا به او می گویند که باید تابعیت این کشور پیدا کند.

وی ادامه داد: احمد این کار را انجام می دهد ولی پس از مدتی FBI  به او مشکوک می شود و به جرم جاسوسی، احمد را بازداشت و مورد شکنجه قرار می دهد. بعد از مدتی آزاد می شود که طی عملیاتی و با کمک خودش، او را به دبی منتقل کردیم که از آنجا به ایران برگردد؛ اما بعد از مدتی به قتل می رسد.

رضایی با بیان عدم همکاری پلیس دبی جهت مشخص شدن نحوه قتل پسرش، افزود: پلیس دبی هیچ همکاری با ما نکرد و حتی گوشی همراه و لب تابی که متعلق به او بود نیز را به ما ندادند.  

نظر شما
پربیننده ها