رئیس زاده خبر داد

حضور پزشکان بسیجی از دریای مدیترانه تا دریای سرخ و اعزام آن‌ها به 20 عملیات برون‌مرزی

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: پزشکان بسیجی اکنون علاوه بر آمادگی جهت هرگونه امدادرسانی به مردم کشورمان، با حضور در سایر کشورها از دریای مدیترانه تا دریای سرخ نسبت به درمان مجروحان رزمندگان گروه‌های مقاومت اقدام می‌کنند.
کد خبر: ۴۲۰۵۵
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۷ - 26February 2015

حضور پزشکان بسیجی از دریای مدیترانه تا دریای سرخ و اعزام آن‌ها به 20 عملیات برون‌مرزی

به گزارش خبرنگار دفاع پرس، دکتر محمد رئیسزاده، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور صبح امروز در مراسم روز بسیج جامعه پزشکی که در محل بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) برگزار شد، با تأکید بر اینکه همه دغدغههای پزشکان تعرفه، زیرمیزی و کارانه نیست، گفت: اینکه به تصور جامعه و رسانهها، همه دغدغه پزشکان تعرفه، زیرمیزی و کارانه است، امری غلط است؛ زیرا دغدغه اصلی جامعه پزشکی التیام آلام مردم است؛ هرچند شاید برخیها چنین دغدغههایی داشته باشند؛ ولی این دغدغه همه پزشکان نیست.

وی با اشاره به اینکه وقتی مجربترین و صاحبنامترین پزشکان کشور در محل بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) جهت شرکت در کنگره جامعه جراحان دفاع مقدس شرکت میکنند، تأکیدی بر موضوع مورد اشاره است، افزود: برای برگزاری یادواره و اهدای جایزه ملی شهید دکتر رهنمون در خوزستان اقدامات بسیاری جهت پوشش رسانهای آن در رسانه ملی و سایر رسانهها صورت گرفته، اما با این وجود بازتاب خوبی در رسانههای کشور ندارد.

رئیسزاده ادامه داد: ولی به محض اینکه یکی از اساتید شرکتکننده در این مراسم درباره زیرمیزی یا تعرفه پزشکان صحبتی انجام دهد، بازتاب بسیار وسیعی در تمامی رسانهها خواهد داشت، که این نشان میدهد رسانهها بیشترین توجه را به چه مسایلی دارند.

وی با یادآوری این مطلب که در بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) 37 هزار مجروح درمان شدند و 17 هزار عمل جراحی نیز در این محل صورت گرفته است، عنوان کرد: دانش و تجربه حضور جامعه پزشکی کشورمان در صحنههای دفاع مقدس باعث شده تا این عزیزان بهصورت داوطلبانه ضمن حضور در کشورهای منطقه، از دریای مدیترانه تا دریای سرخ، اقدام به درمان مجروحان رزمندگان گروههای مقاومت اسلامی کنند.

رئیس زاده اظهار داشت: این حضور پزشکان بسیجی به گونهای بوده که به اذعان گروههای مقاومت اگر نبود تلاشهای پزشکان بسیجی کشورمان، ممکن بود کمر نیروهای مقاومت در برابر حملات دشمنان بشکند.

وی با اشاره به اینکه پزشکان بسیجی 30 عملیات جراحی سنگین طی یک هفته برای درمان و بهبودی رزمندگان گروههای مقاومت اسلامی انجام دادند، ادامه داد: این حضور زمانی اهمیت پیدا میکند که اگر نبود خدمات درمانی پزشکان بسیجی، رزمندگان مجروح گروههای مقاومت میبایست برای درمان به بیمارستانهایی میرفتند که پزشکان آمریکایی در آنجا فعالیت میکردند، و این علاوه بر تهدیدات امنیت، هزینههای مالی سنگینی را نیز متوجه این گروهها میکرد؛ زیرا برای هر مجروح میبایست بین 30 هزار تا 50 هزار دلار پرداخت میکردند.    

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور در ادامه بیان داشت: تاکنون بسیجیان جامعه پزشکی کشورمان به 15 الی 20 عملیات برونمرزی اعزام شدند، اما این اعزامها سازمانی و ارگانی نبوده که برای آینده باید این اعزامها منسجمتر و سازمانی صورت گیرد.

وی عنوان کرد: جامعه پزشکی بهترین بستر برای انجام کارهای انقلابی و جهادی است و این باید در مجموعه جامعه پزشکی کشور تقویت شود.

رئیس زاده در پایان با بیان اینکه برای سال آینده هر استان میبایست 15 کانون بسیج جامعه پزشکی داشته باشد، افزود: هر کانون باید 30 نفر عضو فعال سازماندهی شده داشته باشد؛ به عبارت دیگر هر استان باید برای سال آینده داری 450 بسیجی شناخته شده و فعال باشد.

انتهای پیام/  

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار