به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاعپرس، حجت الاسلام «علی شیرازی» مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی قدس سپاه در مقالهای با عنوان «مردمسالاری دینی و دولت مقاومت» با بیان اینکه گفتمان مقاومت تا نابودی آمریکای جهانخوار در صحنه ایستاده است، تصریح کرد که آنچه باید تغییر کند، نگاه برخی دولتمردان است.
متن کامل این مقاله به شرح زیر است:
گفتمان؛ یک نوع زبان و یک نظام بازنمایی است که از لحاظ سیاسی و اجتماعی توسعه مییابد تا مجموعهای منسجم از معانی را در بارهی یک حیطهی موضوعی مهم ایجاد نماید.
گفتمان اسلام ناب محمدی (ص) با پیروزی انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی به وجود آمد که مهمترین زیرمجموعه آن را گفتمان مردم سالاری دینی شکل میدهد.
واژه مردمسالاری دینی اصطلاح نویی در دنیای امروز است که با تأثیر از آموزههای نبوی و علوی، به دنبال پاسداشت حقوق مردم در حوزه سیاست و ادارهی امور کشور و پرهیز از الگوهای استبدادی و رعایت اصول و مبانی اسلامی است. مردمسالاری دینی، ناظر به مدلی از حکومت است که بر مشروعیت الهی و مقبولیت مردم و در چارچوب مقررات الهی استوار است. این مردمسالاری متعلق به دین است. نظامی با اراده و رأی مردم شکل میگیرد تا دستورات دین را در جامعه اجرا کند و مسئولین آن نظام در قبال مردم، وظایفی جدی و حقیقی دارند و باید در راستای حقمداری، خدمتمحوری، و ایجاد بستری برای رشد و تعالی مادی و معنوی، ایفای نقش نمایند.
نظام مردمسالاری دینی، کشور ایران را در مسیر پیشرفت سریع قرار داد و عنصر ارادهی ملی را که جان مایهی پیشرفت همهجانبه و حقیقی است در کانون مدیریت کشور وارد کرد؛ جوانان را میداندار اصلی عرصهی مدیریت نمود؛ باور، میتوانیم را به همگان منتقل کرد؛ اتکاء به توانایی داخلی را به همه آموخت و منشأ برکات عظیمی شد.
این نظام منبعث از دین، دست اجانب و استکبار جهانی را از سر ملت ایران کوتاه کرد، استبداد را در هم شکست، سلطهی خارجی را قطع نمود، جهاد سازندگی را شکل داد، رشد علمی را ایجاد کرد و مردم را در مسیر تعالی علمی پیش برد، در میدانهای صنعتی پیشرفت کردند، در دانشهای نو پدید پیشرفت نمودند، در تأثیرگذاری سیاسی در دنیا پیشرفت کردند.
اهمیت ملت ایران در مردمسالاری دینی بالا رفت، مردم شخصیت پیدا کردند، عزت و حرمت پیدا نمودند، گفتمان اسلام ناب محمدی (ص)، نظام دو هزار و ۵۰۰ سالهی شاهنشاهی و حکومت طاغوت را به یک نظام مردمسالاری دینی تبدیل کرد؛ این نظام دینی به الگویی برای نسل جوان امروز دنیا تبدیل شد، جبههی مقاومت را به وجود آورد، پایهی نظام استکباری را سست کرد و قدرت آمریکا را ضعیف نمود.
یکی از شاخصهای مهم مردمسالاری دینی، خودباوری مردم بود. مردم باور کردند که در ادارهی کشور، در علم، در صنعت، در کارهای اساسی قادرند. به همین دلیل روی پای خود ایستادند و هر روز به پیروزیای بزرگتر از پیروزیهای قبلی دست یافتند.
گفتمان اسلام ناب محمدی (ص) برای ملت ایران آرمانهایی را تعریف کرد که تا به امروز مردم عزیزمان دنبال همان آرمانها حرکت میکنند و راست قامت گوهر درخشانِ ارادهی ملی و خودباوری مردم و تعالی و رشد ملت ایران را در برابر چشم جهانیان به نمایش میگذارند.
این گفتمان پایههای نظام لیبرالدموکراسی غرب را متزلزل نمود. از همان روز اول مستکبرین عالم و غربگرایان و تمامی قدرتهای درجهی یک دنیا علیه جمهوری اسلامی ایران دست به دست هم دادند و با تحمیل جنگ نظامی، سیاسی، فرهنگی، امنیتی و اقتصادی، به دنبال براندازی مردمسالاری دینی در ایران رفتند. هزاران میلیارد دلار خرج کردند تا گفتمان اسلام ناب را از بین ببرند؛ اما با یاری خداوند بزرگ و به بصیرت و هوشیاری مردم ایران، مستکبرین و در رأس آنان آمریکای جهانخوار نتوانستند زیانی به ایران اسلامی وارد کنند. ملت ایران راه خود را با قدرت ادامه داد، پیش رفت و روز به روز قویتر شد.
امام خامنهای در تاریخ ۱۳۹۷.۶.۱۶ فرمودند: «آمریکاییها ۴۰ سال است که میخواهند ریشهی جمهوری اسلامی ایران را بکنند، اما ما در این مدت، بیش از ۴۰ برابر رشد کردهایم.»
برای هوشمندان عالم شگفتآور است که یک نظام مردمسالار با اتکاء به خدای بزرگ و با تکیه به قدرت ملی توانسته است این همه رشد کند و آمریکای پلید را نیز در عمدهی هدفهای استکباریاش به شکست بکشاند. این حرفی است که تحلیلگران، سیاسیون و جامعه شناسان معتبر دنیا به آن اعتراف میکنند و معتقدند که قدرت نرم و قدرت سخت، قدرت نظامی گری و قدرت اقتصادی آمریکا رو به افول و در حال از بین رفتن است.
امام خامنهای در تاریخ ۱۳۹۷.۷.۱۲ فرمودند: «آمریکای دارای قدرت اتمی، دارای تکنولوژی پیشرفته، دارای پول فراوان، در بسیاری از مناطق عالم شکست خورده است، در عراق شکست خورد، در سوریه شکست خورد، در افغانستان شکست خورد، در پاکستان شکست خورد، در مواجههی با قدرتهای دنیا شکست خورده است.»
امروز جوانهای عراق از آمریکا متنفرند، جوانهای سوریه از آمریکا متنفرند، جوانهای افغانستان از آمریکا متنفرند، جوانهای پاکستان از آمریکا متنفرند، جوانهای لبنان از آمریکا متنفرند، جوانهای فلسطین از آمریکا متنفرند، جوانهای یمن از آمریکا متنفرند، جوانهای عزیز ایران از آمریکا متنفرند.
در دنیای امروز، دولتهایی هم که با آمریکا رودربایستی دارند، با آن کشور مخالفت میکنند. چین مخالفت میکند، اروپا مخالفت میکند، روسیه مخالفت میکند، هند مخالفت میکند، آفریقا مخالفت میکند، آمریکای لاتین مخالفت میکند. این نشاندهنده افول و سقوط قدرت آمریکاست. آمریکا در منطقهی خودش هم رو به افول و نابودی است.
امام خامنهای در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، در تاریخ ۱۳۹۷.۱۱.۲۲ آوردهاند: «آن روز که جهان میان شرق و غرب مادی تقسیم شده بود و کسی گمان یک نهضت بزرگ دینی را نمیبرد، انقلاب اسلامی ایران، با قدرت و شکوه پا به میدان نهاد؛ چارچوبها را شکست، کهنگی کلیشهها را به رخ دنیا کشید، دین و دنیا را در کنار هم مطرح کرد و آغاز عصر جدیدی را اعلام نمود. طبیعی بود که سردمداران گمراهی و ستم واکنش نشان دهند، اما این واکنش ناکام ماند. چپ و راست مدرنیته، از تظاهر به نشنیدن این صدای جدید و متفاوت، با تلاش گسترده و گونه گون برای خفه کردن آن، هرچه کردند به اجل محتوم خود نزدیکتر شدند … یکی از آن دو کانون دشمنی نابود شده و دیگری با مشکلاتی که خبر از نزدیکی احتضار میدهند، دست و پنجه نرم میکند و انقلاب اسلامی با حفظ پای بندی به شعارهای خود همچنان به پیش میرود.»
انتخابات اخیر آمریکا در رقابت ترامپ و بایدن، به یقین با نوع برخوردهای نامزدها و آشوبهای پس از انتخابات، مسیر انهدام استکبار جهانی را هموارتر میکند. چنانچه امام خامنهای در تاریخ ۱۳۹۹.۸.۱۳ فرمودند: «وقتی کار یک سیاست، کار یک رژیم به اینجا رسید، این دیگر خیلی عمر طولانی نخواهد کرد و منهدم خواهد شد.»
استفن والت؛ نظریهپرداز معروف آمریکایی و واضعان مکتب رئالیسم تدافعی در روابط بینالملل، در مقالهای در فارین پالیسی، روند افول آمریکا را «افول موریانه وار» مینامد؛ افولی که به واسطه ضعفهای ساختاری و بنیادی در اقتصاد ایالات متحده ایجاد شده و تدریجاً شالودهی خود را میبلعد.
با توجه به وضعیت قدرت نرم و سخت آمریکا و دوران ترامپ و پساترامپ، دیگر در کشورهای جهان سوم، لیبرالدموکراسی، آرزوی روشنفکران نیست، بلکه در خود غرب نیز ارزشهای لیبرالدموکراسی، زیرپا گذاشته میشود.
یوهان گالتونگ، جامعهشناس مشهور نروژی که سابقهی پیشبینی حوادث مهمی هم، چون فروپاشی شوروی را دارد، در کتاب «سقوط امپراطوری آمریکا و پس از آنچه؟» پیشبینی میکند که آمریکا قبل از افول قدرت جهانی خود شاهد ظهور فاشیسم خواهد بود.
امام خامنهای در ۱۳ آبان ۱۳۹۸ فرمودند: «آمریکای امروز به مراتب ضعیفتر از آمریکای چهار دههی قبل است. افول آمریکا به واقعیت مورد اجماع صاحبنظران معتبر جهان تبدیل شده، اما در سوی دیگر این چالش، ملت ایران با انگیزه، روحیه و کار و تلاش جوانان عزیزش، آیندهای درخشان و به مراتب بهتر را در پیش دارد.»
آمریکای پساترامپ با فتنههای ترامپ، ضعیفتر خواهد شد؛ و ما با حرکت آمریکا در سراشیبی سقوط، قدرتمان بیشتر خواهد گشت. دیگر چه نیازی است که چشم امید به «بایدن» داشته باشیم. دموکرات و جمهوریخواه، دو روی یک سکهاند.
امام خامنهای در دوران اوبامای دموکرات در نامهای به رئیس جمهور کشورمان – در تاریخ ۱۳۹۴.۷.۲۹ – نوشتند: «دولت ایالات آمریکا، در قضیه هستهای و نه در هیچ مسئلهی دیگری، در برابر ایران رویکردی جز خصومت و اخلال در پیش نگرفته است و در آینده هم بعید است جز این روش عمل کند. اظهارات رئیس جمهور آمریکا در دو نامه به اینجانب مبنی بر اینکه قصد براندازی جمهوری اسلامی را ندارد، خیلی زود با طرفداری اش از فتنههای داخلی و کمک مالی به معارضان جمهوری اسلامی، خلاف واقع از آب در آمد و تهدیدهای صریح وی به حمله نظامی و حتی هستهای … پرده از نیت واقعی سران آمریکا برداشت. صاحبنظران سیاسی عالم و افکار عمومی بسیاری از ملتها، به وضوح تشخیص میدهند که عامل این خصومت تمامنشدنی، ماهیت و هویت جمهوری اسلامی ایران است که برخاسته از انقلاب اسلامی است.»
آمریکا میخواهد این هویت را از ایران اسلامی بگیرد. آمریکا میخواهد گفتمان اسلام ناب محمدی (ص) را حذف کند. آمریکا میخواهد ما نوکر باشیم و او ارباب باشد. آمریکا میخواهد به قدرت گذشته خود در ایران و منطقه بر گردد. آمریکا نیاز به مذاکره با ایران دارد. میخواهد بقاء خود را طولانیتر کند. مبادا گول «بایدن» را بخوریم. مبادا گول دلالان و نفوذیهای آمریکا در ایران را بخوریم.
امام خامنهای در تاریخ ۱۳۹۸.۴.۵ فرمودند: «مذاکره یک فریب است؛ مذاکره بر سر چه؟ مذاکره بر سر آنچه او میخواهد؛ یعنی اسلحه در دست شما است، جرئت نمیکند بیاید جلو، میگوید آقا آن اسلحه را بده به من، آن اسلحه را بینداز تا من بتوانم هر کاری که میخواهم با تو بکنم، تا من بتوانم هر بلایی میخواهم سر تو بیاورم.» سالها از عصر ریگان تا امروز دنبال همین بودند و به آرزوی خود نرسیدند.
امام خامنهای در تاریخ ۱۳۹۶.۱۰.۶ فرمودند: «ریگان از ترامپ، هم قویتر بود، هم عاقلتر بود، عملاً هم علیه ما اقدام کرد … امروز ریگان کجاست، جمهوری اسلامی کجاست؟ امروز جمهوری اسلامی چند برابر زمان ریگان پیشرفت کرده، رشد کرده؛ در همهی قسمتها. او در عذاب الهی الآن گرفتار است، جسمش پوسیده و خاک شده است… اینها هم داغ ضعیف شدن یا از میدان خارج شدن جمهوری اسلامی بر دلشان خواهد ماند.»
معظم له در تاریخ ۱۳۹۴.۴.۲۸ فرمودند: «پنج رئیس جمهور دیگر [آمریکا] از اول انقلاب تا امروز، در این آرزو که جمهوری اسلامی را تسلیم کنند یا مُردند یا در تاریخ گم شدند، شما [اوباما] هم مثل آنها، شما هم این آروز را هرگز به دست نخواهید آورد که ایران اسلامی را تسلیم کنید.»
ایشان در تاریخ ۱۳۹۷.۲.۱۳ هم فرمودند: «شنیدید [ترامپ] رئیس جمهور آمریکا حرفهای سخیف و سبکی زد. شاید بیش از ۱۰ دروغ در حرفهای او بود. هم نظام را تهدید کرد، هم ملت را که چنین و چنان میکنم … این رفتار در دوران رؤسای جمهور قبل هم وجود داشت و در هر دورهای یک جور بوده است. ملت ایران با قدرت ایستاده و آن (رؤسای جمهور) قبلی مُردند و استخوانهایشان هم پوسید و جمهوری اسلامی هم چنان هست. این آقا هم خاک خواهد شد و بدنش خوراک مار و مور میشود و جمهوری اسلامی همچنان خواهد ایستاد.»
این نگاه برگرفته از گفتمان اسلام ناب محمدی (ص) و گفتمان مردم سالاری دینی است. گفتمان مقاومت زیر مجموعهی گفتمان مردمسالاری دینی است. این گفتمان تا به امروز جواب داده است. بایدن را هم به زیر خواهد کشید. باید همه مدیران نظام با این گفتمان هماهنگ شوند. با گفتمان ولایت همراه گردند. باید باور کنند که در کلاهِ آمریکا پشمی نیست.
امام خامنهای در تاریخ ۱۳۹۷.۸.۱۲ فرمودند: «آن کسانی که گرایش به این دارند که برویم با آمریکاییها سازش کنیم، بیخودی نقشه بی اساس و بیپایه میکشند؛ آمریکا رو به افول است … اینها محکوماند به اینکه ساقط بشوند، محکوماند به اینکه افول کنند، زایل بشوند از صحنهی قدرت جهانی.»
گفتمان مقاومت تا نابودی آمریکای جهان خوار در صحنه ایستاده است. ملت ایران تا سقوط ائمه کفر در صحنه است. این یک تکلیف دینی و قرآنی است. با آمدن و رفتنهای طاغوتها، سیاست جمهوری اسلامی عوض نمیشود. امام خامنهای در تاریخ ۱۳۹۹.۸.۱۳ فرمودند: «در مورد آمریکا، سیاست ما یک سیاست حساب شده و مشخص است و این سیاست، با رفت و آمد اشخاص تغییر پیدا نمیکند.»
آنچه باید تغییر کند نگاه برخی دولتمردان است. دولت باید با گفتمان مقاومت و ولایت همراه باشد، دولت باید دولت مقاومت شود. اگر این همراهی شکل بپذیرد، پایان عمر آمریکا نزدیکتر میشود. تنها در آن صورت است که جمهوری اسلامی ایران بر تمامی مشکلات فائق میآید و پیشرفت کشور رو به گسترش میگذارد.
امام خامنهای در تاریخ ۱۳۹۶.۲.۲۰ فرمودند: «دولت مقاومت یعنی تسلیم زورگویی نشدن و در موضع اقتدار ایستادن… دولت مقاومت دارای سیاست، اقتصاد، نیروهای مسلح، تحریک بین المللی و منطقهی نفوذ وسیع است… دولت مقاومت، نه اهل سلطه طلبی و دست اندازی به کشورها است و نه اهل قرار گرفتن در موضع دفاعی و انفعالی… موضع دولت مقاومت، قدرت بازدارنده و اقتدار بازدارندگی است و جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته، مسیر اقتدار بازدارنده را با اتکا به همت و تلاش و ابتکار و استعدادهای خود ادامه خواهد داد.»
به جای انفعال و ترس از قدرت آمریکا، با مقاومت و شجاعت و با اعتقاد دینی و هویت ملی و ایدئولوژی اسلام سیاسی، بر گفتمان فرهنگ غرب غالب شویم و فرهنگ مقاومت و گفتمان اسلام ناب محمدی (ص) را در جهان گسترش دهیم.
انتهای پیام/ 231