مدیر ادبیات و انتشارات دفاع مقدس استان مرکزی:

6 عنوان کتاب دفاع مقدس در استان مرکزی رونمایی می‌شود‌+ تصاویر

«بابک روزبه» گفت: به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در استان مرکزی و روز کتاب و کتابخوانی 6 عنوان کتاب دفاع مقدس در استان مرکزی رونمایی خواهد شد.
کد خبر: ۴۲۶۳۱۴
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۵ - 14November 2020

«بابک روزبه» مدیر ادبیات و تاریخ دفاع مقدس اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس از استان مرکزی اظهار داشت: به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در استان مرکزی و روز کتاب و کتابخوانی 6 عنوان کتاب دفاع مقدس در استان مرکزی رونمایی می شود.

وی گفت: گسترش و توسعه فرهنگ دفاع مقدس در جامعه و در بین خانواده‌ها از نکات مهم و مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است و ما در معاونت ادبیات و تاریخ دفاع مقدس استان مرکزی تلاش می‌کنیم تا در حد توان بیشتر و بیشتر به معارف غنی دفاع مقدس دست پیدا کنیم.

روزبه افزود: کتاب‌هایی که رونمایی خواهد شد با عنوان‌های «عبور از سیم خاردار» خاطرات اسارت حجت‌الاسلام حسین عسگری در زندان‌های بعثی، «هم صدا با باران» خاطرات و زندگینامه شهید «محمدجوادآصفری» به قلم «مینا فراهانی»، رمان «پدرمحبوب من» به نویسندگی «حسین رحیمی، «داس اشمال» در 2 جلد مربوط به تاریخ شفاهی «اسماعیل نادری»، یکی از فرماندهان استان در دوران دفاع مقدس باپژوهش وقلم «سعیدوفایی مقدم»، «بازگشت باستاره­های حضرت زهرا (س)» در 2 جلد باپژوهش وتدوین «علی اصغرآقاجانی» و «نیمروز عاشورایی» با پژوهش و تدوین «محمدداودآبادی» با موضوع عملکرد گردان‌های علی ابن ابی طالب (ع) و روح الله (رزمندگان استان) در عملیات والفجر3 است.

رونمایی از 6 عنوان کتاب دفاع مقدسرونمایی از 6 عنوان کتاب دفاع مقدسرونمایی از 6 عنوان کتاب دفاع مقدسرونمایی از 6 عنوان کتاب دفاع مقدسرونمایی از 6 عنوان کتاب دفاع مقدسرونمایی از 6 عنوان کتاب دفاع مقدس

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار