بازدید هیئت سازمان هواپیمایی کشوری از محل احداث فرودگاه آمل

هیئتی از سازمان هواپیمایی کشوری و با حضور نماینده مردم آمل در مجلس، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل و بخشدار دشت سر از زمین مورد نظر احداث فرودگاه آمل در منطقه گاودشت بخش دشت سر این شهرستان بازدید کردند.
کد خبر: ۴۲۷۹۵
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۷ - 08March 2015

بازدید هیئت سازمان هواپیمایی کشوری از محل احداث فرودگاه آمل

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از ساری به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان آمل، هیئتی از سازمان هواپیمایی کشوری و با حضور نماینده مردم آمل در مجلس، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل و بخشدار دشت سر از زمین مورد نظر احداث فرودگاه آمل در منطقه گاودشت بخش دشت سر این شهرستان بازدید کردند.

در این بازدید که معاون برنامه ریزی سازمان هواپیمایی کشور، مدیر کل دفتر نظارت بر عملکرد هوانوردی، مدیرکل برنامه ریزی و بودجه سازمان هواپیمایی کشور و کارشناس ارشد فرودگاه حضور داشتند از نزدیک زمین پیشنهادی را برای هدف مورد نظر مورد بررسی و کار کارشناسی قرار دادند.

اکبری مدیر کل دفتر نظارت بر عملکرد هوانوردی کشور  به نمایندگی از این هیئت اظهار داشت: با توجه به مکاتبات و پیگیری نماینده شهرستان آمل در خصوص ایجاد باند فرودگاه در این منطقه، فکر نمی کردیم چنین ظرفیت و زمینی برای این امر در منطقه وجود داشته باشد ولی امروز با دیدن این پتانسیل و زمین مورد نظر، نظرمان نسبت به تحقق و اجرایی شدن طرح عوض شده و به جرات میتوان گفت که این منطقه از لحاظ ظاهری جهت احداث فرودگاه عالی است.

وی ادامه داد: توسعه سازمان هواپیمایی کشور میتواند با شروع کار و همچنین جذب و ورود بخش خصوصی در این پروژه بزرگ تسریع در کار داشته باشیم و مطمئن هستیم که سازمان هواپیمایی کشور آماده همکاری و تحقق این تصمیم است.

مدیر کل دفتر نظارت بر عملکرد هوانوردی کشور خاطرنشان کرد: هدف ما از این بازدید، امکان سنجی فنی احداث فرودگاه در منطقه است که البته غیر از امکان سنجی، تصمیمات دیگری از لحاظ اقتصادی و توجیهات وجود دارد که شرایط برای احداث فرودگاه باید داشته باشد تا عملی شود.

اکبری ادامه داد: باید اطلاعات دقیق تری از نظر شیب زمین و به ویژه جهت قالب وزش باد نیز داشته باشیم و همچنین هماهنگی با سیستمهای اطلاعاتی و امنیتی کشور که نظر آنها هم باید جلب شود که این امور قدمهای بعدی میباشد اما امروز می توان اذعان داشت که از لحاظ ظاهری، منطقه موردنظر منطقه مناسبی است و قابلیت تبدیل شدن به فرودگاه را دارد.

وی تصریح کرد: پیشنهاد میکنم که طرح توجیهی فنی هرچه زودتر آماده شود تا ضمن اخذ موافقت اصولی، تاییدیه برای احداث فرودگاه دریافت شود.

عزت الله یوسفیان ملا نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از محل احداث فرودگاه آمل افزود: زمین احداث فرودگاه مورد بازدید هیئت قرار گرفت که مشکلی دیده نشده و منتظر جواب در خصوص مسیر وزش باد و شرایط جغرافیایی و جوی منطقه هستیم.

وی با بیان این که پس از آماده شدن گزارشات و موافقت رییس سازمان هواپیمایی کشوری که بیس کاری آماده شد برای مطالعات اقدام میشود، بیان داشت: به طور قطع مطالعات آن تا پایان سال 94 به اتمام میرسد.

یوسفیان ملا، تصریح کرد: کل زمین برای احداث فرودگاه 410 هکتار است که ناگزیریم برای افزایش مساحت فرودگاه زمینهای اطراف را تملک کنیم.

نماینده مردم آمل در مجلس به نقش فرودگاه در توسعه اقتصادی شهرستان آمل اشاره کرد و گفت: بیشترین پیشرفت اقتصادی یک شهر و منطقه به راههای ارتباطی هوایی، ریلی و زمینی بستگی دارد.

وی با بیان این که شهرستان آمل 47 درصد صنعت مازندران را در 4 شهرک صنعتی دارا است، تصریح کرد: 60 درصد صادرات کل مازندران از شهرستان آمل صورت میگیرد که در بخش صادرات گل و گیاه در مازندران دارای جایگاه ویژهای هستیم که برای حمل به کشورهای خارجی باید به فرودگاه نوشهر توسط هواپیمای باربری حمل شود.

یوسفیان ملا، ادامه داد: خوشبختانه زیرساختار جادهای با چهاربانده کردن جاده هراز در حال اجرا میباشد. خوشبختانه با بازدیدی که مسئولین سازمان هواپیمایی کشور از مراحل ساخت متروی آمل به تهران داشتند از این حرکت بسیار خرسند شده که در صورت ساخت فرودگاه، مترو به سمت فرودگاه ادامه پیدا می کند.

غلامحسین شفیع زاده معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل در مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از محل احداث فرودگاه آمل با بیان این که آمل با 400 هزار جمعیت که در ورودی استان از طرف پایتخت کشور قرار دارد شهرستانی است که 47 درصد صنعت استان را دارد و قطب کشاورزی میباشد، گفت: این شهرستان 60 درصد صادرات استان را به خود اختصاص داد و به همت نماینده شهرستان بی شک میتوان گفت که اقدامات خوبی از لحاظ اجرای طرح های ملی در سطح شهرستان شاهد هستیم.

شفیع زاده، ادامه داد: طرح 4 بانده کردن محور هراز که تا پایان سال 94 به اتمام میرسد و سد بزرگ هراز که از خواستههای به حق کشاورزان شهرستان و حتی استان بوده و امید است تا پایان سال 96 به پایان برسد و همچنین در خصوص مترو که شاهد فعالیت پیمانکار و شروع فاز یک این طرح ملی هستیم و احداث فرودگاه که از آرزوهای دیرین مردم است که امیدواریم این طرح نیز با پشتکار و همت نماینده و شما متخصصان، مقدمات آن اجرایی شود.

فرماندار ویژه آمل، افزود: موافقت اولیه که توسط شما بزرگواران انجام شد و میماند پیگیری دکتر یوسفیان و مسئولان استانی که به لطف خداوند این امر نیز تحقق خواهد یافت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار