به گزارش گروه اجتماعی دفاعپرس، «حسین کرمانپور» مدیر کل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی کشور در گفتوگویی رادیویی با اشاره به اینکه قضاوت در مورد محدودیتها و تاثیر یا عدم تاثیر آن بر مراجعه به مراکز درمانی زود است، اظهار داشت: حدود ۲۰ تا ۲۸ روز زمان لازم است تا ما نتایج اقدامات خود را مشاهده کنیم. احتیاط مردم از زمانی بیشتر شد که آمار فوتیهای ما از ۲۰۰ نفر فراتر رفت.
وی با تاکید بر خروج تهران از وضعیت قرمز و اینکه کاهش آمار مبتلایان و مرگ و میر ربطی به محدودیتهای دوهفتهای اخیر ندارد، اظهار داشت: نتایج دو هفته اخیر در آخر آذر قابل مشاهده است. این آمار امکان دارد پایین بیاید و یا اینکه به دلیل محدودیت ها، افزایش شبنشینیها و دورهمیها و به ویژه مناسبت شب یلدا، انتقال هرچه بیشتر ویروس را داشته و با افزایش آمار مواجه خواهیم شد. بر اساس مشاهدات، آخر آذر مشخص میشود این محدودیتها تاثیر داشته یا نه.
مدیر کل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی کشور با عدم رضایت از تجربه به دست امده از ۹ ماه اخیر اظهار داشت: تجربه خوبی از ۹ ماه گذشته نداریم؛ مگر اینکه مردم و بخش درمان به صورت تمامعیار اقدام کنند.
وی از پزشکان مطبهای سطح شهر تقدیر کرد و گفت: معاینه بیماران در مطبها باعث مراجعه کمتر به بیمارستانها شده است، چون بیماران با استفاده از داروهای این پزشکان در منزل بهبود مییابند. بخش خصوصی هم فعالتر شده و توزیع بیماران در بین مراکز خصوصی و نیمه خصوصی باعث کاهش مراجعه به مراکز دولتی شده است.
کرمانپور با اشاره به اینکه از ابتدای شیوع کرونا، تعطیلاتی که سختگیرانه و با فشار پلیس بوده به کادر درمان کمک کرده است، اظهار داشت: من اعتقاد دارم حداقل اثر محدودیتها بازسازی کادر درمان از نظر نیروی انسانی و تجهیزات است. بسیاری از کادر درمان بیمار شدهاند. شرایط قرنطینه تا زمانی که آمار قبولی از کرونا را داشته باشیم، باید ادامه یابد و مرگ باید به زیر یک درصد کاهش یابد. مرگ و میر در کشور ما بسیار بالا است.
وی افزود: تا این لحظه ۱۹۲ نفر در کادر درمان شهید داشتهایم که بر اساس اطلاعات رسیده، این آمار بیشتر از این تعداد است که از این تعداد ۵۹ درصد پزشک، ۳۰ درصد پرستار و بقیه کادر درمان خدماتی هستند. از بین فوتیهای پزشک، ۳۰ درصد پزشک عمومی و مابقی پزشک متخصص هستند که امکان بهرهمندی از اشخاصی نظیر آنها بسیار مشکل است.
مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به جذب ۳۰ هزار نیرو به کادر درمان گفت: این نیروها پرستار و کمک پرستار هستند و پزشک نیستند. ورودی پزشک ما مشخص است، ولی با توجه به کمبودهایی که داریم، ورود این تعداد پرستار در مراقبت از بیماران و ارائه خدمات پرستاری بسیار مفید خواهد بود.
کرمانپور درباره استفاده از تکنولوژی تلهمدیسین در ایران گفت: کرونا با همه مشکلاتی که برای بشر ایجاد کرده، باعث شده در استفاده از تکنولوژی تلهمدیسین پیشرفت داشته باشیم. در آینده خدمات سلامت از طریق اینترنت و فضای مجازی ارائه میشود. این تکنولوژی در کشورهای مختلف هست و آییننامههای آن در حال شکلگیری است.
انتهای پیام/ 241