زندگی‌نامه شهید «کریم عارفی»؛

از مبارزه با رژیم پهلوی تا شهادت در عملیات کربلای 5

شهید «کریم عارفی» پس از آغاز دفاع مقدس به جبهه‌های نور اعزام شد و به عنوان فرمانده گردان رزمی در لشگر 27 محمد رسول الله(ص) مشغول خدمت شده و پس از حضور در چندین عملیات، سرانجام در سال 1365 در عملیات کربلای 5 به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
کد خبر: ۴۳۳۰۳۲
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۷ - 23December 2020

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از آذربایجان‌شرقی، شهید «کریم عارفی» در سال 1340 در آذرشهر و در خانواده‌ای مذهبي چشم به جهان گشود و پس از آغاز دفاع مقدس به جبهه‌های نور اعزام شد و به عنوان فرمانده گردان رزمی در لشگر 27 محمد رسول الله(ص) مشغول خدمت شده و پس از حضور در چندین عملیات، سرانجام در سال 1365 در عملیات کربلای 5 به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

زندگی‌نامه شهید:

شهيد «كريم عارفي» در سال 1340 در آذرشهر و در خانواده‌ای مذهبي چشم به جهان گشود و دوران كودكي را در دامن مادري متدين و ديندار سپري كرد. او در مبارزات انقلاب اسلامی از پیشتازان این نهضت حضرت امام خمینی(ره) بود. در روزهای سخت و طاقت فرسای مبارزات همراه با ساير جوانان در صفوف راهپيمائي و تظاهرات خیابانی شركت فعالي داشت.

پس از پيروزي انقلاب اسلامي با حضور در پایگاه‌های مساجد و شرکت در مراسم مذهبی و ملی برای تثبيت انقلاب اسلامي تلاش زیادی نمود.

سال 1359 به سپاه پاسداران پيوست و 2 ماه پس از آغاز حمله همه جانبه ارتش بعث عراق به مرزهای ایران نمی‌گذشت که او به جبهه مهران رفت تا در مقابل دشمنان ایران از حريم میهن دفاع كند. مدتی بعد به تهران بازگشت و در ماموریت های گشت ثارالله مشغول خدمت شد تا آرامش وآسایش مردم را تامین کند.

مدتی بعد به جبهه جنوب و در لشگر 27 محمد رسول الله(ص) مشغول خدمت شد. او در گردان مهندسی رزمی خدمات زیادی به یادگار گذاشت. درعمليات والفجر مقدماتي در گردان مهندسي رزمی لشگر 27 محمد رسول الله به عنوان قائم مقام فرمانده این گردان انجام وظيفه كرد.

در والفجر 1 با سمت فرمانده محور مهندسي رزمي حضور داشت و در این عمليات از ناحيه دست راست مجروح شد و پس از مداوا مجددا به جبهه برگشته و درگردان مهندسي رزمی به عنوان جانشين فرمانده گردان خدمات ماندگاری را انجام داد.

در عمليات والفجر 2 و 4 با مسئوليت فرمانده طرح عمليات مهندسي رزمي قرارگاه نجف حضورداشت. در عمليات خيبر فرمانده گردان مهندسي رزمي بود.

در عمليات والفجر 8 به عنوان بسيجي در لشکر 31 عاشورا ودر سمت جانشين گردان مهندسي رزمي و فرمانده محور مهندسی حضورداشت. در عملیات كربلای 4 هم با این مسئولیت در جبهه حاضر بود و از ناحيه دست و پا مجروح شد.

این شهید والامقام بعد از بهبودی مجددا به جبهه جنوب بر گشت و در سال 1365 و در عملیات کربلای 5 بر اثر اصابت تركش توپ دشمن به جمع همرزمان شهیدش پيوست.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها